Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ConQUIZtador: Pitanja korisnika i prijava gresaka  (Pročitano 316293 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 20
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Da se uloguje sa ispravnim podacima sa Bureka. (Jer igra traži burek username i password)

Ukoliko ih ne zna, može poslati sebi podati ne mail, ako bar njega zna: http://forum.burek.com/reminder/
pa kaze da je dobila od vas username i password u mailu kad se registrovala, ali i dalje ne moze da se uloguje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Odes na svoj profil: http://forum.burek.com/p692241/makideki/
Pronadjes deo: Poruke: 5 (0.031 po danu)
Kliknes na brojku Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
Nego film Sveti Georgije ubiva azdahu lik Gavrila Vukovica glumi Milutin Miloshevic, a ne Nikolic, kako vec stoji. I ja izgubio podosta bodova

Ja bih molio korisnike da pre nego sto prijave pitanje prvo provere sta pise u njemu. Pitanje je vezano za TV dramu, a ne film ''Sveti Georgije ubiva azdahu''?
« Poslednja izmena: 22. Jul 2009, 16:17:58 od RASMC »
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
LG Nexus 4
Hm..

Vidi, stvari funkcionisu ovako...

Vi nam posaljete prijavu, mi korisnika upozorimo, a ako je prijava druga po redu zabranimo mu na 1 dan koriscenje chata u igri (i javnog i u samoj igri).

Ukoliko se ponasanje ponavlja, molim tebe i sve koji to primete da posalju, jer je to najlaksi i najefikasniji nacin da problem resimo Wink
U svakom slucaju, svi korisnici koji su prijavljeni zbog ponasanja koje je nekorektno su upozoreni ili udaljeni, izuzetaka nije bilo...

Ti ljudi bas smaraju... Par puta sam ih i sam opominjao za vreme igre... Jos smatram da je bolje da se korisnici ne opominju previse, vec odmah da se prelazi na radikalnije mere, jer ce se jedino tako opametiti...  Smile

Drugo, imam jedno pitanje... VEzano je za aukciju... Naime ucestvovao sam na aukciji (nisam pobedio), i primetio sam da je preko 20 ponuda poslato u bukvalno sekundi (poslednjoj)... Posto sam prilicno siguran da je maltene nemoguce odrediti ko je kliknuo pre koga objasnite mi kako se to gleda... Ko ima brzi net njemu odgovor stigne pre, ili po koeficijentu u igri, ili kompijuter sam odredi, ili kako? Posto je ovako malo nevrovatna mogucnost da nesto dobijes kada jos 50 ljudi klikne isto kad i ti...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Od deset zena, devet je ljubomorno.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 643
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
SonyEricsson W580i
slusajte situaciju,pricao je neko nesto o bezanju na chatu,ja ispricam situaciju iz skole kako su ucenici bezali ali je jedan vikao da mu mama ne da da bezi...i dobijem ban na sat vremena... Smile
IP sačuvana
social share
Niko ne zna sta zene hoce ... pa ni one same
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
slusajte situaciju,pricao je neko nesto o bezanju na chatu,ja ispricam situaciju iz skole kako su ucenici bezali ali je jedan vikao da mu mama ne da da bezi...i dobijem ban na sat vremena... Smile

Nisi zbog toga banovan...

Banovan si iz vise razloga...
Siris dezinformacije... Neki clanovi su novi, i ne znaju sta su lobanje i zvezdice... a tvoji odgovori su u najmanju ruku neprimereni... samo nesto da kazes... Ako hoces, onda pomozi... ako neces, onda nemoj lupetarati.
Kad ti kazem da predjes na private, ti to treba da poslusas.
Kad ti kazem da ne pricas o SNF-u, takodje treba da poslusas.
... i itd...

Kad budes naucio da se pristojno ponasas, onda ces videti da ce se stvari promeniti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Od deset zena, devet je ljubomorno.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 643
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
SonyEricsson W580i
oke sad mi je jasno...hvala
IP sačuvana
social share
Niko ne zna sta zene hoce ... pa ni one same
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Drugo, imam jedno pitanje... VEzano je za aukciju... Naime ucestvovao sam na aukciji (nisam pobedio), i primetio sam da je preko 20 ponuda poslato u bukvalno sekundi (poslednjoj)... Posto sam prilicno siguran da je maltene nemoguce odrediti ko je kliknuo pre koga objasnite mi kako se to gleda... Ko ima brzi net njemu odgovor stigne pre, ili po koeficijentu u igri, ili kompijuter sam odredi, ili kako? Posto je ovako malo nevrovatna mogucnost da nesto dobijes kada jos 50 ljudi klikne isto kad i ti...
Brzina neta nema nikakvog uticaja, ali ping moze imati uticaja...

636.     2009-07-03 14:00:00     paganiny     18 900
635.     2009-07-03 14:00:00     Delija90     18 875
634.     2009-07-03 14:00:00     SuperTrouper     18 850
633.     2009-07-03 14:00:00     pravnik4     18 825
632.     2009-07-03 14:00:00     Osvajac     18 800
631.     2009-07-03 13:59:59     vmosnak     18 775
630.     2009-07-03 13:59:59     ksile     18 750
629.     2009-07-03 13:59:59     vidoq     18 725
628.     2009-07-03 13:59:59     uxyzapenje     18 700
627.     2009-07-03 13:59:59     crveni 101     18 675
626.     2009-07-03 13:59:59     Malteras     18 650

Paganiny je najblizi 14:00:00. Ostali su dalji, ali zbog zaokruzivanja i njima pise isto vreme, kao sto nekad i u igri iako pise da je ista stotinka jedan igrac dobije bodove kao brzi jer je za par hiljaditih delova bio. 13:59:59 = 13:59:585 - 13:59:594, 14:00:00 = 13:59:595 - 14:00:000 (zapravo do 14:00:004, ali trazi se rezultat najblizi 14:00:000)
« Poslednja izmena: 22. Jul 2009, 19:00:41 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
LG Nexus 4
Znaci u stvari je cilj kliknuti poslednji od poslednjih, ali ne prekasno...  Smile

Ok, hvala na odgovoru...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Cilj je stici do servera najblize tom vremenu...
Ping je mali jer je server najblize moguce... ali ako nekom lose radi net, moze da kasni dosta Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.