Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 23:51:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Child 44 (2015)  (Pročitano 2241 puta)
29. Jan 2015, 00:32:06
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Imdb

A disgraced member of the military police investigates a series of nasty child murders during the Stalin-era Soviet Union.

Genre: Drama, Thriller
Release Date: 17 April 2015 (USA)
Budget: ?

Director: Daniel Espinosa
Writers: Richard Price (screenplay), Tom Rob Smith (novel)
Cast: Tom Hardy, Noomi Rapace, Gary Oldman, Joel Kinnaman, Charles Dance, Jason Clarke, Vincent Cassel

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1.jpg
(36.57 KB, 583x864)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
  Odgledao sam ovo čudo koje samo pokazuje koliki je stepen paranoje i straha kad su isfabrikovali ovakav film. Pomislio sam odmah na početku kad sam trebao da prekinem gledanje da nije ovo možda finansirao čika gebels.

Sve počinje u zavejanoj šumi negde u Ukrajini po kojoj lutaju gladna deca beskućnici. Ostali su bez kuće i roditelja koji su zahvaljujući Staljinovoj reformi pomrli od gladi. Glad je bila tolika da ih je umiralo 25.000 dnevno. Leo je bio jedan od srećnika koji je usvojen i on je navodno onaj koji je okačio barjak na zgradu Rajhstaga. Odabrali su njega za slikanje jer je kolega kojeg je zamenio na ruci imao gomllu ručnih satova koje je pokrao a to nije bilo lepo da se vidi. Posle rata postaje bezbednjak koji i posle Staljinove smrti sa svojim kolegama pronalazi i isleđuje izdajnike naroda do trenutka kad dato mu naređenje ne izvrši do kraja. U međuvremenu u blizini železničke stanice neko pronalazi ubijeno dete čije ubistvo policika ne istražuje jer oni žive u Raju a u Raju nema zločina. Tokom filma otkriva se da to nije usamljen slučaj već da su masovna ubistva dece delo jednog manijaka koga milicija zbog onog debilizma ostavlja na miru.

Šta je bilo dalje otkriće onaj ko bude gledao ovo čudo inspirisano istinitim događajem jer se sve ovo jeste desilo ali ne ovako kako je švedski reditelj D.Espinoza koji je na privremenom radu u holivudu prikazao.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
gledace se jaka ekipa
sa hardijem na celu
obavezno
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
  Jaka ekipa i loša tezgaroška režija.

Srećno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
hvala
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
I-mate 30 Pro
Sad je bar jasno zasto film nije prikazan u rusiji... Smile
« Poslednja izmena: 23. Jul 2015, 12:16:11 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
dobar film
malo vise propagande ali ok je,mislim malo vise preteruju ali ono odakle znam
ja sam mislio da je radjen po istinitoj prici  Smile
postava je prejaka
mislim pogledajte je
Tom Hardy
Noomi Rapace
Joel Kinnaman
Gary Oldman
Vincent Cassel
Jason Clarke
Charles Dance
akcija je solidna i vise nego solidna
kraj je prazan i glup
mislim glupo je to sto je kraj hepi end jebiga holivud sve upropasti
e da zorane bio si u pravu za strah i paranoju film kao da je radjen 1985  Smile
kadaa su svi zli rusi
zli zli rusi
anea gledaj ga
« Poslednja izmena: 24. Jul 2015, 22:52:05 od crazy 123 »
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Andrej Čikatilo - "Građanin Iks"

Stravičan rekord u broju brutalnih ubistava ne drže čuveni Džek Trbosek ili Čarls Menson već Andrej Romanov Čikatilo, Ukrajinac koji je ubio 53 osobe. Čikatilo je rođen 1936. godine u selu Jabločnoju, u SSSR-u. Kao srednjoškolac, on postaje politički aktivan i posle odsluženja vojnog roka oženio se i dobio dvoje dece. Vodio je sasvim normalan život i niko nikada ne bi mogao ni da posumnja da se iza njegovog porodičnog lika krije manijak koji siluje i ubija.

