Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Dec 2024, 02:56:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ciscenje prasine u racunaru  (Pročitano 6437 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
mob
Nokia 6600
Ja sam jednom pre oko sest ili vise meseci cistio komp od prasine...samo duvanjem fenom od 1,5kw,usisavanjem usisivacem od 2kw,ovo vam pricam zbog snage,i cista cetka za farbanje,ovlas da se skida prasina...skinuo sam 20 stepeni, temperature na kompu,ali nista nisam pomerao ili dirao,sem mozda ne secam se ventilatora,al njih drzi par srafova,toliko...
sad me zeza dvd,pa moram i njega da cistim,vidi prazan disk,ali kad ga snimi on ga ne vidi...te upisane diskove sam proverio na drugi komp i u redu su...pretpostavljam da je prasina u pitanju,jer ulazi ko luda unutra...moracu da ponovim i celu ganeralku oko prasine,ali me intersuju i vasi saveti za ciscenje dvd-a...

i da htedoh da kazem da su kablovi na kompu slaba karika,pa ako ih pomerate-dirate-iskljucujete itd.moze da bude da je do njih problem,meni se to desilo Jednom sa dvd-ijem,bezveze,al kad sam zamenio kablu sve OK.
« Poslednja izmena: 12. Apr 2011, 23:50:08 od predrag velimirovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Muß ich denn sterben, um zu leben ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia 3500c
Ne verujem. Isto sam i ja čistio pre dva dana komp i od tada cvrc. Sad kuckam sa lap-topa.
Ali je zato bilo prašine na izvoz.
Čak sam skidao i kuler sa procesora, i menjao pastu i sve po PS, ali ništa. Pojavi se plavi ekran i dum sistem. Smile
Pa sam dizao novi sistem, ali sad ni to ne mogu da uradim. Neke silne greške javlja na plavom ekranu. Prosto se kajem što sam ga čistio. Nisam ga čistio tri godine i super je radio. I sad rek'o da ga očistim pošto sam bio slobodan i...
Da li ima neko još neki savet šta može da mu bude?
Kao i kolega, proveravao sam i kablove da li su previlno ubodeni, da li je RAM stavljen pravilno, da li grafička stoji kako treba i sve je OK.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia c6
slikaj plavi ekran i okaci ovde da vidimo koje greske prijavljuje ne bi bilo lose da slikas i unutrasnjost da nam okacis, jedino da krenes sistemom eliminacije vadi jednu po jednu komponentu pa pali racunar, pre toga vrati bios na pocetna podesavanja ne bi bilo lose i bateriju da izvadis na par sekundi pa javi dokle si stigao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia 3500c
To je samo jedan plavi ekran. Vremenom su se manjali plavi ekrani i greške.
Slikaću kasnije i unutrašnjost.
p.s Operativni sistem je na Nemačkom, pa...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

100_1368.jpg
(696.2 KB, 3056x2292)
« Poslednja izmena: 19. Apr 2011, 23:11:40 od damilica »
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia c6
e do k.... na nemackom, ajde probaj  sve sto sam ti napisao, pvo izvadi bateriju pa sistemom eliminacije komponentu po komponentu nema tu mnogo matematike nesto pravi problem, mozda grafika
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
zameni sata kablice , uzmi od drugara pa probaj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia 3500c
To je unutrašnjost.
Ima jedna stvar, kada sam ponovo pokušao da podignem sistem, ostala mi je spoljna ploča uključena i čini mi se da su dva foldera ostala na eksternoj ploči (1ff8ea3714923ecd00240570003c87 38 ; d339929ce86949e0f0612114). Pa kontam da je to problem.

100_1369.jpg
(858.42 KB, 3056x2292)
100_1374.jpg
(964.21 KB, 3056x2292)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia c6
Objasni malo ovo sa folderima nisam te razumeo, koja spoljna ploca ukljucena? i eksterna ploca?Ovo na slici deluje ok
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia 3500c
Pa spoljna memorija od 500GB, gde smestam filmove, serije...
I kada sam podigao sistem, na toj istoj ploci su mi se nasla neka dva foldera. Verovatno nesto sto je trebalo da ide na C on je prebacio na plocu.
I onda danas sam uspeo da dignem XP ali mi se opet javlja plavi ekran i ova greska!
Nadam se da sam bar donekle priblizio.

100_1376.jpg
(37.13 KB, 640x480)
100_1376.jpg
(901.44 KB, 3056x2292)
« Poslednja izmena: 20. Apr 2011, 21:33:37 od damilica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Nokia C5-00
То није плоча, то је екстерни хард диск Wink

Јебем га.. немам појма немачки, а и јако се лоше види, па не могу ни имена фајлова да прочитам  Smile
Mini07..?
sysdata...?  Smile
« Poslednja izmena: 20. Apr 2011, 21:28:39 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Dec 2024, 02:56:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.