Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: CIA rušila Miloševića uz pomoc lidera DOS-a i kriminalaca  (Pročitano 20896 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Ali udbaško-švercerku mafiju nisu stvorili ni Đinđić ni Koštunica već režim Slobodana Miloševića.

Њих двојица су се само прикључили екипи и наставили да шљакају.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 2610
danilo
upravu si da je narodu dozlogrdilo da zivi kao skot pod Milosevicem.
Tvrdim i stojim iza te tvrdnje- da nije bilo spoljnog faktora ne bi Milosevica jos uvek skunuli sa vlasti.
Policjski aprata je bio ogroman i ne verujem da bi ga se olako odrekli da nisu imali spoljnu zastitu -bas ti policijski generali i vrhuska.

A svi opozicionari i "opozicionari" su pldo Milsoevica-uzgajani kod njega i samo koliko im je on popustao dizgine toliko su mogli da dignu glavu i da idu dotle.
Preko -ni makac.

IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Citat
Policjski aprata je bio ogroman i

verovao ili ne...sad ima vise policije nego za vreme milosevica Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 2610
U pravu si mrgec.
Ali sada vise od polovine policajaca strajkuje i buni se portiv ministra i aktuelne vlasti. A da li su se bunili u Milosevicevo vreme-iako su radili za 5 maraka oni su zaradjivali mesecno po nekoliko stotina maraka. Kako -pa svi znamo-naplatim kaznu a ne napisem priznanicu, sverceru goriva -reket ,.....i eto love . A sada osudjeni na mizernu platu i nista preko. I ima ih vise a manje ovaca za sisanje jer narod nema vise love. A tajkune i mandove ne smeju da pipnu dok im kerovi iz kancelarije i iz ministrastava i Vlade ne klimnu.
« Poslednja izmena: 06. Jan 2008, 14:10:03 od stami4 »
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Kakvi autori, takva i knjiga.

Evo moj primer. Bio sam protiv Miloševića još od uvođenja višestranačja u Srbiji. Na svim izborima sam uvek glasao za stranku ili koaliciju koja je bila protiv Miloševićeve opcije. Znači, od 1990. godine sam bio "svim srcem" za rušenje Miloševićevog režima, po svaku cenu.

Nema demonstracija na kojima nisam učestvovao, dobrovoljno. Nisam nikada bio u kontaktu sa CIA-om ili bilo kojom stranom službom, kao ni stotine i stotine hiljada običnih građana Srbije. Jednostavno, tog 5. oktobra je Milošević konačno morao da padne zato što je upropastio Srbiju, opljačkao i osiromašio građane Srbije. Zato je pao, a ne zato što je to želela CIA.

Dokle više ovih glupih tema koje počinju pripadnici i simpatizeri propalog režima. Nikome normalnom nije žao Miloševićevog režima, lično bih ponovo radio isto, sa istom verom da je taj režim zločinački i štetan po interese Srbije.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 2610
zeunac
poceo si da tripujes. Ja ovde ne videh nekoga ko je veliki sledbenik "svetlih" ideja Milosevica.
Procitaj pazljivije sta sam napisao-da se ne bih ponavljao pa ces videti poentu svega-narod sam nije mogao da ga skine dok god nisu pomogli izvana. Masinerija koja je bila dupeuvlakacka i koja ga je podrzavala je bila jaca od naroda.
« Poslednja izmena: 06. Jan 2008, 14:24:49 od stami4 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Nema demonstracija na kojima nisam učestvovao, dobrovoljno. Nisam nikada bio u kontaktu sa CIA-om ili bilo kojom stranom službom, kao ni stotine i stotine hiljada običnih građana Srbije. Jednostavno, tog 5. oktobra je Milošević konačno morao da padne zato što je upropastio Srbiju, opljačkao i osiromašio građane Srbije. Zato je pao, a ne zato što je to želela CIA.

А што си ти тако ограничен? Па ко је рекао да си ти као појединац или остатак народа, био у контакту са циом?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Pa i ako je bilo pomoći izvana u čemu je tu problem? Ako su CIA, MI-5, BND mogli da nagovore nekog generala policije da ne puca na svoj narod 5. oktobra hvala im na tome.

I Austrija je pomagala Karađorđu da organizuje Prvi srpski ustanak, pa to ne znači da je Beč odigrao ključnu ulogu u tom smislu. Imali su je ljudi iz Srbije koji više nisu hteli da trpe turski jaram. Isto važi i za 5. oktobar.

« Poslednja izmena: 06. Jan 2008, 14:32:13 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 2610
Pa i ako je bilo pomoći izvana u čemu je tu problem? Ako su CIA, MI-5, BND mogli da nagovore nekog generala policije da ne puca na svoj narod 5. oktobra hvala im na tome.

I Austrija je pomagala Karađorđu da organizuje Prvi srpski ustanak, pa to ne znači da je Beč odigrao ključnu ulogu u tom smislu. Imali su je ljudi iz Srbije koji više nisu hteli da trpe turski jaram. Isto važi i za 5. oktobar.

Njazad dolazimo do sustine stvari_DOS je bio marioneta u rukama spoljnih sila i ova vlast je ista. Tako da Srbijom ne upravlja onaj ko je po volji naroda vec po volji spoljnih sila.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu

Хоћеш да нас убедиш да су спољни фактори прво довели милошевића а после га скинули са власти из хуманих разлога и љубави према српском народу?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.333 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.