Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 13:54:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 794 795 797 798 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 590384 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
Ja baš mislim da Arsenal ima dobru ekipu. Slažem se da Vengerova politika i nije baš najbolja, da ukoliko želi da napravi rezultat, morao bi da se isprsi za pojačanja a ne da dovodi klince od 16 dina i da ih čeka da sazre, ali nije ni ovo baš tako loše. Arsenal je uvek među najbolje 4 ekipe i to je opet dobro. Jeste da ne zadovoljava apetite navijača ali ok.

al kao što rekoh, mislim da ove godine Arsenal igra jako dobro kao i uvek, ali njihov glavni problem je kontinuitet dobrih igara u sezoni, jer upravo zbog mladosti i neiskustva ekipe ne mogu da zadrže konzistenciju.
Al da imaju dobre igrače imaju... meni je Vermalen odličan štoper, Skilaći završava poso, Sanja mi je jedan od boljih bekova u ligi, Nasri igra u životnoj formi, Šamak je respektabilan centarfor, Volkot odličan krilni napadač, Remzi izuzetan talenat, o Aršavinu i Fabregasu neću ni da trošim reči...
Jedino imaju golmane kiksare.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Мало га прећерујеш али добро...
Мислио сам у Зоолошком врту у Београду.  Smile

Јел сад ОК?  Smile

Citat
Ja baš mislim da Arsenal ima dobru ekipu.

Добра је ако поредиш са Ливерпулом.  Smile

Citat
Al da imaju dobre igrače imaju... meni je Vermalen odličan štoper, Skilaći završava poso, Sanja mi je jedan od boljih bekova u ligi, Nasri igra u životnoj formi, Šamak je respektabilan centarfor, Volkot odličan krilni napadač, Remzi izuzetan talenat, o Aršavinu i Fabregasu neću ni da trošim reči...
Jedino imaju golmane kiksare.

Вермелен је солидан, али не можеш ти играти са једним добрим дефанзивним играчем.
Скилаћи  Smile. За клуб какав је Арсенал, он је човек који би требао да буде 4. штопер.
За Сању сам већ хиљаду пута рекао да је најпрецењенији фудбалер на свету.
Насри игра ок, али не волим то циганисање.
Шамак солидан, али боље им је ишло са Персијем који зна некада и да прими лопту и ван шеснаестерца за разлику од овога који је има мање од Жигића.
Волкот једино што има је брзина.
Ремзи је онај од 17 година? Не памтим кад сам га видео на терену.
Аршавин игра као млитав курац. То што је одиграо ону полусезону у Арсеналу добро не значи да је и сада сјајан фудбалер. Чак и навијачи Арсенала га не воле у последње време.
Фабрегас је Фабрегас.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2010, 12:26:46 od trstra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
"Sada nije srećan, to je sigurno. Moram da prihvatim svoj deo odgovornosti, ali ne mogu ja da odgovorim na pitanje kada će on (Abramovič) izgubiti strpljenje", rekao je menadžer Čelsija Karlo Anćeloti posle poraza od Arsenala.

Menadžer fudbalera Čelsija Karlo Anćeloti pozvao je igrače, dan posle debakla u londonskom derbiju i poraza od Arsenala od 3:1, da se probude iz sna i počnu ponovo da pobeđuju.

Aktuelni prvak Engleske poslednji put je u Premijer ligi pobedio 10. novembra, kada je savladao Fulam. U narednih šest mečeva izgubio je lidersku poziciju na tabeli i pao na četvrto mesto sa bodom više od Totenhema.

Posebno nemoćan, Čelsi je bio u meču sa Arsenalom, koji je sada odmakao zajedno sa liderom Mančester junajtedom.

"Nismo igrali dobro. Nismo bili potpuno koncetrisani. Još spavamo. To je realnost. Spavamo, a kada se ne probudite protiv Arsenala jednostavno izgubite", istakao je italijanski trener.

Anćeloti je priznao i da bi loši rezultati mogli da ga koštaju posla u Čelsiju čiji je vlasnik Roman Abramovič vrlo nezadovoljan.

"Sada nije srećan, to je sigurno. Moram da prihvatim svoj deo odgovornosti, ali ne mogu ja da odgovorim na pitanje kada će on (Abramovič) izgubiti strpljenje", kazao je Anćeloti.

Naredni meč Čelsi će igrati već u sredu sa šestoplasiranim Boltonom, koji ima dva boda manje od londonskih plavaca.

"Težak trenutak u kome smo i dalje traje. Moramo da se spremimo za Bolton. Neće nam biti lako, ali moramo da pokušamo", ocenio je Ančeloti, koji je sezonu počeo sa pet uzastopnih pobeda.

Kasnije povrede bitnih igrača, među kojima i Džona Terija i Frenka Lamparda, kao i bolest Didijea Drogbe, uslovile su pad forme.

"Ušli smo u krizu bez naših najvažnijih igrača. Izgubili smo samopouzdanje. Verujem, ipak, da će se to promeniti, jer u ovoj ekipi igraju fudbaleri fantastičnog karaktera, fantastične ličnosti", naglasio je Anćeloti.

(Beta)
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.612.1
mob
LG L9
Ja mislim da ce roman pogresiti ako otpusti karla
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple 
@Trstro jer primecujes da Celzi pokusava da kopira Arsenal jer kako sto ja vidim vama su zasilenja sve klinci.I da mozes sporediti igraci s klupe.Poceli ste da radite to sto je Wenger poceo jos pred 5-6 sezona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.612.1
mob
LG L9
Opet nece osvojiti nista mislim na arsenal
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
Ремзи је онај од 17 година? Не памтим кад сам га видео на терену.

Remziju je Šoukros iz Stouka napravio otvoren prelom u februaru, zato ne igra...
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Ako bas mi je drago da je Celzi izgubio, eto i Bosingvi "Laganih 3:0 za Celzi"  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
@Trstro jer primecujes da Celzi pokusava da kopira Arsenal jer kako sto ja vidim vama su zasilenja sve klinci.I da mozes sporediti igraci s klupe.Poceli ste da radite to sto je Wenger poceo jos pred 5-6 sezona.

Право да ти кажем, немам појма шта значи засилења.
Али претпостављам да мислиш на измене?

А тешко да би иједан од тих клинаца био на клупи да није толико повређених играча. Фали ту играча "средињих" година као што је Бане. Челси је много новца улагао у академију претходних година, и ту су већ та три играча која конкуришу за тим + Стариџ и Какута који нису поникли у клубу. Брума, Ван Анхолт и Мекехран. Али ниједан од њих нема простора као клинци у Арсеналу, и добијају прилику само када је Анћелоти приморан на то.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple 
Samo zelim da kazem da do lani klupa vam je bila veoma jaka(balak,col,kalu,alex,ivanovic),a sada su vam ti klinci koji si ti nabrojao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 794 795 797 798 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 13:54:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.