Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta da radim sa starim poluispravnim(neispravnim) lcd monitorom  (Pročitano 1820 puta)
23. Jun 2012, 16:46:28
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Monitor je dell2005fpv

http://www.amazon.com/Dell-UltraSharp-2005FPW-Aspect-Monitor/dp/B0009IPTJU

Nemam srca da ga prodam kao elektronski otpad (iako mislim da bih tako mozda izvukao i vecu kintu od njega) ali bih ga sa zadovoljstvom dao nekom za 1000 dindzi (nije oglas nego cisto pitam da li je realno da ga prodam za te pare)

Ja sam ga samo jednom probao (juce mi ga doneo zet. njemu ga ostavio podstanar umesto neke kinte koju mu je dugovao) preko obicnog kabla za monitor i slika je bila kao na 1:40 na ovom primeru (slikaG) ne bas tako ali taj fazon. Nazire se u pozadini sta se desava ali je slika skroz poremecena

Ostale nacine povezivanja nisam ni probavao a vidim da ih ima vise. Ima i DVI port ali ne mogu da ga probam jer nemam taj kabl. Inace mi je receno da se monitor navodno ponekad i upali normalno. Ja se nisam mnogo cimao nego ga samo upalio i ugasio kad sam video slogiranu sliku.

Interesantno da je moj podstanar pre nekoliko dana nasao na ulici samsung lcd TV koji je neko izbacio. ja ga probam kao TV isto vrljava slika kao kod ovog monitora. padne mi na pamet da ga probam kao monitor ako mu je riknulo nesto za TV (on screen meni bez signala mu je bio savrseno jasan) ali ista fora. ja mu kazem da je verovatno otisao ekran i da je sva prilika da je neisplativa popravka. Covek ga stvai na kamion, otera u Leskovac i proba da ga upali i TV savrseno radi  Smile . Mora da je bio neki pomeren filter kao na ovom videu pa s u transportu nekako namestio.

Pored ovoga mi je zetonja uvalio LG LCD TV koji je njemu uvalio bivsi podstanar. Trebalo bi da je to kompletan TV bez ekrana i bez kutije. imao je cak i kutiju ali moj zetonja bacio jer je bila u losem stanju. I za ovo planiram da probam da izvucem oko hiljadarke. Mozda bi mi bilo pametno i da ga sacuvam jer imam LG TV od 32 inca pa bih ovo mogao da sacuvam za delove za ne daj boze.  Njemu je podsanar rekao da "samo" nabavi ekran i ima komplet TV. podstanaru nije previse verovati tako da je pitanje da li je sve ovo uopste ispravno ali valjda jeste.

edit: razmisjlam da probam da napravim projektor od ovog monitora. Secam se da se u toj do it your self varijanti koriste delovi od lcd monitora. rado bih imao projektor ali se ne bih rado odvojio od nekoliko stotina evra Smiley
« Poslednja izmena: 23. Jun 2012, 17:02:01 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.127 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.