Da dopunim... Danas sam cuo iz pouzdanih izvora da postoji i tzv "teorija zavere" i da je Dr Djindjic ubijen u kolima i to od svojih cuvara a da je snajper bio samo maska da bi ga uvukli u kola i da bi svetlo bilo baceno da neke druge sfere. Napominjem da je sada u svakoj prici moguca rezija ovog dogadjaja koji nas je zadesio. Znaci u ovom trenutku postoji 5 prica o nestanku Dr Djindjica sa politicke scene: 1. Ubijen od strane mafije (zvanicna verzija) 2. Ubijen od strane politickih neistomisljenika 3. Ubijen od strane svojih cuvara (povezano sa pod 1 ili 2) 4. Ubijen od strane stranih agencija 5. Ziv. Izrezirao sam svoju smrt jer je primetio da je isuvise vruce na Srpskom asvaltu. Pominje se prica da je to uradio sa dvojicom ljudi kojima neograniceno veruje, pa cak i da porodica ne zna pravu istinu Ovo su samo nagadjanja ,... a sta je istina... ko zna Zivi bili pa videli.. ako budemo imali dovoljno Energije
5. Ziv. Izrezirao sam svoju smrt jer je primetio da je isuvise vruce na Srpskom asvaltu. Pominje se prica da je to uradio sa dvojicom ljudi kojima neograniceno veruje, pa cak i da porodica ne zna pravu istinu Ovo su samo nagadjanja ,... a sta je istina... ko zna Zivi bili pa videli..
ova verzija deluje najorginalnije ali nesto neverujem da je 100 % tacna jer nezvuci normalno da se sakrio od porodice
Ma jeste to najneverovatnija prica od svih navedenih.. slazem se u potpunosti.. ali kada bolje razmislim.. ni moja porodica ne bi smela da zna gde sam kada bi tako nesto uradio.. zbog njihove sigurnosti... a normalno i moje.. da ne bi bilo provaljeno... Ali je verzija da je sa energijom u dosluhu.. to je najverovatnija.. jer vidim da se ona stalno javlja da je njegov duh sa njom i sa svima njima... samo ne znam sa kojima... Ma meni je zao sto je vise nema da postuje :mad:
Uzivao sam citajuci ove redove! Zao mi je sto nece biti nastavka. Uvijek su me odusevljavali takvi ludaci. Mada je bila mnogo opakije luda sa Ludakom! Ocito je on bio njen man no.1! (ili mozda polumajmun no.1 )