Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: China Mobile Phones  (Pročitano 151442 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC One X
Svaka čast za review Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

LUDAK_NK

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson k750
Valja li sta N97 kineska
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Jbt, Aleksa, pun si informacija  Smile. Jel' radis u servisu ili tako nesto?  Smile Pravo osvezenje na ovoj temi.
Siguran sam da postoje kinezi sa native WM. Koliko ih ima prepakovanih da lice na WM ne znam, ali i to se radi.
Koliko je to sve legalno opet je pitanje, ali ako je sve to dzabaka valja isprobati.

Odlican review  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Нисам сервисер.

Наравно да постоје добри "кинези" али им је и цена "добра", барем 240 евра.
Нпр. Meizu M8.
Има Samsung ARM11 667 MHz CPU, 256 MB меморије и Windows Mobile.

Продаја за кинеско тржиште је почела 18. фебруара ове године, цена је 240 евра, ако се појави код нас биће барем 100 евра скупљи.

Представили су овај телефон на CeBIT 2008 али је другог дана изложбе упала полиција и зпаленила им поставку због повреде патената.

Citat
Meizu appeared at CeBIT on March 4, 2008 with a non-functional, plastic prototype of the M8 able to display three screenshots of the UI, and a development board running partially working UI with most phone functions. No fully working unit was shown though. On the second day of the exhibition, March 5, German police closed Meizu's booth due to patent infringement. The devices and literature were seized. However, according to forum posts by Meizu CEO Jack Wong, the raid was initiated by Sisvel due to the lack of its MP3 decoding license, not the iPhone similarity.

Кинези умеју да склопе хардвер, али софтвер је друга прича, зaхтева много више времена и инвестиција. Кинези желе да прођу што јефтиније и зато лиценцирају јефтиније оперативне системе које максимално нашминкају да личе на смартфоне.

Са појавом Андроида све ће се изменити јер је бесплатан, баш како Кинези воле.

Мислим да треба сачекати две три године док Кинези освоје масовну производњу за Андроид, тек тада ће бити пристојних паметних телефона за мале паре. Када кажем мале паре мислим до 100 евра. Ово што се сада продаје не вреди тај новац.

Наравно да ће гледати да уштеде максимално, и да ће то бити слабији хардвер, на мање MHz и са мање меморије али ће бити могуће користити апликације за Андроид нпр: pdf, office, сурф...
« Poslednja izmena: 09. Dec 2009, 03:18:01 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
jel znas nesto o T929 ? interesuje me samo zato sto ima mesta za 3 kartice. samo za razgovor i sms.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Не знам.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Citam ove tekstove i razmisljam kako ce kinezi uskoro biti globalni lideri na polju telefona, pa ce cak i prestici Nokiju i slicne poznate brendove, jer ce za razliku od njih prodavati jeftine telefone jednakih mogucnosti.. Sto se tice firme Anycool, sve je uglavnom jasno iz Aleksinih pregleda. Ne znam da li vam je poznata firma Anycall (dobro sam napisao)? To je firma koja je osnovana od strane Samsunga za prodaju telefona na, uglavnom, kinesko trziste. Njihovi telefoni su bolji od uredjaja firme Anycool, sa kojima nemaju veze. Kod nas su nepoznati.

Druga stvar, pitao bih nesto Aleksu. Kratko vreme sam posedovao kineski telefon koji je bio identicna kopija telefona Samsung F480, za koji verujem da je potekao od firme Anycall, sto sam video na Samsungovom sajtu. 
http://www.samsung.com/hk_en/news/newsRead.do?news_seq=9140&news_group=productnews&news_type=&news_ctgry=&page=3&rdoPeriod=ALL&from_dt=&to_dt=&search_category=&search_keyword=
Nosio je oznaku F488 i imao podrsku za 2 sim kartice, koje rade simultano, ekran na dodir, solidnog odziva. Na jednom sajtu sam nasao da taj fon zapravo ima ekran od LG-ja. Softver je bio siromasniji od originala., mada tvrde da je slicnost sa originalom 95%. Na telefonu je pisalo da kamera ima 5 megapixela, ali je u stvari imao efektivnih 1.3. Internet je radio. Nisam bio zadovoljan nacinom slanja poruka jer je na ekranu bila dostupna samo qwerty tastatura sa veoma malim tasterima, pa je bilo moguce slanje jedino uz pomoc olovke.

Moje pitanje glasi: koliko su te kineske identicne kopije telefone kvalitetne u poredjenju sa Anycool telefonima? Nailazio sam na kopije Samsunga, Nokije, cak i I-phona koje su zaista identicne naizgled. Softverski su siromasnije od originala, ali ne verujem da su losije od Anycool telefona, osim sto nemaju tv. Posto su jeftine, te kopije verovatno mogu da posluze nekom ko nema para za Anycool od 150 evra. Ja sam taj F488 platio 90 evra.
« Poslednja izmena: 10. Dec 2009, 18:23:02 od Aconja »
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 61
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N73
Ima li iko da kaze nesto o Hiphone K599,bio bi jako  zahvalan!

Pinphone 4gb

Touch Diamond 2

Ovaj cu da narucim,cim vidim kako radi DHL u Bih.

« Poslednja izmena: 11. Dec 2009, 00:53:13 od Zela9 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Viktory

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2593
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia HAKERedition
hitno mi je potrebno kako na nokia  n98+ vidim ko me zove po imenu iz imenika ..naprimer  upisem ja marka ..064..... e sad kad me naprimer marko zove... ja dobijem samo broj ..a ne vidim da pise marko ..isto tako i za sms... samo broj stigne... i onda moram da bunarim po imeniku da jurim cijiji je to broj ...ako neko zna kako se to podesava neka kaze...pozdrav  Smile Smile

ps.. gde ima da se nadju slusalice u bg ?
« Poslednja izmena: 11. Dec 2009, 07:43:13 od alexander veliki »
IP sačuvana
social share
Erika..Sanz.... roma je najbolja  Na sajtu Bureku preko 20 godina.
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
jeli moze neko da mi pomogne imam kineski e71 radi wi-fi kad se ulucim youtube ne mogu da gledam trazi mi neki player ubacio sam dosta ali nece moze li neko da mi pomogne hvala unapred????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.