Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ConQUIZtador: Pitanja korisnika i prijava gresaka  (Pročitano 301169 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Sta ovo bi?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Untitled.jpg
(131.56 KB, 1024x768)
Untitled1.jpg
(130.3 KB, 1024x768)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Nesto spucalo na sekund..
Korisnik sa prosle strane je upozoren, prva sledeca prijava - bice banovan.
« Poslednja izmena: 13. Jun 2009, 18:28:26 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
HTC One
Hoce li biti menjan nacin bodovanja? Od zadnjeg posta sam opet odigrao masu i opet sam gde sam bio.

Razumem ja da treba nivelisati odnose igraca, ali ja sam danas odigrao bar 30 partija i video sam samo 3-4 igraca mog ranga. Jbg, ovo sa bodovanjem ispada kao kazna nama sa vise bodova, kao da smo mi krivi sto ima losijih i sto nema dovoljno igraca sa visim rangom za ravnopravnije bodovanje.

P.S. A ni moj rang nije visok pa da nema mogucnosti da ima jos dosta istog.
« Poslednja izmena: 13. Jun 2009, 19:30:27 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iPhone 7
ja i kad igram sa kimiconac i sa još nekim istog ranga, kad se desi da pobedi ode račun u minus... Stalno tempiram sa jačima da igram, ali prvo sam imao 7200 PI, jutros sam imao 6800
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6260 Slide
Sta ovo bi?
Pod B je odgovor. Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Hoce li biti menjan nacin bodovanja?
Ne, to je sistem bodovanja koji se koristi svuda gde se koristi igra, i tako ce i ostati. Niti imamo prava da to menjamo, niti mozemo to da menjamo, niti ja licno vidim ikakvu potrebu za tim. Ljudi koji su u vrhu lista su tu sa punim pravom jer su objektivno najbolji. Visak ili manjak srece nije faktor na koji ja mogu da uticem. Verujem da ti ljudi ni ne gledaju protiv koga ce da igraju niti bilo sta planiraju, prosto igraju, pobedjuju, imaju najbolje odnose svega i zato su tu gde jesu.

Sistem koji je preuzet radi u nekoliko zemalja, u medju slicnim ili daleko vecim brojem igraca, i on se ne menja. Kao sto se pravila tenisa, fudbala, rukometa i sl. ne menjaju.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
HTC One
Citat
Hoce li biti menjan nacin bodovanja?
Ne, to je sistem bodovanja koji se koristi svuda gde se koristi igra, i tako ce i ostati. Niti imamo prava da to menjamo, niti mozemo to da menjamo, niti ja licno vidim ikakvu potrebu za tim. Ljudi koji su u vrhu lista su tu sa punim pravom jer su objektivno najbolji. Visak ili manjak srece nije faktor na koji ja mogu da uticem. Verujem da ti ljudi ni ne gledaju protiv koga ce da igraju niti bilo sta planiraju, prosto igraju, pobedjuju, imaju najbolje odnose svega i zato su tu gde jesu.

Sistem koji je preuzet radi u nekoliko zemalja, u medju slicnim ili daleko vecim brojem igraca, i on se ne menja. Kao sto se pravila tenisa, fudbala, rukometa i sl. ne menjaju.

Sa svim mogu da se slozim osim sa delom da su u vrhu liste svi sa punim pravom. Oni jesu, ali ima jos drugih (izuzmi mene ako treba) koji tu nisu jel im sistem bodovanja ne dozvoljava.

Ja 5 dana ne mrdam sa 6000-6300 a procenat pobeda mi nije ispod 75-80%. A izgubljenih skoro da i nemam, eventualno sam 2. I kako god da su to sredili, sistem nije pravican.

Ja sam samo pitao, odgovor je da ne moze i to prihvatam posto ja ne mogu vise od pitanja da uticem na kviz. Ne menja stvar da to sto je svuda takav ne znaci da je i jedini najbolji sistem bodovanja.

Edit: A ustvari ja i nisam govorio o vrhu liste, nije to bila sustina, vec nacin dobijanja bodova kao takav. Sto se mene tice nije problem da budem zadnji na listi, ali da kad pobedim 7 puta zaredom dobijem nesto bodova, a ne da sam a istom ili da padnem.
« Poslednja izmena: 13. Jun 2009, 20:10:34 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Sa svim mogu da se slozim osim sa delom da su u vrhu liste svi sa punim pravom. Oni jesu, ali ima jos drugih (izuzmi mene ako treba) koji tu nisu jel im sistem bodovanja ne dozvoljava.
Sistem bodovanja je isti za sve.

Citat
Ja 5 dana ne mrdam sa 6000-6300 a procenat pobeda mi nije ispod 75-80%. A izgubljenih skoro da i nemam, eventualno sam 2. I kako god da su to sredili, sistem nije pravican.
Gledajuci podatke do juce tvoj prosecan plasman je 1.71 mesto, sto nije nista spektakularno, narocito ako vec kazes da ne igras protiv jakih protivnika. Oni koji su najbolje plasirani obicno imaju prosek izmedju 1.2 i 1.4, a igraju protiv jacih protivnika od tebe. Gleda se poslednjih 100 partija, mozda si pre 101 pobedjivao neke visoko plasirane igrace pa sad gubis poene, Boze moj. Tvoje je da igras najbolje, i pobedjujes sve, a pusti sistem, on je isti za sve i ni jedan igrac u njemu nije privilegovan.

Citat
Ja sam samo pitao, odgovor je da ne moze i to prihvatam posto ja ne mogu vise od pitanja da uticem na kviz. Ne menja stvar da to sto je svuda takav ne znaci da je i jedini najbolji sistem bodovanja.
Kako to Rambo Amadeus jednom prilikom rece... "... to je kao kada biste me pitali da li je Mravojed dobar ili los.."
To je tako. Jednako je za sve, i to funkcionise.
Da li je idealno? Ne, naravno. Idealno ne postoji kao opsta kategorija.
« Poslednja izmena: 13. Jun 2009, 20:19:08 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
HTC One
Ne bi ti ostavio na tome da sam prihvatio odgovor  Smile

Ma nema veze, idemo dalje. Zanima me samo ima li negde opsta statistika, da vidim od odigranih koliko cega imam, pobede, porazi?

I sta znaci "Postigli ste najbolji dnevni rang"?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Zanima me samo ima li negde opsta statistika, da vidim od odigranih koliko cega imam, pobede, porazi?
Nadjes sebe po broju ukupnih partija (bez uzimanja u obzir danasnjih), i tu pise.

Citat
I sta znaci "Postigli ste najbolji dnevni rang"?
Da si u grupi onih sa 7 zvezdica u tom trenutku.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.15 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.