Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ConQUIZtador: Pitanja korisnika i prijava gresaka  (Pročitano 300287 puta)
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Jedno pitanje.. mozda je glupo al sta cu  Smile

Ovako.. kad se odjavim sa burek foruma.. i posle na primer udjem u kviz.. on me automatski uloguje na forum...Jel u planu da se to odvoji.. da kad udjem na kviz da me ne uloguje na forum  Smile

IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Ne, posto su baze korisnika spojene, pa mora da te uloguje i ovde da bi radilo Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1063
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
je li kviz trenutno "up and running" posto nece da me automatski uloguje,a  ni ne vidim nigdje opciju da se na sajtu ulogujem  Smile
IP sačuvana
social share
Ко себе иглом, ти њега лопатом.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1063
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Izvinjavam se, maloprije me je ulogovalo  Smile
IP sačuvana
social share
Ко себе иглом, ти њега лопатом.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Moguce da s vremena na vreme budu kratki prekidi, ali generalno radi dobro vec nekoliko dana... cak je i ping izuzetan posto smo se potrudili da za igru serveri budu sto blize
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 133
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Desire HD
Meni nece da se uloguje automatski a ne znam kako to da uradim manual...Help

***edit***Obrisao cache i sad fercera
« Poslednja izmena: 11. Jun 2009, 20:10:12 od slobx »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
« Poslednja izmena: 11. Jun 2009, 20:10:33 od diarno »
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG 4X HD
Nije u posto su Ninove nagrade najveca knjizevna nagrada u zemlji... ta pitanja su mozda teska, ali ne mislim da je sve stvar srece jer su uglavnom pisana tako da moze da se nasluti ili suzi izbor pri odgovaranju..
Moram da priznam da su i meni ta pitanja iritantna, mislim, ako se ceni knjizevnost (kao shto i treba) imamo i dosta knjizevnika i knjizevnih dela za koja bi pitanja konkretno mogla biti postavljena. Ovako dolazimo u situaciju da neko pogodi  ko je dobio Nin-ovu nagradu 67-e a ne zna ko je napisao "Nechistu krv". I sada svi uchesnici kviza znaju da je Oskar Davicho dobijao ninove nagrade ali 99% njih predstavu nema shta je on to pisao. A ima i josh nekoliko nagrada koje su u opticaju. Nagrada nazvana po nekome za koga nisam nikada chuo i koju je dobio neko za koga nikada nisam chuo (svestan sam da je to odraz mog neznanja), ipak smatram da tih pitanja ima previshe.
Niko me nije nishta pitao...ali eto  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Ja mogu da se slozim da toga ima previse, ali ne mogu da se slozim da je to nepotrebno...
To sto ga ima previse, resice se kako bude rastao fond pitanja... iskreno, knjizevnost je medju najslabijim oblastima po broju pitanja kako trenutno stvari stoje... ali i to se, bitno popravlja, iz dana u dan...

Morate da shvatite da nije lako napraviti kviz za siroke mase, dovoljno obiman da bude interesantan i posle 50 ili vise partija, a da bude sto je vise moguce fer prema svakoj strani...
Ninove nagrade, Dobricin prsten, Gradonacelnici Beograda, Nacelnici generalstaba, Predsednici vlada i sl... krenemo li da ukidamo sve sto se ljudima ne svidja, docicemo do toga da igra nema ni jedno jedino pitanje, jer ce za svaku stvar doci neko kome se to nece svideti...

Postoje situacije gde su napravljene greske... planinski vrhovi npr, to je ispravljeno, tj bice ispravljeno vrlo brzo... jer gubi smisao ako pricamo o 60-100 vrhu na svetu... ali sve ovo ostalo, po meni pije vodu...

Ovo ostalo nije pogadjanje... gotovo uvek su pitanja tako napravljena da ako covek imalo poznaje o cemu se radi, moze otpisati jedan ili dva odgovora vrlo lako...

Razne reakcije sam cuo i iskren da budem, pocinje polako da mi ide na jetru pljuvanje do sada... ne mislim na tvoj komentar... ali prosto svaki dan slusam ovo ne valja, ono ne valja...

Sto su pitanja o SFRJ, to su komunjare... Zato sto je to deo nase istorije.
Sto su pitanja o Beogradu, Srbija nije Beograd... Nije, ali je Beograd 30-40% Srbije.
Sto su pitanja o sportu... Zato sto je i to deo aktuelnosti koje nas okruzuju...
Sto su pitanja o domacim tv serijama... Zato sto su to ubedljivo najgledanije TV serije...
Sto su pitanja o hemijskim elementima... Zato sto ne postoji ni jedna osoba koja je zavrsila osnovnu skolu koja nije mogala da nauci barem 30-40% sistema.
Sto su pitanja o manastirima... Zato sto su ti manastiri mozda najvazniji deo nase bastine...
Sto su pitanja o nagradama... Zato sto su te nagrade bitne...
i tako dalje i tako dalje...

Svako ko misli da moze bolje, moze da doprinese ili da uradi nesto samostalno ako mu je ovo bas toliko odvratno i neprihvatljivo...
Kao sto rekose mnogo puta pre mene... rodilo se, valja ga ljuljati...
Kontam da nije savrseno i da ima mnogo da se radi na tome... al ne spadam u one ljude kojima imaju neki fetis sa fekalijama, pa im je inspirisuce da ih neko posipa istim...

Opet kazem, ne odnosi se na post iznad, vec na celokupnu situaciju i feedback... Verujem da arlekin nema nikakav problem da izvuce koji deo se odnosi na njega...

Ovo je nastalo sa ciljem da se zamene kvizovi koji su potpuno obesmisljeni time sto je nekoliko ljudi pobedjivalo samo zato sto su znali par caka za pretrazivanje... pitanja su postajala sve teza i teza, u nekim situacijama potpuno besmisleno teska za svakoga ko bi to sa strane pogledao...

Cenim da je ovo nesto sto moze svima nama da obogati ucesce na bureku, oplemeni dane, ucini svakodnevicu zanimljivijom... a mislim i da ce ceo srpski internet zbog ovoga postati bolje i zanimljivije mesto... i mislim da takva ideja zasluzuje mnogo vise podrske i kroz reci, i kroz dela, i kroz konkretne akcije...

Ali to je samo moje misljenje...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.