Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: China Mobile Phones  (Pročitano 151516 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy SII
Ne moze i jare i pare  Smile

Vidi vidi kako je dobar  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Sitno... ja volem bre ovu moju ped... fensi belo-roza Nokiu najvise na svetu (obaska sto sam je prvih par dana skrivala jer je bela i roza, ali sam se navikla, pa me vise nije blam kad izvucem beli telefon)...

A i.. udaram cesto rukama o vrata, zidove, tako to... Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Znaci da sam dobro citao o kinezima  Smile Sve mu nekako dodje polovicno...  Smile

Tebe se secam jer si napisao da ti je telefon sa WM, a ono nije bio  Smile Dobro je da si ga nekom uvalio  Smile

Pazi, ako se odlucis za nekog kineza ubuduce, gledaj da je cIphone. On sigurno ( Smile ) ima WM, a to znaci ooogrooomna prednost od ovih fabrickih zajebancija...  Smile

Ja neznam kako rade ti telefoni što stvarno imaju WM u sebi ali za ostale definitivno tvrdim da su škart. I nije mi ovo prvi kinez koga sam kupio, kupio sam pre godinu dana prvog ali sam i njega srećom uvalio za 3 dana za iste pare. To me nije dovelo pameti pa sam pre 20 dana kupio kopiju Iphon-a. I srećom, sreća prati nepromišljene. Prodadoh i njega.

Sad, nekom se možda neki i dobro pokazao. Što se mene tiče, jedino ako bude koštao dolar kupiću nekoliko, jer mu TV stvarno radi dobro. Inače nikad više u životu!!!
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 73
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Ja sam vam stvarno zahvalan sto dajete svoja vidjenja u vezi kineza. Medjutim, moram da primetim da sam na nekim forumima citao podrobna objasnjenja ljudi koji imaju telefone, i svi redom su prezadovoljni! Ne znam zasto toliko oprecna misljenja. Ja licno jos razmisljam, ali me java mnog ubija sto nema. Veliki ekran, steta da se ne ubaci neka igra...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 92
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Dobar telefon je kopija Iphone V706 ima javu,Wi Ai Fi,Iphone look,TV,samo ga je tesko naci ja sam ga jednom video u oglasima za 120 eur

http://www.youtube.com/watch?v=snfPDqqScq8&feature=related
« Poslednja izmena: 14. Sep 2009, 18:07:25 od damjanlav »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 36
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia 6120c
Čitam ove postove i umirem od smeha.. N97 nokla "nemoj da kažeš nokia, kaži nokla" Ti telefoni samo liče na prave inače su osakaćene skroz.
GPS bez garmina i tom tom-a
Kako? Hoćete GPS, N-GAGE, JAVA IGRE, Programe quickoffice, adobe reader, smart movie, gledanje filmova sa prevodom, muzičke plejere, kompase, e-book readere, photo shopove, opera, operamini, mozilla fenec, auto cad prezentacije, call recordere,kalkulatore, python aplikacije, emulatore commodora 64, spectrum 32, nintenda, game boya, mame, segamega, sony playstation 1 igre preko Palm OS   onda kupite prave telefone
Kineske kopije su pravo smeće.. Nokla ili Nokia bez Symbian OS je bezvredna.. Sve te kineske kopije imaju neke obične OS koje nemaju nikakvu podršku programa za Symbian, Windows mobile, Palm, Java, .. Praktično samo gledanje, slika, i muzike i televizora.  Osakaćeni telefoni za kinesku sirotinju
Kamera kao 2mpx a ono razvučeni VGA 640X480
Kome da se žali kad rikne telefon..Japancima
Ko želi ozbiljan telefon ne treba ni da razmišlja o tom smeću. Ni kod babe nema džabe. A kineska roba je nama odavno poznata. Prave oni i dobre stvari ali to kod nas ne dolazi.
« Poslednja izmena: 15. Sep 2009, 02:13:37 od Vlad_Cepesh »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Dobar telefon je kopija Iphone V706 ima javu,Wi Ai Fi,Iphone look,TV,samo ga je tesko naci ja sam ga jednom video u oglasima za 120 eur

http://www.youtube.com/watch?v=snfPDqqScq8&feature=related

Eto, baš taj sam bio kupio ali mu olovka nije radila. A i kinez mi rekao da je WM a nije bio. Takođe kažu da ima sve ove jezike koje smo videli na ovom modelu  (mada nebitno) u sebi a u mom telefonu bilo samo 5-6 jezika. O bateriji da i ne pričam, samo jedan dan držala. A novo sve bilo.

Ma nema šanse više.
Za mene postoji samo jedna marka mobilnog telefona. A to su dve, Nokia i BlackBerry  Smile
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy SII
@ Sasha. Vrlo interesantna komentar za Nokiju i Blackberry s obzirom da si hteo kineza koji ima WM  Smile
@ Vlad to si citao moje postove hihihihihi
@ damjan - to nije dobar telefon...

Ako se ikad odlucis da kupis kineski telefon, dobro prelistaj sve forume i procitaj svaki review koji mozes naci o ponasanju telefona. Kinezi i ciljaju da se ljudi impulsivno ponasaju, kao fol ima GPS, a ono kvalitet gori nego kod iPhone-a  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy SII
Qiji to launch 5” Smartbook U1000

Qiji a Beijing (citaj: Peking  Smile ) based manufacturer is going to launch its Smartbook U1000 this month. You may be fooled by the word smartbook. In fact Smartbook U1000 is a windows Mobile phone that gets a extremely huge display. Qiji Smartbook U1000  brings a 5 inch 16:9 480×800 display, which will  give you greate convenience while surfing the internet. The whole device measures 133×85×10.9mm.It runs on Windows Mobile 6.1, and is powered by a 624MHz Maxvell PXA300 CPU, powerful enough that you can used it as a MID that supports SMS and telephony. Wi-Fi of course is supported, but it’s a little pity that 3G is lacking. Other specs include a 3 megapixel camera, 128MB of RAM, 256MB of flash ROM. Though this phone is set for this month, the price is still undisclosed.

It seems our smartphones are just getting bigger and bigger, with the Smartbook U1000 from Qiji clearly being too large to go in a shirt pocket.  The MID is 133 x 85 x 10.9mm big and has a massive 800×480 5 inch screen and is powered by Windows Mobile 6.1.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

SMARTBOOK_U1000_1.jpg
(61.82 KB, 600x480)
SMARTBOOK_U1000_2.jpg
(101.6 KB, 600x480)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Xperia Neo L
a malog displeja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.139 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.