Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ConQUIZtador: Pitanja korisnika i prijava gresaka  (Pročitano 311229 puta)
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
Klik na korisnika kog zelis da dodas medju prijatelje, pa:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Koliko je maksimum onih Loyalty poena CLP?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Koliko je maksimum onih Loyalty poena CLP?
100.... gleda se poslednjih 100 dana, i broj dana koliko ste bili u igri za to vreme Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Sto se tice samog kviza svakako je zanimljiv i u celosti je kao jednostavan gde dobija po mom ukusu kvalitet.
Pitanja kojima i sami igraci doprinose su u globalu u redu, izuzetak su ipak pitanja za koja su vezana i trenutna aktuelnost,neadekvatna po meni ali cak i ona mogu da budu zabavna posto su sama po sebi smesna.
Dodao bih u vezi pitanja da se slobodno potencira o Srbij i to mnogo vise jer je ovo Srpski Conq i na kraju za Srbiju je borba, a tu su stvari pogotovo one neobicne koje bi bilo lepo saznati ili podsetiti se. Inace igrao sam i Ruski i Bugarski gde se vec duze igra i to sam tamo itekako primetio, Rumunski i Madjarski zbog nepoznavanja jezika nisam u mogucnosti dok je Nemacki tek skoro poceo, igrao sam takodje i Americki. Sto se tice cata, svaka cast onima koji stignu i da igraju i da se ispricaju, lepo je videti kulturnu razmenu ali ga ovi sa tuzakanjem bas "isplivase" njih treba psovati na Arapskom ( ko kaze da ih nisam ), sta onda ?! Pristalica sam slobodnog cata a mogucnost zabrane moderatori mogu izvrsiti u samom pisanju tih reci, a verovatno je tu veliki problem u bogatstvu Srpskog jezika!
Ubacivanje i raznovrsnost aukcija vec u samom pocetku je zabavna stvar sto nije slucaj sa ostalim zemljama
gde je Srpski Conq u plusu. Ovom prilikom cestitam pobedniku prve aukcije ali mi to u svakom slucaju totalno nelogicno jer je trajalo do 14:00 sto je po meni rok za isticanje a pobednik i jos 4 igraca su imali to vreme, gde je po meni pobednik trebao da bude sa vremenom 13:59:59, poslednje moguce vreme pre isteka roka.

Primer sa adekvatne liste gde je po meni igrac pod brojem 631. trebao biti pobednik :

636.     2009-07-03 14:00:00     paganiny     18 900
635.     2009-07-03 14:00:00     Delija90     18 875
634.     2009-07-03 14:00:00     SuperTrouper     18 850
633.     2009-07-03 14:00:00     pravnik4     18 825
632.     2009-07-03 14:00:00     Osvajac     18 800
631.     2009-07-03 13:59:59     vmosnak     18 775
630.     2009-07-03 13:59:59     ksile     18 750
629.     2009-07-03 13:59:59     vidoq     18 725
628.     2009-07-03 13:59:59     uxyzapenje     18 700
627.     2009-07-03 13:59:59     crveni 101     18 675
626.     2009-07-03 13:59:59     Malteras     18 650

Kviz je u biti fenomenalan i podrzavam uvodjenje biranja protivnika, naravno uz saglasnost.
Za kraj sistem bodovanja je vrlo niske inteligencije, da podsetim da je ipak sada 21. vek, a ovakav sistem ne bi upotrebili ni Vavilonci.

« Poslednja izmena: 04. Jul 2009, 04:47:16 od fikiceltic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Sistem bodovanja je takav da vam dzaba 101 pobjeda ako izgubite 2 partije, nio  ne bih o tome. Poslao sam oko 10-15 pitanja, gramaticki potpuno ispravna, sa YU karakterima i sigurno kvalitetnija od pitanja kako se zove pas V. Kostunice. Medutim, admini su odobrili 2-3, a vec desetak dana ostala nisu ni takli. Ni odobrili, ni zabranili.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Sistem bodovanja je takav da vam dzaba 101 pobjeda ako izgubite 2 partije, nio  ne bih o tome. Poslao sam oko 10-15 pitanja, gramaticki potpuno ispravna, sa YU karakterima i sigurno kvalitetnija od pitanja kako se zove pas V. Kostunice. Medutim, admini su odobrili 2-3, a vec desetak dana ostala nisu ni takli. Ni odobrili, ni zabranili.

