Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 23:42:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 928 929 931 932 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 530399 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
Мнооооооооого бољи Јунајтед... Заслужено води, мада статистика лаже и каже да Челси има више шанси.... Мада то није ништа чудно... Имали су готово у свакој утакмици ове године па су много њих изгубили...

Парк је јебена машина. Уклизава, асистира, шутира. Дајте му ону Златну лопту...

Ивановић и Луиж играју најгоре утакмице своје каријере... Ивановић ће добити црвени ако остане, и мислим да је најпаметније Анћелотију да га замени са Алексом, па Луижа стави на бека... Мада није толико ни битно, не може се ово преокренути...

Е да... Ћићарито Ернандез је много луд... Чим се онолико испромашиовао против Шалкеа, данас није смео... Мр. Егзекутор.

Таквог те волим  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
Anćeloti: Ja bih ostao, ali...

Sudbina Karla Anćelotija na Stamford bridžu u rukama Romana Abramoviča. Italijanu se dopada u Engleskoj i želeo bi da ostane.

Karlo Anćeloti ima još godinu dana ugovor sa Čelsijem. Ali, veliko je pitanje da li će italijanski trener i naredne sezone voditi "plavce" sa Stamofrd bridža.

"Voleo bih da ostanem, ali odluka je na ljudima u klubu. Imamo još dve utakmice do kraja sezone, videćemo", izjavio je Anćeloti, koji je posle prve berićetne sezone (osvojio i šampionsku titulu i FA Kup), ove sezone ostao bez trofeja.

Poraz u derbiju prvenstva od Mančester junajteda (1:2), rasprišio je ionako klimavu nadu Čelsija da može da stigne i prestigne "đavole".

Matematički, Čelsi i dalje može do titule, ali pod uslovom da dobije oba meča do kraja (Njukasl kod kuće i Everton u Liverpulu), a da Mančester izgubi i od Blekburna i od Blekpula.

Dakle, samo čudo može da pomogne Čelsiju, a čuda se ne događaju svaki dan. Zato je Anćeloti svestan da mu je budućnost u klubu sa Stamford bridža neizvesna.

"Italja je moja zemlja i jednog dana vratiću se u domovinu. Ipak, u poslednje dve godine u Engleskoj sam doživeo fenomenalnu fudbalsku atmosferu, ovo je predivna zemlja i imam velikopoštovanje prema ljudima koji ovde žive. Ovde nema nasilja na stadiona, koji su puni svakog vikenda i zbog tih razloga želeo bih da ostanem u Engleskoj", rekao je Anćeloti.

Italijan priznaje da je Čelsi ove sezone mogao i morao bolje.

"Ne znam šta gazda Roman Abramovič misli o ovoj sezoni, ali, iskreno, ja smatram da smo mogli bolje. Ipak, takve stvari se dešavaju u fudbalu. Čelsi ima odličan tim. Ove godine kupili smo Davidas Luiza, Ramiresa, Fernanda Toresa...Ovom timu nisu potrebne velike promene i mislim da za tim nema ni potrebe", rekao je Anćeloti.

http://www.mondo.rs/s205591/Sport/Sport/Fudbal/Anceloti-_Ja_bih_ostao_ali.html
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Daj Romane, covjek se taman navikao, progledaj kroz prste.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Motorola Fire X311
Jbg ne znam,bar zbog prosle sezone trebalo bi ga pustit da odradi ugovor do kraja.Pun mi je kurac ovog trenda
"nova sezona novi trener"...

Citat
Ne znam šta gazda Roman Abramovič misli o ovoj sezoni
Vjerovatno ga je psovao na ruskom Smile
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
LG L9
Zola umesto Anćelotija?

Uprava Čelsija namerava da otpusti Karla Anćelotija i na njegovo mesto dovede bivšeg igrača tog kluba Đanfranka Zolu, preneli su britanski mediji.

Izvor "Skaj sportsa" naveo je da Zola figurira kao najozbiljniji kandidat za novog trenera Čelsija.

Nekadašnji reprezentativac Italije odigrao je 312 utakmica za Čelsi, postigao 80 golova i osvojio šest trofeja. Londonskom klubu ga je iz Parme prodao upravo Anćeloti i to za 4,5 miliona funti.

Zolino menadžersko iskustvo svodi se na dve sezone provedene u Vest Hemu, koji ga je otpustio juna prošle godine. Prethodno je bio asistent u stručnom štabu mlade reprezentacije Italije.

Čelsi ove sezone neće odbraniti titulu u Premijer ligi (99 odsto), pošto dva kola pre kraja zaostaje šest bodova za vodećim Mančester junajtedom. "Plavci" su u derbiju pre dva dana poraženi rezultatom 2:1.

Anćeloti je u nekoliko navrata izrazio želju da ostane na Stamford Bridžu.

"Sačekajmo dve nedelje. Nadam se da ću ostati u Čelsiju, ali o tome odlučuju drugi".

Ja cisto sumljam da ce on preuzeti celsi

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Nokia 6120c
mozda dodje kao neki sportski direktor,pomocni trener...bla bla.

Inace...Zola je moj najdrazi fudbaler IKADA...i zbog njega sam i poceo da pratim Chelsea....i naravno da bih voleo da ga vidim u klubu ali...na mestu trenera...jos ne.
« Poslednja izmena: 10. Maj 2011, 13:39:09 od mefistoNo1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
LG L9
Zola legenda,i ja isto mislim da on jos ne moze trenirati celsi
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Ne moze svako ko Barselona da dozvoli sebi da uzme neiskusnog trenera, mada ce Zola u buducnosti sigurno dobiti sansu.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
LG L9
Asistent da mu bude viali
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 928 929 931 932 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 23:42:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.