Prvo pitanje mi je u vezi CNAME, upisao sam se za google apps ali moram naopraviti ovo
Citat
Changing CNAME record
To use the custom URL mail.mojastr.com, you must change the CNAME record with your domain host.
1.Sign in to your domain hosting service. 2.Navigate to your DNS Management page. The location and name of this page will vary by host, but can generally be found in Domain Management or Advanced Settings. 3.Find the CNAME settings and enter the following as the CNAME value or alias:
mail 4.Set the CNAME destination to the following address:
ghs.google.com 5. Save changes with your domain host and click "I've completed these steps" below.
Imam Cpanel i ne znam gdje da to napravim?
2. Pitanje u vezi adsense Koristim joomlu a u tos-u piše da moram zalijepiti kod adsensa direktno na stranicu, a ne mogu jel imam Joomlu. Znam da postoje različiti pluginovi ali smijem li ih koristiti?
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Koliko puta treba da kazem da kontaktiras svog jebenog hosting providera? Svi se ponasate ko da ste retardirani.. i kad birate host .. i kad birate skriptu.. i kad treba nesto da uradite dalje... Zovi host i saznaj.. ili nemoj i nemoj znati... tvoj problem zaista... Lock.