Pozdrav ljudi, zanima me da li na ovom forumu jos ima ljudi koji igraju CS 1.6? Inace se bavim privatnim hostingom na sopstvenim masinama koji se nalaze na Telekomovoj optici. Zanima me da li bi Administratori ovoga sajta dozvolili da podignem CS 1.6 server sa imenom Burek Foruma gde ce clanovi foruma moci da se pucaju, ali i ostali koji to zele. Ako dobijem dozvolu, trebace nam ljudi koji ce biti admini na serveru da bi mogli igrati mirno bez cheatera . Pozdrav
@fredikruger Verovatno ima aim pa zato pogadja muvu u lakat. @hkj Mogu da podignem i Zombie Mod, ali njega ja ne mogu da odrzavam jer ima mnogo posla. Javljam se sa IP-om kada podignem servere. Pozzz
Ja sam pre jedno 6 meseci kupio na steam-u nekoliko CS bilo na popustu cini mi se 10 evra za 4 igre. Otisao pre neki dan na neki server, bio najgori od sve dece. Odustao.
Neki novi klinci, neki novi klinci,
Kroz maglu treperi devet terora na dustu (Tad sam dobio par headshota i na chelu malu crvenu crastu).
Moj drugar crVi$ionZ&r0, visi na CS 12 sati dnevno, ima klinca od cetiri i po i uci ga da snajpa.
A ja, ja bagujem i lagujem opasno s starim laptopom i ponekad izvucem neku M4. I kanteri mi kazu: "Sad si u pravom modu!" A u ulicu Palih Boraca na Infernu roksaju neka druga deca.
Ја сам био активан баш пре 2 године, сада понекад одиграм, али ако буде успео вратићу се опет старим данима ако ми комп дозволи то. Иначе био сам и админ на једном серверу, па ако буде требало админа могу да помогнем. Само мало функција да се подсетим и то је то.