Andrej Čikatilo je vanredno završio fakultet i zaposlio se kao učitelj. Prva žrtva "Građanina Iks", kako ga je policija zvala, bila je Lena Zakotnova. On je namamio ovu desetogodišnju devojčicu u kolibu, tri puta je ubo nožem i silovao. Istražujući ubistvo inspektori su naišli na Čikatila, ali su ga oslobodili. Bilo im je neverovatno da jedan politički korektan porodičan čovek stoji iza neljudskog zločina. Uhapšen je Aleksandar Krevčenko koji je batinama nateran na priznanje zločina koji nije počinio.

Čikatilo se, posle prvog ubistva, smirio nekoliko godina, a onda je počeo da ubija bez milosti. Njegove žrtve bile su devojke, dečaci i devojčice. Birao ih je na autobuskim i železničkim stanicama, a onda ih je mamio u šumu nudeći im hranu ili piće. Pokušavao je da ih siluje mada nije uvek uspevao. Ali uvek je nepogrešivo zadavao samrtne udarce. Broj njegovih žrtava bio je ogroman: dok ga policija nije uhvatila, ubio je 53 osobe. Njegova karijera trajala je do novembra 1990. godine.

Posle 12 godina istrage, policija je uspela da ga uhvati. Prvo je poricao svoju krivicu, ali na kraju je priznao sve i detaljno opisao svaki zločin, demonstrirajući na lutkama čak i gde je njegovo sečivom pogodio žrtve. Mnoga tela tek tada su pronađena. Posle suđenja 1992. godine, osuđen je na smrt i dve godine kasnije ubijen je tako što mu je dželat opalio metak u potiljak.

Izvor http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2005/07/03/srpski/H05070205.shtml

Ovaj film jeste rađen po istinitom događaju što objaćnjava gore napisani tekst.  Citizen X (1995) koji preporučujem je prvi film o ovom monstrumu i on je jedan od najboljih filmova o masovnim ubicama koje sam gledao. U njemu na veliku žalost današnjih holivuđana nema gladi i represivnog režima Čika Kobe, tad je na vlasti bio njihov miljenik. U slučaju ovog filma zaista je sramno ljude koji su okačili barjak na Rajhstagu poistovetiti sa džeparošima i jajarma koje kradu satove. A tu je i sve ostalo...

To što holivuđani i njihovi šefovi Putina porede sa Staljinom govori dosta toga o ovom filmu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0

fora je u tome sto je ova slika takoreci fejk
drug staljin je cuo da su ameri napravili slicnu sliku sa zastavom na ivo dzimi pa je resio da im kontrira i poslao je fotografa u berlin da naslika slicnu
u vreme kada je slika napravljena borbe su bile odavno gotove  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Јуриш је започео 30. априла ујутру. Немци су пружили жесток отпор. До Рајхстага је било свега око 300 метара, али то је био врло тежак пут преко сасвим отвореног трга. Први задатак је био да се пређе овај Краљевски трг, али на путу се нашао канал – тобоже то је била изградња метроа по отвореном принципу. Морли смо да се спремамо за превладавање ове препреке, и она је била превладана у поновном нападу.

А већ увече уследио је трећи напад који је завршен тиме што су наши борци упали у зграду Рајсхтага. Када се смркло Јегоров и Кантарија су се попели на куполу Рахстага и тамо поставили заставу. Борба за Рајстаг је била тешка, са много жртава, али завршена је нашом победом.

http://vostok.rs/index.php?option=btg_novosti&catnovosti=0&idnovost=19948#.VbQOGLVfdGQ

Kad je nastala ona fotografija na Ivo Džimi  rat još nije bio gotov.

Barjak su okačili borci koji su to opisali u tekstu iznad i taj detalj nije toliko bitan za film kojim holivuđani satanizuju Ruse. Još je bolje u slučaju da je fotografisanje lažnjak kao što tvrdiš, zna se kako se u tom slučaju radi bar sa modelima. Bili bi ispeglani i obrijani u slučaju da je to planirano.

Zanimljivo je da Hardija u jedinoj dobroj akciji opet brani žensko Smile. Ta akcija u vagonu mi je najbolja.

Mislim da ću reprizirati Citizen X (1995), onaj što je glumio onog monstruma je genijalan u toj ulozi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 23:51:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Child

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.