Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Činjenice o braku o kojima se ne govori  (Pročitano 25815 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Куцко Smile Ко да си ми из мозга преписивао (осим пар детаља, али суштина је та). Буквално све што си написао сам у себи и свом животу препознао. То је то, међусобни договор и разумевање. Кад нешто не иде, онда се седне и реши да се то не понавља. И тако се број проблема смањује. То су нормални бракови до којих је тешко доћи, треба пуно рада, али толико је људи успело што значи да је изводљиво.

Ово што Дугопругашица написа је невероватно, и мени је јако жао што мора да живи у таквом окружењу и да гледа све то. Зато и разумем зашто пише ове ствари. Ја рецимо од свих људи које познајем знам само 1 брак који се завршио разводом, и то искључивом кривицом жене. Тако да не можеш на основу свог уског окружења да изведеш закључак да мушкарци не ваљају и да нису корисни. То једноставно није тачно а и увреда је за гомилу нормалних мушкараца који можда нису лепи и згодни ал су људи на месту и васпитани су да поштују женско и брак.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Muchkarac i zhena nisu rivali, vec saigrachi. Toliko od mene.

Smile ali dzaba, ne mozemo da vidimo tvoje reci od dzinovskog hrama i oltara ZENI  Smile  tom svemogucem stvorenju sa dzinovskim ustima i jezikom ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N97
meni dovoljno shto ste light i ti primetili, ali valjda vam je to u opisu posla ...  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
@ qcko  Smile

Sjajan post  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
meni dovoljno shto ste light i ti primetili, ali valjda vam je to u opisu posla ...  Smile

hahaha ma idi sta sve procitah, tvoj post mi sija u mraku  Smile

volela bih da cujem sta kazu ti muskarci kojima njihove supruge otvoreno u lice kazu:"nisi koristan"  Smile u stvari volela bih da vidim te muskarce .. to mora da je zabavno.. u stvari volela bih da vidim takve parove, da ih malo posmatram i analiziram ..
al to se ne prica u lice .. to se prica po forumima .. sa drugaricama na kafi .. nekim poznanicima .. koji se zbune kakava transformacija nastane kad se dotivni pojavi .. super zena postaje super pi*ka .. bar u primerima koje ja poznajem  Smile
« Poslednja izmena: 02. Nov 2009, 02:15:40 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4

Matičari i sudije parničari kažu da se od deset sklopljenih brakova čak sedam nađe pred sudom za razvod. Prema podacima, do razlaza supružnika najčešće dolazi u sedmoj i petnaestoj godini braka, a na takav potez se češće odlučuju žene sa višom i visokom stručnom spremom, što je preduslov za materijalnu sigurnost.

- Žene pričaju o jednakosti, dok muškarci pružaju otpor. Na kraju se ispostavi da su ženska deca vaspitavana uz rečenicu: „Nemoj da trpiš kao što sam ja trpela“, a da su dečacima govorili: „Zna se ko nosi pantalone“ - kaže Despotović-Stanarević.

Izvor

Blago vama na vasem okruzenju, ali cinjenice tj. statistika se ne slazu sa vama.

Jednostavo u danasnje vrijeme roditlji vaspitavaju djecu da sto duze budu djeca, a djeca ne zele odgovornost i misle da je njihov komfor na prvom mjestu. U brak se ulazi u kasnim dvadesetim ili tridesetim godinama, rode se djeca, naprave problemi i onda svako bjezi nazad svojoj kuci. U najvecem broju slucajeva zena je ta koja ostaje sa djecom i to je primarni razlog sto zene koliko-toliko odrastu, dok se muskrarci vrate mami i nastave da zive kao tinejdzeri. Po Bgd-u seta gomila cetrdesetogodisnjaka koji se ponasaju i razmisljaju kao da im je 17.

Brakovi su nekad duze trajali - uglavnom zato sto razvod nije bio moguc i iz socijalnih i iz finansijskih razloga. Sto je zena obrazovanija, finansijski stabilnija i emancipovanije to je manja sansa da se uda i da ima vise od jednog djeteta. Takvim osobama je tesko da sebi nadju partnera - partnera u pravom smislu te rijeci a ne sefa ili izdrzavano lice.

IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Pa, jeste. Zene ocekuju da muz ne bude kao njihov tata, a muskarci da ona bude kao njihova mama.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Niko nije savršen .. reče neko nekada .. a brak čine dve osobe što znači da je brak ustvari duplo nesavršenstvo koje samo te dve osobe mogu da poprave individualno i da uživaju ' do kraja života i u dobru i u zlu '
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Moja sestricina ide u 6 razred OS. Od njih 22 u razredu 7 su djeca razvedenih roditelja - svih 7 zivi sa majkom.

Ocigledno je da nesto smrdi u drzavi Danskoj htjeli mi to priznati ili ne.

IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja mislim da je to svako od makar malo starijih primjetio.

kada sam bila klinka u svom okruzenju znala sam vrlo malo njih koji poticu iz razvedenih brakova.

tacnije,ne mogu da  tvrdim sa sigurnoscu ni da li sam znala.

danas to definitivno nije tako.

institucija braka je na klimavim nogama...kao da nestaje.

bespredmetno je polemisanje cija je to odgovornost...muskarca ili zene,jer odgovornost iskljucivo samo jedne strane...mislim da je nemoguca.

ali da nesto masovno ne funkcionise kako treba...vise je nego ocigledno.
« Poslednja izmena: 02. Nov 2009, 11:10:16 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.