Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Command & Conquer 3: Tiberium Wars  (Pročitano 18718 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6600
Ima provereno.Video sam dva komada,jedan u izlogu ,drugi na polici.....tako da sad mogu da tvrdim da sigurno imaju jos dve kopije.Mada prodavac kaze da nisu prodali ni jednu do sad.
Bio sam nemaju   Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Nokia N95
Juce sam je instalirao i odusevljen sam!! Igra je super a narocito za ljubitelje C&C!   9.5/10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7
Ima provereno.Video sam dva komada,jedan u izlogu ,drugi na polici.....tako da sad mogu da tvrdim da sigurno imaju jos dve kopije.Mada prodavac kaze da nisu prodali ni jednu do sad.

Kako si bio kad danas nisu radili ?Ili si bas talican ili si promasio prodavnicu.Jebote kod USB-diskova se nalazi video sam svojim ocima.Evo u ponedeljak cu da ti slikam.... Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Carpe Diem

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1267
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 1100
ok igra
IP sačuvana
social share

Is Google God? The Church Of Google believes a convincing argument can be made stating that the search engine Google is the closest mankind has ever come to experiencing an actual Deity.

If i have to find jesus, does that mean he's hiding? - "Come out, come out, wherever you are... oh, you’re on the cross again. Damn it jesus, you suck at hide and seek."
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6600

Kako si bio kad danas nisu radili ?Ili si bas talican ili si promasio prodavnicu.Jebote kod USB-diskova se nalazi video sam svojim ocima.Evo u ponedeljak cu da ti slikam.... Smile
[/quo

Aj slikaj plz posalji mi sliku ima da je isprintam i nabijem im u **** ako mi opet kae nema pogledajte sami ! Ah a bio sam u subotu i radili su lol jedino ako to nije m2 ne znam sta da kazem aj slikaj i bicu zahvalan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6600
Ako mozes slikaj i spolja shop da budem siguran da je to to  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 865
Zastava Republika Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC K700i
Pa jebote reci mu koji je shop, ko da ce te upucatit moderatori, a nije valjda da vi kupujete originale, bas se razmisljam ko to moze da plati 6000 din kad je prosecna plata u Srbiji 22800 din
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6600
Pa jebote reci mu koji je shop, ko da ce te upucatit moderatori, a nije valjda da vi kupujete originale, bas se razmisljam ko to moze da plati 6000 din kad je prosecna plata u Srbiji 22800 din
Ma rekao mi je koji je shop ja bio nemaju on kaze da ce da slika pa da vidim.BTW na forumu sveta kompjutera neki kaze ima u platou za 3200 din lazovcina 100% ja zvao plato juce i nisu imali
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Gospodar Sumraka

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Sony k810i
Kupih - pustih, ostadoh pomalo razocaran, mozda sam i sam kriv jer sam mozda nesto drugo ocekivao, nesto bombasticno, ali ipak moram da priznam da me svaki novi nastavak na pocetku razocara jer sam navikao na predhodni ali kada se naviknem onda nemogu vise predhodni ni da smislim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6600
Kupih - pustih, ostadoh pomalo razocaran, mozda sam i sam kriv jer sam mozda nesto drugo ocekivao, nesto bombasticno, ali ipak moram da priznam da me svaki novi nastavak na pocetku razocara jer sam navikao na predhodni ali kada se naviknem onda nemogu vise predhodni ni da smislim...
Gde si kupio?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.213 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.