Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Clarksonove bravure - TopGear  (Pročitano 16668 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Tattoo
Top Gear 1990 test Floride,za njihovo tržište se zvala Yugo Sana. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61492
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
http://www.albarent.al/en/aktivitet/top-gear-team-albania-albarent

http://www...

edit by @bockoyogi

Svako reklamiranje i direktno linkovanje ka drugim forumima zabranjeno je pravilnikom Burek foruma
« Poslednja izmena: 23. Dec 2010, 03:43:47 od bockoyogi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61492
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Sony Xperia Neo L
u novoj sezoni(cini mi se 16) bice stojadin  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Tattoo
u novoj sezoni(cini mi se 16) bice stojadin  Smile
Verovatno Clarkson ima da ga ispaljuje iz topa da vidi da li dalje leti od lade. Smile

Ali sam ubedjen da na kraju testa kec neće više da postoji. Smile

Mogu da zamislim njegove komentare kad vidi onaj pvc enterijer i kad oseti čari tog preciznog menjača hehehehe
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1012
Zastava Vienna
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6300, 5800
Vozikaju se po albaniji, voze keca sa kosovskim tablama i upoređuju ga sa S klasom i Rolsom. I beže od albanske murije. I polete na kraju Smile
IP sačuvana
social share
Mercedes S65 AMG
5.980cm³ 36-valve V12 BiTurbo
Max.Power 604KS@1.500-4.800rpm
Max.Torque 1.000Nm (Limited)
Top Speed 250km/h (Limited)
196.308€
. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Trio iz Top Geara
uvredio muslimane

Tri drugara iz Top Geara su ponovo ušli u kontroverzu. Naime, tokom snimanja prazničnog specijala, Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May su pokušali da evociraju „stazu tri mudraca“, od Iraka, kroz Tursku, Siriju i Jordan, da bi na kraju završili u Vitlejemu.

Sve je izgledalo bezazleno, dok sva trojica nisu obukla tradicionalnu odeću muslimanskih žena – nikab. Plan je bio da koriste burke za prerušavanje tri voditelja tokom vožnje kroz pustinju, a kao što se moglo i očekivati, to je mnogima povredilo verska osećanja.

Ova šala za vernike druge po veličini svetske religije predstavlja uvredu, a još niko od voditelja kultne emisije nije progovorio u javnosti o dotičnom problemu.

Izvor: VreleGume.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
dobar je ima smisla za humor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Top Gear "uvredio" i hrišćane

Pisali smo poslednjeg dana 2010. godine da je trio iz emisije "Top Gear" izazvao kontroverzu svojim prazničnim specijalom, u kome su obukli tradicionalnu odeću muslimanskih žena – nikab, i time mnogim muslimanima povredili verska osećanja.

Još se nije pošteno stišala bura oko tog slučaja, a već je na pomolu novi "skalnda" - naime, prema izveštajima nekih medija, sada su se protiv emisije pobunili i pojednine hrišćanske zajednice. Njih je u pomenutom specijalu Top Geara povredila scena u kojoj se u kolevci u Vitlejemu vidi beba Stig.

Čitava ideja je trebalo da bude parodija na činjenicu da su Clarkson, Hammond i May predstavljeni kao "trojica mudraca" koji su došli na poklonjenje bebi Isusu, ali su u kolevci ugledali bebu Stiga, što ih je "užasnulo". Izgleda da je to bogohuljenje trojca Top Geara bilo više nego dovoljno da "zatalasa" hrišćansku zajednicu.

Kao i u slučaju uvrede muslimanske verske zajednice, ni po ovom poslednjem se za sada niko nije oglasio: ni trojica domaćina emisije Top Gear, kao ni iko iz BBC-ija.

Izvor: VreleGume.rs | Foto: BBC
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61492
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Kako je Džeremi Klarkson pored plate zaradio 850.000 funti

Pored plate od oko dva miliona funti voditelj popularne emisije “Top Gir” Džeremi Klarkson prošle godine zaradio je i 850.000 funti zbog neuobičajenog ugovora koji ima sa marketingom BBC-ija.
Naime, Klarkson je svoju poziciju jednog od najplaćenijih tv lica učvrstio dogovorom da mu pripadne deo zarade od prodaje magazina, DVD-ijeva, knjiga. maketa automobila i ostalih proizvoda koji se povezani sa brednom “Top Gir”.
U Britaniji mnogi trvde da je ovakav dogovor neprimeren i da njime Klarkson ucenjuje tamošnji javni servis.
Zvanični podaci pokazuju da je on prošle godine u firmi “Beder 6” zaradio 854.000 funti. On je zajedno sa producentom emisije “Top Gir” Endijem Vilmanom osnivač ove kompanije.
Klarkson je samo od dividendi kompanije dobio 504.000 funti u toku 2010. i 350.000 funti mu je isplaćeno na ime usluga.
Portparol "BBC Worldwide" opravdava njihov dogovor jer kako kaže, svesni su da je Klarksonovih ruku delo to što je “Top Gir” posato svetski fenomen.

www.autoblog.rs
« Poslednja izmena: 03. Jan 2011, 15:38:11 od ipm181 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.