Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: China Mobile Phones  (Pročitano 158670 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
 Smile Jer ovo ono cudo sa `mnogo amper sati baterijom` koja traje godinu-dve bez punjenja ili nesto sto jako lici na to? Ali kao st rece covek na pocetku sa ovim karakteristikama it doesn’t need a brand  Smile
« Poslednja izmena: 23. Jul 2008, 17:51:58 od marko82marko »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

KataStrasne stvari se desavaju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1353
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Tako je. Oni cute, smrde, ne obaziru se na pljuvanja i osvajaju svet. Sve se plasim da ce Srbi biti tako ponosni pa da ce da  odbiju telefon koji ce biti kopija n95, a bude kosta 100 eur. Mi smo uvek na recima jaki, ali u praksi pucamo na najmanjim iskusenjima.
brawo Smile  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 161
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia N97mini
[killed]

Ovde ima da se onesvestiš telefona kineske produkcije , preko 100 modela ,a ima ih neverovatnih po karakteristikama. vredi pogledati.

[Edit by X3mE: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

imobile-phone-v271-2.jpg
(42.72 KB, 400x300)
« Poslednja izmena: 24. Jul 2008, 03:25:36 od X3mE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC One X
Uzmi lepo i opiši nam neki, umesto ostavljanja linka Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony Xperia Neo L
Smile Jer ovo ono cudo sa `mnogo amper sati baterijom` koja traje godinu-dve bez punjenja ili nesto sto jako lici na to?
molim?dve godine bez punjenja?nemoguce
« Poslednja izmena: 24. Jul 2008, 15:16:47 od ooooooooooo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
molim?dve godine bez punjenja?nemoguce
Citat

procitaj ovo i ovo pa se uveri  Smile

dobro malo sam preterao ali 1god je 1god  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jul 2008, 15:41:26 od marko82marko »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony Xperia Neo L
kinezi  Smile i nihovi telefoni
« Poslednja izmena: 24. Jul 2008, 15:42:43 od ooooooooooo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
SonyEricsson w810i + 2GB
X908 je mozda sklapan u kini, ali to nije kineski telefon vec Samsung
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Kupovina ovih telefona je cista lutrija, jer kao i kod svakog telefona nikada niste sigurni koliko dugo ce raditi a da im se nesto ne pokvari. Tada nastaje problem. To dobro znam, jer sam imao radnje mobilnih telefona cetiri godine, i znam koliko sam imao problema sa popravkama telefona koji nisu mnogo zastupljeni kod nas (npr. neki modeli LG, ili modeli sa samo oznakom mreze O2, naizgled isti samsung a ne odgovara nijedan samsungov zvucnik, mikrofon, displej itd.). Mada moram priznati da je i meni paznju privukao T818, ali sam se setio ovih problema i više mi uopste nije zanimljiv.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 161
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia N97mini
 Smile
Prvo izvinjenje moderatorima zbog onog linka, nabasao sam slucajno na taj sajt trazeci drugov telefon i sokirao se kad sam video sve ono i postavih link u zelji da to podelim sa ostalima, ali pravila su pravila i moraju se postovati. Stvarno ima bolesno dobrih stvari a jedna od njih je i ova naprava koju ja kupio moj prijatelj zbog posla i potrebe za telefonom sa 2 kartice. u pitanju je tejl sa imenom n99. Ono sto meni nije jasno je zasto kinezi nesmisle neko svoje ime jer ako su bili u stanju da naprave takav telefon zasto ne naprave i svoj brend, rasture konkurenciju....
Dakle ovaj n99 ima bateriju od 2800mah i u paketu stizu 2 takve, obezbedjuje  4 dana intezivne upotrebe u poslovne svrhe sa obe kartice u funkciji.Obe kartice nezavisno rade u isto vreme i ukoliko vodite razgovor sa jedne a stize poziv na drugu telefon deli ekran na dva polja i u drugom polju ispisuje podatke o drugom pozivu i diskretnim tonom upozorava na to, na vama je tad da odlucite hocete ga staviti na cekanje , odbiti ignorisati ili odgovoriti a onaj prvi staviti na cekanje. Ovo jako lepo funkcionise u praksi.
Kuciste telefona je jako kvalitetno od eloksiranog aluminijuma sa delimicno plasticnim delovima. Izizetno je cvrsto i nema nikakvih skripanja drmanja i posle mesec ipo dana upotrebe, potpuno isto kao prvog dana. Tastatura je kvalitetna ali zahteva privikavanje jer su tasteri malo cudno rasporedjeni, pogledati sliku.
Ekran je 2,4 inca 240x 320 pix ( kao na n73) i prikazuje 260000 boja, kvalitet prikaza je za nepoverovati stvarno je ekran vrhunski i malo mu koji telefon moze parirati i to bez trunke preterivanja. Ovo vazi za zatvoren prostor a kako se ponasa napolju nisam proveravao jer se nisam setio. Naravno tac skrin je i one ikonice na njemu imaju funkciju. Odziv je zadovoljavajuci.
Operativni sistem je fabricki jednostavan za upotrebu ali bi se trebalo poraditi na njemu, na primer nemoguce je listati slike iz "galerije" u ful skinu nego jedna po jedna a to ume da iznervira.
Tel ima 2 blu tut uredjaja pa je moguce slati 1 falj na dva uredjaja istovremeno i obrnuto. No coment za ovo.
Kamera je solidna na aparatu pise 3,2 mpix ali jok brajko ona je 1,3. Po kvalitetu sasvim ok nije losa al ni spektakularna, sluzi svrsi, isto vazi i za prednju koja nesluzi za 3g razgovore nego za autoportretisanje.
Zvucnici su jaki al prosecnog kvaliteta, inace su stereo.
Tel koristi mikro sd kartice i nemogu se menjati bez gasenja.
Jedina mana je sto vas osoba koju zovete cuje malo slabije pa mora pojacavati do kraja svoj tel i tek tada su rezultati dovoljni al ne i za one sa slabijim sluhom. Signal mreza je kao i kod svih ostalih telefona.
Uz tel se dobijaju i slusalice sasvim zedovoljavajuceg kvaliteta, a punjac je tako resen da kad se iz njega iscupa kabl on postaje usb i moza da se puni baterija i preko komjutera. Sve u svemu mene je sve odusevilo pogotovo ako se uzme u obzir cena koja je 120 eura.
Sto se tice popravke mislim da cena telefona govori sve, kad se pokvari po drugi i gotovo, mada iskreno govoreci ako je kvalitet unutar uredjaja kao i spolja kvarova ce biti malo.
Eto toliko za sad .
Pozdrav svima.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

26072008056.jpg
(60.78 KB, 800x600)
26072008057.jpg
(44.88 KB, 800x600)
« Poslednja izmena: 28. Jul 2008, 00:47:11 od nenuska »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.189 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.