Dve drugarice posle dugog ubeđivanja sa muževima dobiju dozvolu da izađu same jedno veče u restoran na večeru.Reč po reč,čaša po čašu uspeju da popiju po tri piva dve rakije flašu vina i pola litre likera.Posle fjronta krenu kući oslanjajući se jedna na drugu,i tako krećući se prema kući se pripiša obadvema.Posle par minuta konsultacija gde to obaviti a da ih niko ne vidi ugledaju groblje i odluče da se tamo olakšaju.Prva skine gaće ispiša se i obriše istim gaćama i baci ih,a ona druga je nosila Versaći gaćice i nije joj bilo baš svejedno da se briše sa njima pa da ih posle baci nego ih je stavila u džep a obrisala se sa trakom od venca koji joj je bio najbliži.Istog jutra u muž one prve zove na mobilni onog drugog i žali se:"Jao burazeru ona moja je jutros došla kući u 5,mrtva pijana i bez gaća... Na to će ovaj drugi:"Šta da ti kažem brate moj kad sam ja u još goroj poziciji,ona moja se vratila isto u 5 mrtva pijana sa gaćama u džepu i sa crvenom trakom na zadnjici na kojoj piše nikada te nećemo zaboraviti:Žarko,Dule,Mirko,Stojan,Draško,Prokopije,Radojko,Milutin,Stanimir i kolege iz treće smene
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI! GNP! 2pac R.I.P. Pile,brate,pocivaj u miru!
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."