OVO JE DO SADA NAJVECI BISER KOJI JE DALA U JAVNOST [b]
Citat
-----Original Message----- From: Vera [mailto:vera@moja-ljubav.de] Sent: Tuesday, March 18, 2003 10:10 PM To: webmaster@domaci.de Subject: WG: Minhen - Ljubica
Cao Dulence!!! Ja ne znam ko je ova zena, ali javila mi se sa mog sajta , pa posto se radi o tebi, mislim mozda te interesuje...:-))))
Srdacan pozdrav za tebe i tvoju familiju Vera -----Ursprüngliche Nachricht----- Von: Ljubica Jenic-Krstovic [mailto:symbio.philamorelife@tiscali.de] Gesendet: Dienstag, 18. März 2003 11:20 An: vera@moja-ljubav.de Betreff: Minhen - Ljubica Vera, gde se nalazis u Nemackoj ? Ako hoces mozes nama Demokratima ovde da se prikljucis... Zoran Djindjic je jos uvek nas Predsednik. Mozda sam poludela - ali njegov DUH je kod svih nas prisutan . Dali znas sta onaj Polumajmun iz Foruma www.burek.com Car Dusan Silni ( Moderator ) radi ?Vrsi covek UVELIKO politicku Propagandu protiv Djindjica i to ko zna od kada ... opsovala sam ga - iskljucio me iz Foruma i kaze da prikazuje moje psovke - a njegova SRANJA krije - manipulise gad u JAVNOST a verovatno se USRO od straha - jer ja nisam bas tako slatka - prema pokvarenim i primitivnim ljudima . Baci molimte pogled tamo sta se radi po mojoj temi : Dr.Phil. Zoran Djindjic + Ekologija pa mi javi. Obavesti El Radisu nekako preko E-maila da sam iskljucena i da mi se sto pre javi na ovaj moj Email. On sve zna od pocetka i nas je covek ! Moja lozinka : CosmickaEnergija. Hvala ti !
[b]Samo sto gospdja Ljija nezna da smo ja i Vera stari prijatelji [b] I sada kazite VI MENI dali je zena normalna ???? A za ovo sto vredja i uznemirava moje prijatelje, za to ce sdada da mi plati, nisam hteo, ali sada j preterala.
Ova se istripovala da je neki spijun, tajni agent 007...el radisa nas covek...Nasi, vasi..hehe...istripovala se da su svi protiv nje...ovo vise nije smesno, sa njom nesto stvarno nije u redu...
O tome kako se ona ponaša se nema mnogo šta reći. Ja sam joj savetovao da ode kod psihijatra, ili makar u neko savetovalište za takve osobe. Devojka definitivno ima problema pri komunikaciji sa drugim osobama.
Kako ste vi cudni ljudi... Pa zr se ne osjecate kao uzarene kugle u svemiru? A sad ozbiljno, samo par citata
Citat
Zoran Djindjic je jos uvek nas Predsednik
Jeste, naravno da jeste...
Citat
Mozda sam poludela
Sestro, ne treba ti mozda
Citat
Polumajmun
Nisam znala da je polumajmun postala vlastita imenica i da se pise velikim slovom.
Citat
iz Foruma
On je nije IZ foruma nego SA foruma
Citat
Car Dusan Silni ( Moderator )
On je ADMINISTRATOR
Citat
verovatno se USRO od straha - jer ja nisam bas tako slatka - prema pokvarenim i primitivnim ljudima .
Jao, Dusane, pazi se strasne Kosmicke energije, jer, znas, nije ona tako slatka
Citat
molimte
Pise se molim te
Citat
Obavesti El Radisu nekako preko E-maila da sam iskljucena i da mi se sto pre javi na ovaj moj Email. On sve zna od pocetka i nas je covek ! Moja lozinka : CosmickaEnergija. Hvala ti !
Da li je iko gledao "Balkanskog spijuna"? Ako jeste, sve mu je jasno.