Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 01:09:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 716 717 719 720 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 535302 puta)
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Apple iPhone 4
Pusti čovjeka koji nije nacionalno svjestan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Najbolje je da uporedite to sa nekim npr. festivalima
Eto,mi imamo Exit i kad bi pitali nekog engleza koji mu je omiljeni ili najbolji festival u Evropi,verovatno bi rekao da je to Exit(iako u engleskoj postoje dosta jakih festivala)...

Mislim da sam vas ubedio,heheh... Smile

E sad,druga stvar je zašto ljudi vole Chelsea...
Lično,još kao klinac sam čuo za taj klub koji je više bio poznat po huliganizmu nego po samom fudbalu (zbog skinsa,punxa i herbertsa,koji su divljali 80-tih širom engleske..Smiley...) i zbog toga sam ga i zavoleo...

To vam je nešto slično kao i što dosta likova vole ili navijaju za Millwall ili West ham...
Znači,ako si kao klinac slušao Cockney Rejects ili Cock Sparrer,počneš da navijaš za West Ham,ako si slušao Last Resort,počneš da navijaš za Millwall,ali ako si slušao Combat 84 ili Madness-e,počneš da navijaš za Chelsea...
Mislim da u dosta slučajeva kod ljudi u Srbiji koji vole ili navijaju za Chelsea,Abramovičeva lova ne igra nikakvu ulogu,već sasvim druge stvari,što ovde izgleda ljudima nije jasno...ili ne razumeju...
« Poslednja izmena: 28. Feb 2010, 00:01:52 od Peki sine »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Hvala Hilariju što je ovo prvenstvo učinio zanimljvim...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6120c
vala bas...bez kola i ceha...ima da bidne extremno cupavo Smile
Sto li pustise kudicinija...jbt...ono je bre jedan od top5 golmana u engleskoj Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung E250
vala bas...bez kola i ceha...ima da bidne extremno cupavo Smile
Sto li pustise kudicinija...jbt...ono je bre jedan od top5 golmana u engleskoj Smile

Bio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia 
Џое Кол отворио душу.... Smile
--------------

"KADA sam ja bio mlad nogometaš, pojma nisam imao što je to salata", izjavio je u vrlo zanimljivom intervjuu za internetske stranice FC Chelseaja 28-godišnji veznjak londonske momčadi Joe Cole.

"U West Hamu je postojala jaka kultura opijanja"

"Nogomet se u Engleskoj strahovito promijenio u posljednjih desetak godina. Kako su nogometaši počeli dobivati sve više i više novca, postajali su sve profesionalniji. Životni se stil nogometaša jednostavno podigao na višu, zahtjevniju razinu. Kada sam igrao u West Ham Unitedu, odrastao sam uz starije nogometaše koji su se afirmirali još u 80-im godinama prošlog stoljeća. Ne bih mogao reći da su bili neprofesionalni, jer su doista na travnjaku davali sve od sebe, ali definitvno je postojala jaka kultura opijanja", priznao je Cole govoreći o razlici između današnjeg i nogometa s početaka njegove karijere.

"Danas se pije daleko, daleko manje. Imate danas mladih igrača koji gotovo da ne zalaze uopće u noćne klubove, te vrlo pomno paze na prehranu. Mi o ispravnoj prehrani nismo pojma imali, pogotovo u West Hamu, u kojem se tada uopće nije vodila briga o sportskoj dijeti. Znam da danas nije takav slučaj u West Hamu, štoviše. No, u moje je vrijeme doista bilo tako, pojma nisam imao što je salata."

Osim načina života, drastično se promijenio i način igranja nogometa, tvrdi Cole, kojeg fascinira danas vrlo teško primjetljiva razlika u tehničkoj obučenosti između obrambenih nogometaša i veznjaka odnosno napadača.

"Prije je bilo daleko lakše zaustaviti igrača. Onda je došlo pravilo o zaleđu, lopta je postala lakša i zahtjevnija za kontrolu, što je omogućilo njezino puno brže kretanje. Na koncu, došli su gotovo savršeni travnjaci, ravni poput tepiha, koji su dodatno doveli do podizanja kvalitete igre."

"Sve je to skupa dovelo do smanjivanja razlika između ofenzivnih i defenzivnih nogometaša. Danas ih dijele nijanse. Primjerice, bočni braniči danas imaju kvalitetu krilnih ofenzivnih igrača. Pogledajte, primjerice, naše Branislava Ivanovića ili Ashleyja Colea. Dobri su kao da su krilni igrači, i ja im se divim zbog toga. Pogotovo Ivanović, koji je za nas uistinu fantastičan. Kad me u posljednje vrijeme pitaju tko zaslužuje najviše pohvala, ja uvijek istaknem njega."

