Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 113 114 116 117 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ConQUIZtador: Pitanja korisnika i prijava gresaka  (Pročitano 326672 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.39
postoje korisnici koji javno na chatu promovisu udruzivanje dvojice protiv jednog igraca,sufliranje pitanja,za njih je to "samo igra" konkretno danas na chatu korisnica "idelano losa"

a evo kako izgleda kad se dvojica udruze protiv treceg

da napomenem nekima je ovo sasvim normalno u toku igre "pa ipak je to samo igra"

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

dogovor.jpg
(162.41 KB, 880x619)
sklopili pakt.jpg
(148.09 KB, 880x620)
« Poslednja izmena: 11. Avg 2009, 21:56:53 od sez »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Kako da podnesem kandituru za moda,kad je jedan od korisnika već to pomenuo?
Molim vas recite mi: "Kako da podnesem kandituru za moda"?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Kako da podnesem kandituru za moda,kad je jedan od korisnika već to pomenuo?
Molim vas recite mi: "Kako da podnesem kandituru za moda"?
Vise nikako. Lepo ti je receno vise puta, i ti to nisi ispostovao.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
a dajte što ste takvi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
a dajte što ste takvi
Zato sto si naporan i dosadan, a to je jedna od osnovnih stvari koje nikako ne zelimo.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Od deset zena, devet je ljubomorno.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 643
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
SonyEricsson W580i
Imam predlog:
Posto imaju novi korisnici koji svakog dana dolaze te vide najcesca pitanja medjutim ne zele ili nece da ih procitaju pa svaki put zapitkuju moderatore ili administratore koji su ponekad zauzeti ili ako je guzva na chatu te moderatori ne mogu stici da odgovore svima, primetio sam danas da je jedan moderator otprilike u roku od sat vremena 10 puta rekao "pogledajte najcesca pitanja tamo je sve objasnjeno"...moj predlog je da napravite da u samom pocetku ulaska na conquiztador izadje prozor na kome pise da se procitaju pravila te ispod napomena da moderatori vise nisu duzni da svaki minut pisu pogledajte najcesca pitanja...ovo nisam predlozio zbog sebe vec zbog samih moderatora ne bi li i njima bilo barem malo lakse na chatu,ako ima nije dosadilo da svaki minut pisu pogledajte najcesca pitanja moj predlog ne morate ni podrzati,program ili prozor za obavestenje da se procitaju najcesca pitanja ne mora da ide ili izgleda kako sam ja rekao naravno moze to i na jos 1000 nacina ...ja sam samo dao predlog uglavnom shvacena je poenta...hvala Smile
IP sačuvana
social share
Niko ne zna sta zene hoce ... pa ni one same
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Nema svrhe... ljudi i dalje ne bi citali...  Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Od deset zena, devet je ljubomorno.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 643
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
SonyEricsson W580i
ali makar moderatori ne bi imali duznost da ih obavestavaju da procitaju najcesca pitanja...a imaju li uopste sada tu duznost da stalno pisu procitejte najcesca pitanja?
IP sačuvana
social share
Niko ne zna sta zene hoce ... pa ni one same
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
HTC One
postoje korisnici koji javno na chatu promovisu udruzivanje dvojice protiv jednog igraca,sufliranje pitanja,za njih je to "samo igra" konkretno danas na chatu korisnica "idelano losa"

a evo kako izgleda kad se dvojica udruze protiv treceg

da napomenem nekima je ovo sasvim normalno u toku igre "pa ipak je to samo igra"

Au Sez, sad ga pretera  Smile

Ja rekoh da su se dogovarali oko odgovora ili jedan namerno ustpua drugom da neko pobedi... pogledam sliku kad ono sto je sasvim ok... jurimo 1. a ne 2. mesto sto znaci rusimo 1... idemo zajedno, pa ko bude prvi, bude... ovo bas nije nikakva nelegalna stvar  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.4
mob
Nokia 5310
Nažalost nisam prevrteo svih 100+ strana, pa je moguće da su već postavljana slična pitanja, ali ukratko:

Neka pitanja teško da ulaze u okvir opšteg znanja, a neka čak zalaze u oblasti gde možda nema više od par hiljada  ljudi na celom svetu koji znaju tačan odgovor.

Na primer: Na kom mestu u svetu se nalazi Ukrajina po proizvodnji kupusa? Mogu da se opkladim da to zna samo mali broj ljudi u Ukrajini koji se bavi proizvodnjom ili izvozom istog, plus onaj koji je postavio to pitanje.

Takođe, primer: Koliko medalja je osvojila Mađarska na Olimpijskim igrama 1906.  godine?

Razumem da će kviz biti kvalitetniji ako u njemu bude što više pitanja i ako se ona  što manje ponavljaju, ali zaista neka pitanja kao ova su suvišna i mislim da urušavaju kvalitet kviza.

I ne bi bilo loše da se u pravlnik ubaci da je zabranjeno pričati o pitanjima iz kviza na chatu, jer to trenutno nije i pravilnikui, a moderatori ne tolerišu priču o tome.
U slučaju da je dozvoljeno pričati o istim (naravno, ne i o odgovorima), bilo bi lepo da se to jasno naznači, kako ne bi bili stalno opominjani.

Izvinjavam se na dužini prvog posta.  Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 113 114 116 117 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.179 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.