Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 17:15:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Colin McRae Dirt  (Pročitano 21620 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 769
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Pogibe chovek jbg  Smile Smile Smiley 1
IP sačuvana
social share
Za sve nase [Lobotomiste], igrajte se i vi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Da to sam ja...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6630ME+RsMMC1Gb
RIP Colin Smile Ljudi ja sam kupio Mcrae Dirt i nakon pola sata sexa sa instalacijom saznajem da moj X700 nema fucking shader3.0 e sad nadjoh u novinama reklamu za Powercolor X1550 ona ga ima ali da li cu ja sa mojim Athlonom 2800 64(2800+ Clawhammer core default 1.81)i 2x512Mb rama moci ovo da pokrenem uopste ceo serijal sam odigrao ali stvarno ga seru sa ovom zahtevnoscu dual mi ne pada na pamet da kupujem dok ne padne cena quad-ova na leto!Inace ova grafika je 3100dinara predpostavljam da je to "macka u dzaku" ali ja samo hocu da odigram Dirt!!!Za Dx10 ne zelim da bacam pare dok se ne pokaze jos neki naslov za tu platformu!Iskustva i komentari su dobro dosli!Hvala unapred Smile
IP sačuvana
social share
Nema
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 513
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia N73
RIP Colin Smile Ljudi ja sam kupio Mcrae Dirt i nakon pola sata sexa sa instalacijom saznajem da moj X700 nema fucking shader3.0 e sad nadjoh u novinama reklamu za Powercolor X1550 ona ga ima ali da li cu ja sa mojim Athlonom 2800 64(2800+ Clawhammer core default 1.81)i 2x512Mb rama moci ovo da pokrenem uopste ceo serijal sam odigrao ali stvarno ga seru sa ovom zahtevnoscu dual mi ne pada na pamet da kupujem dok ne padne cena quad-ova na leto!Inace ova grafika je 3100dinara predpostavljam da je to "macka u dzaku" ali ja samo hocu da odigram Dirt!!!Za Dx10 ne zelim da bacam pare dok se ne pokaze jos neki naslov za tu platformu!Iskustva i komentari su dobro dosli!Hvala unapred Smile
100e za gf 8600gt, a dx10 ti radi samo na visti, trebace za kasnije, a i na 1gb rama ne radi bas najbolje, kad igras karijeru koci na stazam gde ima vise ucesnika
IP sačuvana
social share
zasuci rukave, dobro zagrizi
vidis li da je ljubav u krizi
ne racunaj na ljubav vise nego na snove
gledaj kako cakle se cipele nove
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Da to sam ja...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6630ME+RsMMC1Gb
E vidis matori zato sam i pitao nisam imao pojma da je DX10 namenjen samo za Vistu iskocila mi je dobra kombinacija da zamenim moju kantu a za recimo Palit 8600Gt Sonic+ cu malo da sacekam a i Colin Dirt polako cu da dovedem masinu u neke pristojne okvire hvala ti  Smile
IP sačuvana
social share
Nema
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 513
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia N73
no problemo, ja sam dao 250e za nadogradnju kompa, a nisam uzeo napajanje i moja gf 8500 ne radi kako treba, znaci napajenje ne ispod 450w
IP sačuvana
social share
zasuci rukave, dobro zagrizi
vidis li da je ljubav u krizi
ne racunaj na ljubav vise nego na snove
gledaj kako cakle se cipele nove
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Da to sam ja...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6630ME+RsMMC1Gb
Imam Unitek na 400w ono kosta 35eura a ja ga platih 25 pre pola godine ako bude stucalo menjacu ga ali Da Se ipak Drzim ove TEme!Koja kola su zastupljena u Dirt-u zna li neko???
IP sačuvana
social share
Nema
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia e66
citroen,pezo,fiat,micubisi,ima tojote...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Instalirao sam igru pa kad treba da je pokrenem pise cheking disc i nakon toga nista. Imam 3gb rama 8600gt graficku i athlon 5200+ da li je to slaba konfig. za ovu igru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Apple iPhone 7 Plus
Instalirao sam igru pa kad treba da je pokrenem pise cheking disc i nakon toga nista. Imam 3gb rama 8600gt graficku i athlon 5200+ da li je to slaba konfig. za ovu igru

ne nikako nije slab komp. probaj da skines patch pa vidi da li ce se nesto promeniti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
Kako ce mi ici na ovome ? Da li mogu da ocekujem High i 1280x1024 bez AA i AF ... ako bude moglo ukljucicu mada iskreno sem u CCC-u gde direktno vidim razlike sa i bez ukljcuenim AA u igri ne primecujem ali nema veze ... konfa je sledeca :
E6550 (inace ne samo proc, sve je na default)
2x1 Kingstone 800Mhz
GA-P35-DS3L
Barracuda 7200epm 250gb
Radeon HD 3850 256ddr3

i da, jel moguce ovu igru skinuti sa neta, znaci samo pitam da li je moguce, to nije piraterija .... i ako je moguce koliko je teska, da li moze u delovima od po GB npr. i ako neko zna sve ovo a nece ili ne moze ovde a kojim slucajem ima i link neka me pls kontaktira na pp Smile. .. pozz
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 17:15:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.