Iako je profinjeni vezni nogometaš, kakvih engleska reprezentacija ima jako malo, Cole, tvrdi, najviše voli stil nogometa koji je nazvao "borbom pasa".

"Kada sam igrao u West Hamu, jedva sam čekao okršaje s Royom Keaneom ili Patrickom Vieirom, koji su bili najbolji svjetski nogometaši na pozicijama zadnjega veznog igrača. Imao sam 18, 19 godina, no najviše sam uživao u duel-igri protiv njih dvojice. Ovih dana nogometaši uživaju daleko veću zaštitu i to je u redu. Ponekad se, ipak, sa sjetom prisjećam starih vremena, i dobre stare "borbe pasa" na nogometnom igralištu."

Пренето са...
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
Џое Кол отворио душу.... Smile
--------------

"Sve je to skupa dovelo do smanjivanja razlika između ofenzivnih i defenzivnih nogometaša. Danas ih dijele nijanse. Primjerice, bočni braniči danas imaju kvalitetu krilnih ofenzivnih igrača. Pogledajte, primjerice, naše Branislava Ivanovića ili Ashleyja Colea. Dobri su kao da su krilni igrači, i ja im se divim zbog toga. Pogotovo Ivanović, koji je za nas uistinu fantastičan. Kad me u posljednje vrijeme pitaju tko zaslužuje najviše pohvala, ja uvijek istaknem njega."

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5171
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S 7
Džone Teri, oprošteno ti je

Navijači na Vembliju podržali Džona Terija posle ljubavne afere koja je njegovog prijatelja Vejna Bridža koštala reprezentativnog dresa.

Džon Teri je prvi put izašao pred engleske navijače posle seks-skandala koji je pretio da poremeti atmosferu u reprezentaciji pred Mundijal. Ali, oprošteno mu je.

Na prijateljskom meču Engleska - Egipat (3:1) na Vembliju, engleski navijači podržali su doskorašnjeg kapitena nacionalnog tima koji je prevario svoju ženu sa Vanesom Peronsel, dugogodišnjom partnerkom njegovog (bivšeg) saigrača iz Čelsija i reprezentacije Vejna Bridža, koji sa njom ima sina.

Bridž je potom odlučio da više ne igra za reprezentaciju dok je u njoj Teri.

Mnogi u engleskoj reprezentaciji strahovali su da odluka Fabija Kapela da Terija ipak uvrsti u tim neće naići na odobravanje navijača, ali su se prevarili.

Bilo je na početku meča sporadičnih zviždanja i negodavanja kada bi Teri primio loptu, ali sve se promenilo kada je Teri počeo da komanduje odbranom. Na tribinama su se pojavili i transparenti podrške Teriju (na slici).

Kapiten Čelsija bio je dirnut podrškom navijača.

"Navijači su bili fantastični, sjajno su nas bodrili i podržavali. Bilo je nekih negodovanja, ali sam na to kao fudbaler već navikao i takvi apsolutno imaju pravo na svoje mišljenje. Bez obzira na to da li me podržavaju ili ne, bitno je da pobeđujemo. Ipak, bio sam presrećan zbog toga što mi je veći deo navijača dao podršku", rekao je Teri.

Posebno je pohvalio novog kapitena Stivena Džerarda, koji je prema Terijevom mišljenju, bio izvanredan.

Njegov saigrač iz Čelsija Frenk Lampard očekivao je da će Teriju i zviždati, ali se nada da će i takvi glasovi vremenom utihnuti.

"Jedinstvo u ekipi je potpuno. Bili smo zajedno tek dva, tri dana i svi smo skoncetrisani na fudbal i ni na šta drugo. Dobra je atmosfera u timu", rekao je Lampard.
Izvor:(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Srbija Srbima - Srbin za Srbina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4294
Zastava Srpsko Kosovo i Metohija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
kad ce revansh sa Interom? ove god slabo pratim fudbal, mislim prenose ne rezultate, nema se vremena gotovo sam za zenidbu  Smile
IP sačuvana
social share
Svako zashto ima svoje jebi ga...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Jose Bosingwa is out for the season and will also miss the World Cup

Chelsea full-back Jose Bosingwa will miss the rest of the season and the World Cup with Portugal as he requires further surgery on a knee injury, the Premier League club have confirmed.

Bosingwa had been back in light training after knee surgery but has now been ruled out for the season because another operation is required.

Shitty luck for Bosingwa too.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 716 717 719 720 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 01:09:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.