Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Jul 2026, 23:06:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 648 649 651 652 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 605618 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung Galaxy
Citat
...ali zato posle kad rus gurne pare u slamaricu ima da kupi i Mesija i Barsu zajedno

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Apple 
Ma ljudi zalba nije 2 godine kao sto vi pricate nego jedna godina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1043
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Ma ljudi zalba nije 2 godine kao sto vi pricate nego jedna godina
hteo si reci kazna??

kazna je 2 transfer roka, znaci tek ce moci da kupuju u januaru 2011....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
 Da cijeli život nisam potrošio niti novčića, ne bih imao 17 milijuna eura

ADRIAN MUTU, 30-godišnji nogometaš Fiorentine i jedan od najboljih rumunjskih igrača posljednjeg desetljeća, prolazi kroz jako teške trenutke karijere.

Mutu je, naime, po odluci Međunarodne nogometne federacije (FIFA) dužan platiti Chelseaju, svom nekadašnjem klubu, čak 17 milijuna eura odštete. Razlog je, podsjetimo, kokainska afera u koju je Mutu bio upleten 2004. godine, zbog koje je ujedno prekinuo ugovor s londonskim klubom.

Nakon saznanja o drastičnoj kazni Mutu je izjavio da nema novaca platiti taj ceh, te da čak razmišlja i o kraju karijere. No, u subotu je opet progovorio pred talijanskim novinarima.

"Nema šanse da završim karijeru. Želim igrati još pet-šest godina. U odličnoj sam formi, pun snage i motiva. Želja mi je još neko vrijeme igrati u Fiorentini, klubu kojeg sam beskrajno zavolio, a pred kraj karijere se vratiti svojoj prvoj ljubavi, bukureštanskom Dinamu, gdje sam igrao prije negoli sam došao u Italiju, odnosno u Inter", rekao je Mutu.

Potom je odgovorio na pitanje što će po pitanju kazne i 17 milijuna koje je dužan platiti.

"Tražio sam, ali nisam još dobio, sastanak s Romanom Abramovičem. Želim da sjednemo i da razgovaramo o ovom problemu i iako znam da će biti teško, uvjeren sam da se situacija može riješiti na drugačiji način. Ja te novce nemam. Da nisam potrošio niti jedan novčić u karijeri ne bih imao 17 milijuna. Uvjeren sam i znam da postoji sredina na kojoj se možemo naći Chelsea i ja",  završio je Mutu.

index

Ni ja...... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Alcatel One Touch Idol X
Stvarno mi je zao Mutua, a i onaj Abramovic se stisao, kao da ce da propadne, to on dnevno zaradjuje...  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

silov'o si zvezdu Mateja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3954
Zastava Banja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6300
I meni ga je zao, obozavam ga kao fudbalera, ali bez obzira treba platiti kaznu za to sto je uradio mada mi nije jasno kako su dosli do 17 miinona!? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Alcatel One Touch Idol X
I meni ga je zao, obozavam ga kao fudbalera, ali bez obzira treba platiti kaznu za to sto je uradio mada mi nije jasno kako su dosli do 17 miinona!? Smile

Zbog prevremenog raskida ugovora... Toliko je valjda bilo obestecenje...
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Motorola Fire X311
Zao vam ga je? Da se pucao hormonima ili kojekakvim stimulansima pa to bih i razumio kao zelju da poboljsa sebe,a samim time i tim pa makar i ilegalnim sredstvima.Alo bre lik je profesionalni fudbaler,a smrkao je belo i to usred sezone. Pravi uzor za buduce generacije Smile I sad da ga neko zali Smiley 1 Pa nije ovo NBA...

Nego,vezano za ovu transfer zabranu,izgleda da postoji rupa u zakonu.Izgleda da ce,ako podnesu zalbu,proces moci da se oduzi do februara.Uzimajuci u obzir ono "nevin dok se ne dokaze suprotno" Celzi ce imati pravo da kupuje igrace u januaru bilo da UEFA potvrdi ili ne potvrdi presudu.

IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Samsung Wave II
Ančeloti veruje u sastav Čelsija

Trener Čelsija Karlo Ančeloti istakao je da je potpisivanje dugoročnih ugovora sa sadašnjim igračima jedini način da klub ostane kandidat za osvajanje trofeja.

Svetska fudbalska federacija (FIFA) nedavno je kaznila Čelsi zbog nagovaranja tinejdžera Gaela Kakute da 2007. godine raskine ugovor sa francuskim Lansom i pređe na ’Stamford Bridž’. Čelsi zbog toga
neće moći da kupuje igrače u naredna dva prelazna roka, odnosno do januara 2011. godine.

Kapiten ’plavaca’ Džon Teri i levi bek Ešli Kol produžili su ugovore sa klubom samo nekoliko dana pre izricanja kazne.

"Kazna FIFA sada nije toliki problem, jer imamo odličan tim i odlične igrače. Drugi nam nisu potrebni. Međutim, u budućnosti bi, ipak, moglo da bude problema", naveo je trener Čelsija, koji se žalio na odluku Svetske fudbalske federacije.

"Vrlo je važno da i u narednim sezonama u timu zadržimo Džona Terija, Frenka Lamparda, Ešlija Kola, Didijea Drogbu", ocenio je italijanski stručnjak.

Čelsi je u prethodne dve sezone uglavnom vršio samo manje izmene u timu koji su sastavli nekadašnji treneri Klaudio Ranijeri i Žoze Morinjo.

Teri je prošlog meseca potpisao novi petogodišnji ugovor sa Čelsijem, iako su ostrvski mediji dugo najavljivali da će on karijeru nastaviti u Mančester sitiju, koji mu je navodno nudio nedeljnu platu od 300.000 funti (oko 343.000 evra). Kol je, dva dana posle Terija, potpisao četvorogodišnji ugovor sa londonskim klubom, koji je prošle sezone osvojio engleski FA kup i posle dve sezone ponovo stigao do trofeja.

Izvor: B92
« Poslednja izmena: 11. Sep 2009, 16:16:04 od Tranda90 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

Данас уписана и нова победа. Нажалост ово је прва утакмица Челсија коју нисам гледао ове сезоне (рачунам и пријатељске). Мораћу наћи неке дуже хајлајтсе али оно што видим је да Чех и даље наставља да пајсерише и глупо прима голове. Дрогба мачка.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 648 649 651 652 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Jul 2026, 23:06:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.