Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 15:29:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Glasanje
Pitanje: Koga vise gotivite?
Bora Djordjevic
Djordje Balasevic
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Corba ili Balasevic  (Pročitano 25076 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 229
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Video politicko-muzicki  duel

BORA CORBA

vs

BALAS
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 236
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Corba je zakon za panonskog govnara!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...ko ovde ne poludi, taj nije normalan...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3348
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung SGH-E730
Ma, samo pripazi na tekst- da te ne izbace bezveze! Takav ucesnik to ne zasluzuje... Smile

nikog nisam vredjao niti psovao da bi me izbacili...

s.h.c.f. ti si car Smile
Ne volim ni jednog ni drugog......
Baumann, nista licno, ukusi se razlikuju.
...ali ja ih stvarno ne gotivim....

ma, opusteno... svako ima pravo na svoje misljenje... ali ne mogu samo da pricutim kada neko nekog vredja bez ikakvog razloga...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 115
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pazi, zaista nije u redu da tako o nekome pricash. Nemojte se ljutiti na mene ( ovo se najvishe odnosi na baumann-a ), ali ko kaze da je Bora bolji! Ovo nije ni etichki ispravno ( poshto na ovom forumu uchestvuju ljudi iz relativno svih zemalja ), a nije ni pristojno. Ko si, bre, ti da vredjash ljude?! To shto imash podrshku tri osobe koja uchestvuju na ovoj temi, ne znachi da mozesh da idesh okolo i da s...sh ono shto ti prvo padne na pamet!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3348
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung SGH-E730
ja stvarno ne razumem ljude (mislim na ljupkaninu) zasto bih se ljutio ako ne volis Boru, tvoj izbor, al' samo nemoj da vredjas (to ni ne radis)... Ja licno ne volim Balasevica, al' ne podrzavam S.H.C.F-a sto ga vredja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 236
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Sta li se vi tripujete?
Svi znamo da je Corba zakon!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
Pazi, zaista nije u redu da tako o nekome pricash. Nemojte se ljutiti na mene ( ovo se najvishe odnosi na baumann-a ), ali ko kaze da je Bora bolji! Ovo nije ni etichki ispravno ( poshto na ovom forumu uchestvuju ljudi iz relativno svih zemalja ), a nije ni pristojno. Ko si, bre, ti da vredjash ljude?! To shto imash podrshku tri osobe koja uchestvuju na ovoj temi, ne znachi da mozesh da idesh okolo i da s...sh ono shto ti prvo padne na pamet!!!!

Balašević je odavno postao odvratna medijska ličnost , koja je svojim masonsko - političkim izjavama značajno sebe komromitovala . A panonski govnar je naziv pesme benda Zaklana Čeljad koja upravo govori o tome . Evo spota :
(intro by Shock Koridor)
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 115
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam vec ranije rekla da oni ne mogu da se uporedjuju, jer su im stilovi drugachiji i rekla sam da ih volim obojicu, ali od kada je Bora krenuo da se preterano bavi politikom ( nisam iz ovoga iskljuchila ni Balasha, jer i on ponekada zasere, shto se ovoga tiche ), pocheo je da nervira ljude ( proverena chinjenica ). Hocete da kazete da mu je trebalo ono na koncertu u Areni?! Samo je razocharao ljude i ja sam jedna od njih. Znam da chitam i znam da Zaklana Cheljad pevaju to ( neko je gore stavio i lyrics ), ali shta se S.H.C.F istipovao, pa sada svaki drugi post mu je vezan za panonskog govnara ( ovo citiram njega ).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Obojica su OK tipovi, ali vise volim BORU!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3348
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung SGH-E730
Da budem iskren Bora jeste razocarao sa komentarima u areni, al' je po meni vise razocarao pevajuci i grleci se sa Cecom za Srpsku novu... ali opet mnogo je vise dobrih stvari uradio da bih mu nesto posebno zamerao... zato ce za mene Bora biti i ostati najveci muzicar sa ovih prostora...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 15:29:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.349 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.