Upravo sam pogledala... Od 400 pitanja na cekanju, nijedno nije tvoje Smiley

Prema tome, pitanja su verovatno odobrena, ali ne i rasporedjena.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Apple iPhone 7
Moraću da dodam još gejmerskih pitanja, žalio mi se Bokac kako ih ima premalo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Primer sa adekvatne liste gde je po meni igrac pod brojem 631. trebao biti pobednik :

636.     2009-07-03 14:00:00     paganiny     18 900
635.     2009-07-03 14:00:00     Delija90     18 875
634.     2009-07-03 14:00:00     SuperTrouper     18 850
633.     2009-07-03 14:00:00     pravnik4     18 825
632.     2009-07-03 14:00:00     Osvajac     18 800
631.     2009-07-03 13:59:59     vmosnak     18 775
630.     2009-07-03 13:59:59     ksile     18 750
629.     2009-07-03 13:59:59     vidoq     18 725
628.     2009-07-03 13:59:59     uxyzapenje     18 700
627.     2009-07-03 13:59:59     crveni 101     18 675
626.     2009-07-03 13:59:59     Malteras     18 650
Paganiny je najblizi 14:00:00. Ostali su dalji, ali zbog zaokruzivanja i njima pise isto vreme, kao sto nekad i u igri iako pise da je ista stotinka jedan igrac dobije bodove kao brzi jer je za par hiljaditih delova bio. 13:59:59 = 13:59:585 - 13:59:594, 14:00:00 = 13:59:595 - 14:00:000 (zapravo do 14:00:004, ali trazi se rezultat najblizi 14:00:000)

Citat
Za kraj sistem bodovanja je vrlo niske inteligencije, da podsetim da je ipak sada 21. vek, a ovakav sistem ne bi upotrebili ni Vavilonci.
Kakve veze ima inteligencija sa time?
Sistem funkcionise. Pravedan je i najbolji po njemu su najbolji u igri.
Svima je dostupno kako se bodovi racunaju i ne vidim u tome nikakav problem.

Citat
Sistem bodovanja je takav da vam dzaba 101 pobjeda ako izgubite 2 partije, nio  ne bih o tome.
Dzaba ti sve pobede ako si lose odgovarao na pitanja. A nije problem imati veliki procenat pobeda i uprkos tome.

Citat
Poslao sam oko 10-15 pitanja, gramaticki potpuno ispravna, sa YU karakterima i sigurno kvalitetnija od pitanja kako se zove pas V. Kostunice. Medutim, admini su odobrili 2-3, a vec desetak dana ostala nisu ni takli. Ni odobrili, ni zabranili.
Isli smo na to da pitanja odobravamo i saljemo na kategorizaciju, sam proces kategoriacije nije radjen 10ak dana jer je RASMC bio na moru. To bi trebalo biti reseno u narednih 2-3 dana, za sva pitanja koja od tada cekaju.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
SonyEricsson 
Vidim da svi nešto prigovaraju bodovanju iako ne vidim smisla, jer kako je više puta rečeno, svima je jednako. Na kraju krajeva kao primamljiv cilj igranja kviza ne mora se uzeti rang-lista (koja ionako nikada ne može biti objektivna, jer netko ima vremena igrati dva sata, netko deset minuta) nego osvojena količina zlata i uspjeh na aukcijama. Meni bi bilo držae steći na aukciji neki predmet koji mi se dopada, nego da dva dana stojim prvi na listi. Kao da će mi se netko diviti.

Što se pitanja tiče, svi bismo se trebali uključiti u njihovo sastavljanje i proširivanje baze. Nažalost, meni se neka pitanja izrazito često ponavljaju (sigurno nisam jedini slučaj) i zbog toga je nužno da se što više potrudimo oko proširivanja baze.

Ako se administratori slažu, mogu kao iskusni kvizoman iz stvarnog života (SF zna o čemu govorim  Smile ) pomoći nekim savjetima, ne oko izbora teme, nego oko formuliranja pitanja.

Bitno je da se na ConQUIZtadoru nešto nauči, a ne da se pobijedi. Zato ja i dalje mislim da je kviz odličan i da su administratori do sada napravili kvalitetan posao.
« Poslednja izmena: 04. Jul 2009, 12:56:48 od Laslo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Sto se sugestija u vezi pitanja tice, oblasti ih kojih ce biti postavljana, formulacija i sl, rado cemo ih saslusati, a najbolje ih je uputiti direktno RASMC-u, bilo kroz PP ovde ili u igri Wink

Sto se bodovanja tice, ono je pravedno...

Gleda se poslednjih 100 partija, ko god da igra, i kod onog ko ima 800 i kod onog ko ima 101. Samim tim price kako ljudi otvaraju nove naloge da bi bili bolje plasirani su ok, ali gube smisao...
I najvise se ceni tacnost i znanje odgovora...
Naravno da ce neko ko bude imao gotovo sve pobede biti dobro plasiran, ali od par desetina hiljada igraca, biti 30. je visok plasman... svi bi da budu u prvih 5... i to je ok, ali tih prvih 5 imaju najtacnije odgovore na pitanja...
To je pravedno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.