Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Command & Conquer 3: Tiberium Wars  (Pročitano 18425 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Generals je brutalna igra vesto je izbalansirana posle patcheva
ima sve sto multiplayer strategija treba da ima.....

Da mutiplayer Generals uopste nisu ni zamisljeni da budu jako popularni su singl player modu.....

a tiberiun sun je sranje debalansirano mislim Cyborg comando i hunter/seeker jako jako strasno.....

previshe prejakih jedinica,i previshe beskorisnih jedinica

a po meni su generals realan nastavak red alerta 2....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Neki shit

Kada bi ste samo znali kako igra jebe kevu...samo shto nisam poceo sam da placem kada sam video sinematike i kane-a ponovo...napokon nastavak tiberian sun-a i shta je najbolje..igra izgleda neverovatno a na 7600gs radi na ultrahigh...u prevodu radice i na slabijim racunarima...znaci morate da je nabavite...a verujem da cete je i nabaviti samo sto je igra u dvd9 formatu (8 gb)...sada trenutno ne mogu da je igram ponovo (hvala bogu tu je stalker da me drzi zauzetog) ali ponovo cu moci za par dana...yay! jedva cekam  Smile

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=74577
« Poslednja izmena: 27. Mar 2007, 21:43:33 od darthmaul »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 282
Zastava Višegrad RS BiH
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N93
C&C G ZH patc5 Last Stand je mnogo dobro odradjena (kad jednom probate ovu zakrpu ostalo vam je pravo sranie - mislim samo na C&C G)....
Evo skidam C&C TW3 pa cu da vidim.....
IP sačuvana
social share

-=Autostoperski Vodic Kroz Galaksiju=-
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Citat
a po meni su generals realan nastavak red alerta 2....

Генерали нису наставак ничега, они су само направљени да би се убрала кинта око рата на терор, мислим јесте забавна, али мени је забавнији red alert 2.

Што се тиче C&C3, још нисам набавио, али судећи по утисцима људи који су је играли, добра је.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nabavljam ga sigurno, makar morao nekoga da likvidiram  Smile
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7
Evo stigla mi je !!!! Platio sam je 46$ ,ali posto sam vatreni igrac Generalsa.....ovo mi vise lici na Red Alert.Na mrezi je prepuno ljudi,jedva sam nasao mesta u sobi 3v3 Random GG+++++   , i tu sam odran za 10 mina.Igrivost obecava dramu na online okrsajima....ebiga samo mi treba vremena da se adaptiram sad na novine.Sve u svemu ...igra je zakon za online.Single player nikad nisam ni voleo ,tako da za sada se ne kanim da igram kampanju,dok skirmish sam oduvao Brutala.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Neki shit
Igraj bre...sinematici coveche
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7
C&C G ZH patc5 Last Stand je mnogo dobro odradjena (kad jednom probate ovu zakrpu ostalo vam je pravo sranie - mislim samo na C&C G)....
Evo skidam C&C TW3 pa cu da vidim.....

To je goli krs,iole pravi ljubitelji dobre strategije ne bi instalirali taj easy mod.Mislim gluposti Sadam,Bin Laden.....i brdo novih unapredjenja.Po mom licnom misljenju ,to je takvo skrnjavnjenje jedne tako dobre igre.I jos jedno ....Dont be a Noob ,get the fucking skills  Smile Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 282
Zastava Višegrad RS BiH
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N93

To je goli krs,iole pravi ljubitelji dobre strategije ne bi instalirali taj easy mod.Mislim gluposti Sadam,Bin Laden.....i brdo novih unapredjenja.Po mom licnom misljenju ,to je takvo skrnjavnjenje jedne tako dobre igre.I jos jedno ....Dont be a Noob ,get the fucking skills  Smile Smile
sada mi sluze samo da odvalim jednu laganice dok pijem kafu ujutro i nista vise (bar ne zelim da se nerviram od ranog jutra - mada kad uzmes Sadama protiv Nukleara malo je gutavo- prvih minut i po a onda opet laganica - dok ne napravim 500 jedinica ne napadam)
Cista laganica
IP sačuvana
social share

-=Autostoperski Vodic Kroz Galaksiju=-
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
Evo, instalirao.... Bem ti, trebalo mi 30 GB na HDD-u... Skini sa neta, pa UNRARuj, pa raspakuj IMAGE, pa instaliraj da vidiš da li radi, da ne potrošim DVD DL disk bezveze... Ali dobro je, radi.... Javljam utiske...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.