Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 14:26:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Glasanje
Pitanje: Koga vise gotivite?
Bora Djordjevic
Djordje Balasevic
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Corba ili Balasevic  (Pročitano 25889 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
ako ti Bora nije umetnik onda ne znam ko jeste... Bora je uradio muziku za veliku vecinu pesama i textove za skoro sve... moje misljenje je da je Riblja corba dosta izgubila odlaskom Rajka (jer su trio Misa, Vicko i Rajko fantasticno funkcionisali i u grupi S.O.S. a kasnije i u Ribljoj corbi)...
Poslednjih (pa skoro) 10 godina Bora,po meni, nije artist. Svaka njemu cast za sve sto je uradio u proslosti i za nasu rock scenu ali takvo misljenje imam. Mozda sam malo preostro ono gore napisao, ali odprilike je to to.

Balasevic ima odlicne textove dok mu je muzika jednostavna...
dobro si rekao, ali sve to skupa ima poruku, tj. ima neku poentu, za razliku (moras priznati) od Corbinih pesama u poslednje vreme.

Poenta ovoga sto sam napisao je da Balasevic i dalje drzi neki svoj standard, a Bora se polako ali sigurno srozava sve nize... i nize... (nazalost).
IP sačuvana
social share
Dobro znaš svaku reč, svaki znak,
Kako najlakše, najbrže, najslađe reći odlazim.
Rastemo, pazimo, slučajno gazimo,
Tvoje najblaže usne kažu odlazim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Djordje i Bora su iz razlicitih prica i ne treba ih mesati. Svaki je u svom domenu car.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...ko ovde ne poludi, taj nije normalan...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3348
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung SGH-E730
@Live_And_Let_Die

ne slazem se da Borine novije pesme nemaju pouku, jer svaka pesma ima pouku koja je manje ili vise vidljiva... napisao je dosta dobrih stvari i u poslednjih 10 godina... samo poslusaj "prezir" i "sve i svja" sa trilogije III... a evo jos odlicnih pesama nastale u poslednjih 10 godina... nojeva barka, izgubljen slucaj, gde si (album - nojeva barka 1999.), srbin je lud, ljubav ovde vise ne stanuje, neka me ubije grom (album - pisanje uz vetar 2001.), poslednja pesma o tebi, 100 godina samoce, mrtvo more, ovde (album - ovde 2003.), jedini nacin, bilo je zena, devicanska ostrva, prezir, sve i svja (album - trilogija 2005/06)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 110
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
Ipak Balasevic njega uvek mogu da slusam bez obzira u kakvom sam raspolozenju i mislim da je genije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1209
Zastava Nediceva Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6030
Ипак Чорба, легенда над легендама. Балашевић је shit!
IP sačuvana
social share
На овоме свету могу да кажем што се дешава то није истина...мислим на овоме свету, што бих нагласио..да...пропаганда, што већина кажу, о овоме..није истина.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kere laju kad koga ne poznaju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1410
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung D900
Ајде, убаци БМК у Winamp, појачај до краја и престани да вријеђаш овдје..
IP sačuvana
social share
"Vi mozete da uzmete akvarijum i od njega da napravite riblju corbu, ali ne mozete od riblje corbe da napravite akvarijum! Skuvali ste ribe - gotovo je! To je istorija!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ehm,Balasevic NIJE SHIT,a to sto je vecina ljudi navikla na urlanje i tumbanje po bubnjevima ili elektricnim gitarama,to je stvar kulture ili ukusa...znaci ja volim Corbine pesme i stvarno dobro peva,ALI Balasevic ima najbolje tekstove i najbolje peva balade.tako da nije lepo govoriti da je on shit zato sto je on balad-majstor sto podrazumeva i pricu,a ne kao Metalica ili slicni-Udjes na binu,pevas(ako se to moze nazvati pevanjem),izadjes i gotovo...
mislim imaju dobre pesme i oni,ali vecina ljudi nema pojma kako se pevaju balade...
« Poslednja izmena: 27. Jul 2007, 03:04:26 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1209
Zastava Nediceva Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6030
Ајде, убаци БМК у Winamp, појачај до краја и престани да вријеђаш овдје..
Јели, који ти је мој. Кога ја вријеђам. То је мој став да је Балашевићева музика безвезе !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! О чему он пева: скако на гуске и на патке.  Који сељобер.  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 28. Jul 2007, 22:49:26 od vozi-misko »
IP sačuvana
social share
На овоме свету могу да кажем што се дешава то није истина...мислим на овоме свету, што бих нагласио..да...пропаганда, што већина кажу, о овоме..није истина.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kere laju kad koga ne poznaju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1410
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung D900
Јели, који ти је мој. Кога ја вријеђам. То је мој став да је Балашевићева музика безвезе !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! О чему он пева: скако на гуске и на патке.  Који сељобер.  Smile Smile Smile

Ај посуди од некога ту пјесму, послушај је пар пута, можда и сконташ о чему се ради Wink И ајд све, и да те нервира, и да ти се не свиђа његова музика, ал да је сељобер... пф...  Smile
« Poslednja izmena: 28. Jul 2007, 23:00:41 od Herceg_Luka »
IP sačuvana
social share
"Vi mozete da uzmete akvarijum i od njega da napravite riblju corbu, ali ne mozete od riblje corbe da napravite akvarijum! Skuvali ste ribe - gotovo je! To je istorija!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK510i R4CJ
Definitivno Djole,kakav Bora,razocarao me je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 14:26:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.