Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 20:40:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Cionizam  (Pročitano 5273 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Lord_Of_Naissus Iako, lično ja, dugo nisam hteo da verujem u to... Mislim, ispire nam se mozak Pinkom, ispire nam se mozak svakojakim vestima, na svakoj bitnoj poziciji je po neki Jevrej... Pa čak, i sam Tadić ima neke veze s tim... Kao što is rekao...

Adolf Hitler Mein Kampf: Sa oštrim antisemitskim tonom nisam bio saglasan, ali ipak tu i tamo čitao sam obrazloženja, koja su u meni prouzrokovala neka razmišljanja. U svakom slučaju upoznao sam iz tih i takvih pobuda lagano jednog čoveka i njegov pokret...

Lord_Of_Naissus Iako, lično ja, dugo nisam hteo da verujem u to... Mislim, ispire nam se mozak Pinkom, ispire nam se mozak svakojakim vestima, na svakoj bitnoj poziciji je po neki Jevrej... Pa čak, i sam Tadić ima neke veze s tim... Kao što is rekao...

Jaša Tomić Jevrejsko pitanje
: ...Poslednja strana tih "svetskih novina" nema nikakve druge celji, do one, koju imadoše one opale rimske zidine. Tamo ćeš naći ne samo na devojke, no i na muškarce koji traže mušteriju. Naići ćeš npr. na oglase u kome se "nudi mlad, lep, zdrav čovek, makar i starijim i ružnim gospama za - sekretara". Ti takozvani veliki svetski listovi igraju sramnu ulogu podvođačica,

Smile

« Poslednja izmena: 22. Jan 2009, 01:19:58 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11154
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Flock 2.0.3
mob
Samsung Galaxy S10
dobro ali ajde mi objasni kako su se to kod nas infiltrirali i kako nas to uništavaju cionisti? i konačno gde su? gde se skupljaju? u kafani, pozorištu, na pijaci? gde?

U medijima, ali ne na naslvnim stranama, već u foteljama, i u bankama, i u tajnim službama Wink
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ja jedino umem da budem Don Kihot...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 60
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson D750i

Adolf Hitler Mein Kampf: Sa oštrim antisemitskim tonom nisam bio saglasan, ali ipak tu i tamo čitao sam obrazloženja, koja su u meni prouzrokovala neka razmišljanja. U svakom slučaju upoznao sam iz tih i takvih pobuda lagano jednog čoveka i njegov pokret...

Jaša Tomić Jevrejsko pitanje
: ...Poslednja strana tih "svetskih novina" nema nikakve druge celji, do one, koju imadoše one opale rimske zidine. Tamo ćeš naći ne samo na devojke, no i na muškarce koji traže mušteriju. Naići ćeš npr. na oglase u kome se "nudi mlad, lep, zdrav čovek, makar i starijim i ružnim gospama za - sekretara". Ti takozvani veliki svetski listovi igraju sramnu ulogu podvođačica,

Smile

Smile WTF... Smiley Nisam ovo čitao, majke mi... Ali moraću...
IP sačuvana
social share
Vetar prosipa bokal fosfora.
Vitraz mraza na oknu prozora.
Jedne noci k'o ova, znace Bog,
doslikacu portret zivota svog.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
U prirodi čoveka je da teži za nastanjivanjem na nekoj teritoriji (ne samo čoveka nego i životinja), tako da nema ničega lošeg u tome što su tu težnju pokušavali da ostvare i Jevreji tokom 18.vekova koliko su bili rasejani po čitavom svetu. Neobično jeste to što su tu težnju održavali toliko dugačko, i kako su na kraju to i uspeli. Održavali su je tako što su Jevreji po prirodi jedan homofobičan narod pa nisu mogli da se pretapaju u druge narode muđu kojima su živeli; s jedne stane što oni to nisu hteli, s druge što drugi njih nisu hteli upavo zbog navedene osobenosti. E sad, ono po čemu se Jevreji izdvajaju od drugih naroda je zadivljujuća sposobnost da zarade novac, da ga umnože, i da druge spreče da učine isto. Tokom zadnjih nekoliko vekova su uspostavili bankarske sisteme po zapadnoj Evropi, pa potom i po celom svetu; počevši od toga, ovladali su i drugim unosnim granama privrede (među kojima je najpoznatija trgovina dijamantima). E sad neko bi postavio pitanje zašto hrišćani nisu svojevremeno osnivali banke i tako ovladali kapitalom svojih država. Odgovor je ovaj, bankarstvo je nastalo od zelenašenja, a hrišćanima je u srednjem veku bilo zabranjeno da se bave ovim poslom jer je smatran za nemoralan. Pošto su tokom vremena uspeli da zagospodare ogromnim bogatstvima, prirodno je da su jedan deo utrošili i za stvaranje svoje države. Čuo sam od jednog Jevrejina na televiziji da je posle prvog svetskog rata Jevrejima ponuđeno da biraju između 24 bogatih teritorija širom planete da se nasele i stvore državu, a oni su ipak izabrali svoju istorijsku zemlju (što i ja smatram logičnim s jedne strane).

A što se tiče bliznakinja i meni je jako čudno što su se srušile, jer znam da soliteri pored čeličnih stubova imaju i betonsko jezgro koje ih ukrućuje i koje ne gori. A što se tiče samog čelika on požarom gubi čvrstinu jer se vatrom oslobađa ugljenik iz njega i postaje obično gvožđe, ali one su gorele samo pri vrhu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
@bora111

iako se sa većinom u tvom tekstu ne slažem, ne zato što imam samo drugačiji stav, nego zato što nema ni puno istine, ja ću ovde samo na dve stvari skrenuti pažnju: Jevreji nisu mogli da poseduju zemlju u mnogim državama, kao stranci i to je jedan od razloga što su se preorijentisali na druge poslove. Drugo, zelenašenje je bilo zabranjeno u mnogim zemljama već krajem 19-og veka (mislim da je ponegde i ranije).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E50
Pa, posle podužeg "češljanja" foruma, nisam nasao temu koja se direktno bavi ovom tematikom... Dakle, šta mislite o cionizmu, kako u svetu, tako i kod nas; (ovaj deo kod nas je posebno zanimljiv).

Religija~Filozofija~Sociologija

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 20:40:19
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.