Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 01:49:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: CNN spotovi doveli turiste !?!  (Pročitano 19832 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Пре једно три недеље, неки млади Пољаци ме у Пионирском парку питали где је Андрићев музеј/ спомен кућа, и то на енглеском језику.
Ја им одговорим, да пошто и они и ја припадамо словенском народу, нема потребе говорити енглески и све им лепо објасним на српском.
Чини ми се да су то позитивно примили.

Тако и треба. То и ја радим када се сретнем са нашима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Пре једно три недеље, неки млади Пољаци ме у Пионирском парку питали где је Андрићев музеј/ спомен кућа, и то на енглеском језику.
Ја им одговорим, да пошто и они и ја припадамо словенском народу, нема потребе говорити енглески и све им лепо објасним на српском.
Чини ми се да су то позитивно примили.

Тако и треба. То и ја радим када се сретнем са нашима.
Smile
ja sa bugarima pricam iskljucivo na engleskom...
cisto ponizenja radi...
onda ona nastavlja da mi parla na bugarskom a ja joj sastavim najduzu mogucu recenicu na engleskom(ili nemackom koliko znam) a oni primitivni u turistickom centru ne znjau strani jezik...
verovatno ti poljaci tako vas smatraju.

jebes glavni grad gde vecina ne zna engleski.
u parizu 98% ljudi zna engleski...

ali carevi ste..
pa vi stvarno verujete u nebuloze tipa: pricaj srpski da te ceo svet razume...
ja misli da je to moglo da se nadje na mitinzima SPS-a i koalicije 90ih...

bilo mi u domenu SF-a....
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
jebes glavni grad gde vecina ne zna engleski.
u parizu 98% ljudi zna engleski...

Mozda...ali niko ne zeli da govori na engleskom. Cak je Pariz jedini grad u Evropi na cijem aeordromu kontrola leta govori iskljucivo na francuskom, zbog cega su se desavali i incidenti, ali ih to nije pokolebalo u odluci da govore iskljucivo svojim jezikom!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
ne. bio sam u parizu.
svi, ali svi zivi znaju engleski.
neki su mi rekli kao da ne razumeju, kao na engleskom, pa sam ja bio malo bezobrazan, pa me oni izvredjali, objasnili mi kako sam nevaspitan, kako je njihov jezik takodje veliki, i sl i to sve na engleskom.

francuzi su malo nadrkani jer njihov nije priznat koliko engleski na nivou EU pa tiho protestvuju, ali je cinjenica da ih 98% prica odlicno jezik...

a to sto vi ne zelite jestvarno vas problem, onda ne ispadate neobrazovani, vec primitivni i glupi...(sto mozda i niste, samo ispadate..)
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
ne. bio sam u parizu.
svi, ali svi zivi znaju engleski.
neki su mi rekli kao da ne razumeju, kao na engleskom, pa sam ja bio malo bezobrazan, pa me oni izvredjali, objasnili mi kako sam nevaspitan, kako je njihov jezik takodje veliki, i sl i to sve na engleskom.

Pa o tome ti ja i govorim!!!
To sto im je miroslav lepo sve objasnio na Srpskom - slovenskom ili kom vec neengleskom jeziku Smile  ne znaci da je covek primitivan i glup i da ne zna engleski, vec da nema potrebe da prica na tudjem jeziku ako se savrseno razumemo na "nasem". Drugim recima to se zove ocuvanje kulture, a jezik je jedan veliki  te kulture. Ako to izgubimo izgubicemo i svoju autenticnost (eto zasto Francuze boli kurac sto se avioni krse po aeorodromu jer se kontrola leta i piloti ne razumeju najbolje) pa turisti nece ni dolaziti kod nas, jer zele da vide novu i drugaciju kulturu od one koju gledaju svaki dan kuci!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
ne verujes valjda da turisti zele da dodju u drzavu u kojoj ih niko ne razue?
onda su svi moji ortaci malo'cudni' a ti si jedini pametan.
puko mi kurac u grckoj kad gomila staraca nije mogla da mi objasni gde da nadjem put za neko selo.

francuzi su besni ne zato sto gube deo kulture i sl vec zato sto su zeleli da ojacaju svoj jezik u svetu, da prosire njegovo govorno podrucije pa su ih englezi prejebali(prirodno)

a ovo za slovenski jezik ti je naj odvala Smile

koja je to fora da objasnjavas rukama i nogama i jedva sklapas i krivis reci ako mozes lepo bez lomljave jezika da objasnis na engleskom?
gde je tu ocuvanje kulture?

drugo, to sto odredjeni francuzi ne zele da govore engleski je kod njih izuzeto negativna osobina, zato su i stavili po metrou, vozovima i busevima bilbord da 98% francuza zna engleski i da oni koji vas 'ne razumeju' samo jedu govna.
to su ti nekako oni ljudi kao nasi radikali, samo sto ih je tamo, normalno, mnogo manje nego ovde...kazem na jednog sam ja naleteo i na jednog moja sesa, a iskljucivo smo sa ljudima pricali gde da idemo, tako da smo veooma veoma mnogo pricali na engleskom, a francuska ipak, (gle cuda) opstala, i kultura im se nije bas mnogo promenila..da ne poverujes Smile
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Доста тог варварског енглеског језика, за име света!
Постоји и шпански ,италијански, руски...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 5610
Доста тог варварског енглеског језика, за име света!
Постоји и шпански ,италијански, руски...
Краљевић и на Панчевачкој пијаци само говори енглески!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Отмен господин је увек отмен господин, чак и на бувљаку, шта се чудиш! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 5610
Није ни чудо што тражи гаће, а дају му баде мантиле!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 01:49:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.