Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:30:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Coloniam  (Pročitano 46074 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.32
Ako nadjes nekoga ko bi mi preveo sve na albanski, nemam nista protiv Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
sta da prevodis na siptariski?gde si video albanca da ne zna srpski?

al ako bas mora,znam ja malo albanskog imam komsij usiptara Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.32
Eto...deal...Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
SonyEricsson K610i
Da li postoji neka razlika izmeđi frakcija??? Ili su u pitanju "samo boje"? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
Eto...deal...Smile

dogovoreno,sta god bude trbalo da se prevde reci slobodno prevescemo haahahahahhaha

nego aj nam reci onako drugarski kako mozemo da varamo na ovoj igri?dok nedodju novi igraci da znamo Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.32
Trenutno nema nekih vecih razlika izmedju sila, osim geografskih, sto nije zanemarljivo. Kasnije, kako se igra bude razvijala, postojace i konkretne razlike unutar samih gradova.

Sto se varanja tice, iskreno, ni ja ne znam sta bi preporucio Smile Nisam ni siguran da li ima prostora tome, mada znam da ce se i to naci...Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Kao sto sam i mislila... SimCity... mozda se zadrzim dan-dva...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ako neko ima 20 drveta neka mi posalje.Stvarno mi hitno treba. Naravno ja cu njemu to posle vratiti. Smile Webad (83:64)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.32
Posto je ovo jako posjecen i dostupan forum, priblizicu vam ovdje malo ideju cijele igre, da znate sta je to sto vas ocekuje...one koji su voljni da igraju, naravno Smile

Na svijetu postoje 4 sile i 11 kolonija. Server se zavrsava onda kada jedna sila uspije da osvoji svih 11 kolonija i zadrzi ih u svom "vlasnistvu" odredjeni period.

Kako se do toga dolazi? U svakoj drzavi postoji po 2250 gradova (ukupno 9000) i to je neki limit za prvi server. Gradovi se samostalno razvijaju i napreduju. Interakcija izmedju gradova postoji na nekoliko nacina:

1. Transport i razmjena resursa
2. Pljacka drugih gradova koriscenjem lopova
3. Slanje novinara u tudji grad cime se dobija na politickom iskustvu
4. itd itd...

Drzava kao cjelina, funkcionise kao i prave drzave. Unutar drzave se osnivaju politicke partije (savezi) i te partije jednom mjesecno izlaze na izbore. Na izborima se mogu pojaviti samo partije koje zadovoljavaju odredjene uslove (brojnost, ljudi koji su istrazili opciju da mogu da budu predsjednici i sl.).

Rezultati izbora davaju najbolju politicku partiju, koja svog covjeka postavlja za predsjednika drzave. On potom bira ministra vojske i ministra ekonomije.

Osim toga, po uspjesnosti na izborima, partije dobijaju odredjeni broj poslanika (ukupno 100 poslanika) u skupstini.

Svi oni cine drzavni aparat koji donosi  sve vazne odluke.

Kako dolazi do ratovanja, osvajanja kolonija?

Igraci u svom gradu imaju fabriku oruzja u kojoj se proizvodi vojno naoruzanje. Drzava po potrebi uzima ravnomjerno od svih igraca oruzje za svoj drzavni vojni magacin.

Drzavni vrh se odlucuje za napad na neku koloniju i ministar vojske bira igrace koji ce se boriti. Igraci, vojnici, imaju na raspolaganju drzavni vojni magacin iz kojeg prave formaciju za svoj napad (tenkovi, vojnici, PVO i sl.). Isto to radi i grupa ljudi koja se brani od napada (sila koja trenutno zauzima koloniju koja se napada). Poslije odredjenog vremena dolazi do borbe iz koje kao pobjednik izlazi sila koja je imala vise pobjeda i ona osvaja ili brani koloniju.

Osim kopnene bitke, postoji i morska bitka, gdje igraci koriste morske jedinice kako bi presretali tudje i kako bi obezbjedjivali transport svojih vojnih jedinica ka koloniji.

Po osvajanju kolonije, sila koja je "vlasnik" kolonije ima pravo na specijalne resurse koja ta kolonija ima. Po specijalne resurse dolaze trgovci (ekonomisti) koji po fixnoj cijeni otkupljuju specijalne resurse i donose ih u svoj grad. Oni potom te resurse na berzi prodaju drugim igracima unutar drzave, kojima su ti resursi neophodni za napredovanje.

....da ne duzim dalje i ne prenosim bas sve detalje igre, red je da do necega i sami dodjete...Smiley ali generalno, to je neki kostur, na koji se nadovezuje jos mnogo sitnih detalja

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Izmena profila nije sitna greska Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:30:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.708 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.