Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Civilno sluzenje - parodija ili ozbiljna stvar?  (Pročitano 10164 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1506
@Shaolin ne mogu svi da budu u vojsci. Ali ne trba dozvoliti da se civilna sluzba zloupotrebljava. Ako lik ima problem u glavi sa tim da ubija ljude, OK je. To je njegovo pravo. Zato moze biti iskoriscen kao npr. pekar, cistac ili nesto drugo, pa tako nikoga ne ubija, a pomaze na neki nacin.
IP sačuvana
social share
Never walk alone - danger is everywhere
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
Mislim da takve ljude treba poslati na lecenje ili u elitne diverzantske jedinice..salu na stranu,mislim da ljudi koji iz bilo kojih razloga ne mogu da sluze vojsku i ne treba da je sluze.svejedno ako se zarati oni sto imaju lovu(velika vecina sluzi civilne vojne rokove iako su sasvim dorasli da sluze normalni vojni rok) ce da odu negde a opet ce sirotinja da gine.
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1506
a opet ce sirotinja da gine.
Neverovatno koliko si u pravu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
Oba roka su normalna i stvar su izbora. Jel bi ti došao iz italije da te sada mobilišu i pošalju u rat ili bi ipak iskulirao?
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
a opet ce sirotinja da gine.
Neverovatno koliko si u pravu!

Nađi jedan rat, jednu zemlju u kojoj su bogati bili u prvim redovima a sirotinja je kulirala. To je tako od kada je sveta!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1506
OK, ako cemo vec tako sta je sa Prvim svetskim ratom na prostoru Srbije? Nesto nisam video da su tu bogatuni dobro prosli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
Pa i tada su bili po nekim štabovima i sl. ali su svakako lošije prošli nego u drugim prilikama, to se slažem!
IP sačuvana
social share
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
mob
LG Nexus 5
Do pre 5-6 godina su svi mogli da pucaju (ko pominje ubijanje???), a sada kao ne mogu, mislim to su price za decicu....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
mob
Alcatel 258
E sada cu reci sta se desava sa civilnim obaveznicima ostlima koji su bezali od vojske kukavice lazovi licimuri  Smile  za vreme rata u bosni prica mi cale napadnu ih i u nekoj dolini uhvate 20 momaka zaroljenih zivih i jos 10-tak mrtvih moj cale i jos neki se izvuku i dovedu pomoc kaze cale srce kuca drug ti pod nozem sve ti se zivo trese iso bi al cekas komandu i bez komande sami krecu zaustavljaju ih negde na liniji vatre i komandat goviri da oni imaju ljude za taj poso dolazi bus pun begunaca uhvacenih na granici mafijasa uhvacenih u kradji prodaji oruzija drugoj strani i dobijaju pistolje i komadant naredjuje napad bezite na nasu stranu mi vas ubijamo a na njihovu bolje je da napadate i mozda se izvucete. napadaju ovi borba kaze matori oko 10 min i onda krecu moj cale sa bragadom i sa specijalcima ovi momci njih 20 su svi preziveli a od izdajnika 7 njih.

Jeste to nehumano ali to treba raditi il si nindza il mindza !! Za svoju veru za svoju zemlju !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Easy rider .::Akinnen::.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 658
Zastava Zagreb - JAR
Drugo je sluziti u situaciji kad je drzava pod neposrednom opasnosti, ratom ili takvim slucajevima, a drugo je kad svi ko fol ulazimo u EU i NATO ici sluziti civilku kao u mom slucaju. Vec 7, sutra mi je 8 dan (sitno  Smile), a naucio sam pun kufer stvari koje nisam znao, kao recimo voziti ladu nivu  Smile , sluziti se gps uredjajem, nazive bilja i lokalnih mjestasaca, vidio dosta zivotinja, ukratko kao da sanjam, do sada mi je civilka bila faking nevjerojatna. Radi se, ali se i uci, svakim danom sve vise... Zadovoljan sam totalno, naravno da mi je tu stalno onaj filing sto bi bilo kad bi bilo, to jest da sam isao vojno sluziti, ali ko ga hebe. Ovdje u HR je sve vise ekipe koja puca na civilku, a sve manje ih ide u vojsku. Oprostaljke kao da ne postoje. Zadnja prava je bila kd je jedan decko kojeg znam od malih nogu i decko je fakat za 5, dobricina i sve (pukom slucajnoscu Srbin, u svim situacijama sam mu cuvao ledja i branio ga - mene to ne ebe, jel Srbin ili nije...) isao u vojsku... Ja sam mu sredio muziku i ono totalni raspasoj... Danas je toga sve manje, vec godinu dana nisam bio na pravoj oprostaljci...

Pozdrav miroljubcima, peace!  Smile
IP sačuvana
social share
Certamen bikini-suicidus-disci mox coepit?
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput tuum saxum immane mittam.
Burek member since: 05. Okt 2005
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.