Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Jun 2026, 00:49:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 608 609 611 612 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 592330 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung 
Pljuvati po Drogbi može samo navijač onih seka Persi iz Katalonije.
A što nije živ Franko.On im je bio zakon.
Za Drogbu je Arsen Venger rekao:"Najbolji napadač na svetu.Prava zver na terenu."
E pa ako se neko više razume u fudbal od Arsena ajd' da poverujemo u teoriju o "crnom padavičaru".
Koji uzgred može da nosi tri Karlosa Pujola na leđima i još da igra kazačok.

Тај мајмун може носити играча на леђима само док не дође до казненог, а онда пада као покошен, да би изнудио пенал. Јебем ти играча, који је јачи од 99% противника, а највећи је фолирант на свету. Погоди га лопта у главу против Ливерпула, он падне пренемаже се и показује судији да га је Агер ударио лактом, а на снимку се види да га није ни дотакао. Падне изван терена и глуми повреду, а онда кад се судија окрене, укотрља се назад и настави да се ту фолира, како би прекинуо игру.

Што се Барсиних играча тиче, они нису снажни, али не играју као пичке. Инијеста, Ћави, Меси, Анри, Ето, сви улазе у дуеле до краја. Једини који ради супротно је ганци Алвеш.

А што се тиче дефиниције фудбала, коју Мефисто спомиње, реци ти мени шта је Енглеска репрезентација урадила са тим фазоном трчи и центрирај, па макар и не било твојих играча у казненом? Не, дефиниција фудбала су Ћави и Инијеста сада, Кака и Пирло, Зидан и Роналдо. Дефиниција фудбала је Шпанија са последњег европског првенства, где смрдљивих Енглеза није ни било. То је дефиниција фудбала. Фудбал дефинишу играчи попут Ривалда, Зидана, Бађа, Каке, Дел Пјера, Роналда (правог), Савићевића, Марадоне, Стоичкова. Шта је свима заједничко? Па то што нису играли у Енглеској, а сви су били најбољи. Дефиниција фудбала ти је Милан са краја осамдесетих и почетка деведесетих. Дефиниција фудбала је сушта супротност острвском начину игре.

И ове успехе који сад имају су једино производ новца које су донеле разноразне протуве широм света, укључујући и оног Јеврејина Романа. Кад се уведе правило 6+5 и кад Премијер лига спадне на своје Енглезе, од којих горих антиталената за фудбал нема и те невидљиве техничаре које спомињеш, ствари ће доћи на своје место. И сад у свој својој доминацији су узели од '05 две ЛШ. Доминација до мојега. Smile
« Poslednja izmena: 29. Maj 2009, 01:18:57 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Svako zasto ima svoje jebiga ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 266
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 
@ mefisto

Ove tehnicare sto si nabrojao bolje da nisi. Dzerard i Lampard su najkreativniji u Engleskoj ali daleko od tehnicara. Ove ostale sto si nabrojao su stranci, tako da si sve rekao. Naravno da je Anri veliki majstor, ali mi pricamo da su Englezi antitalenti, a ne Francuzi. Duki ti je lepo rekao sta je definicija fudbala i ja se sa njim slazem.

Opet kazem, mnogo gotivim englesku ligu i njihove fanaticne navijace, i njihovu posvecenost fudbalu, ali da Englezi igraju lep fudbal je daleko od istine. Mozda su se oni utripovali da su najbolji i najlepsi, ali rezultati reprezentacije sve govore.

Kad se govori o tenziji, dinamicnosti, borbenosti, muskosti, navijanju, da Englezi su najjaci na planeti, ali istinski fudbalski znalci nikad nisu dolazili iz Engleske.
IP sačuvana
social share

L E S    U N T O U C H A B L E S
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1043
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
ma ljudi..... gledajuci celu sezonu, barcelona je najvise zasluzila ovaj trofej.... igrali su najlepse i za mene najbolje. Jedino gde nisu nadigrali protivnika bilo je to polufinale sa chelsijem, ali jbg sudija je pomogao i to je to.... Sad pricate o Premier ligi - za mene to je najjaca liga na svetu, najjaci klubovi.... Ali jeste engleska liga ne tako lepa za gledanje, a zasto - zato jer svaki klub ima solidnu odbranu, igra se bazira na cvrstoci pa i nije lako kreirati sanse protiv neke tako tvrde ekipe... dok gledajte spaniju, tu je odbrana kod vecine rupa a onda svaki napadaci mogu da se sprdaju i ima dosta golova.... jeste to lepse za gledanje ali mnogi golovi u Primeri nisu plod nekog napadackog znanja koliko odbrambenih kikseva.... ovo se ne odnosi na barcu, koja je za mene opet ponavljam igrala najlepse ove sezone (messi je ubica, henry me isto odusevio kao i alves, a divim se iniesti i xaviju, njima dvojici najvise jer bas i zbog njih deca treniraju i vole fudbal (vole tu lepu igru a ne tvrdu))....

sad koja bi barcelona bila u premier ligi-ne znam tacno.... prva vrlo tesko, ali mislim da bi mogli da budu medju prva 4 'ladno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1043
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
....
Kad se govori o tenziji, dinamicnosti, borbenosti, muskosti, navijanju, da Englezi su najjaci na planeti, ali istinski fudbalski znalci nikad nisu dolazili iz Engleske.
ovo potpisujem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6120c
cek....pricamo o engleskim timovima a ne o reprezentacijama.Ako cemo tako...mesi je argentinac,anri spanac,eto kamerunac...ode barsa u param parcad ako nastavim zar ne ? Prica se o TIMOVIMA i stilovima igre po ligama.
       Nemci mi se svidjaju jer igraju muski i do kraja tj ako neko vodi 3-0 ne staje isto kao ni onaj ko gubi 0-3.Ali su mi malo mlaki i cesto be ikakve tehnike...samo trcanje.
       Spanci smaraju sa drzanjem lopte i dobacivanjem na sredini terena i to me uzasava. Isto kao i arsenal u zadnje vreme.Lepo je to...znas da igras pig in the middle al jbt...SUTNI na gol aman.
       Talijani su dosadni i osim utakmica gde igra milan (koj inace ne volim ali postujem pirla recimo koj je GENIJE za 90% danasnjih fudbalera + onog usranog inzagija kog organski ne podnosim ali je bio ubedljivo jedan od najopasnijih strelaca na svetu) i eventualno inter ponekad.
       Pomenuli ste argentince i brazilce...uf...te 2 lige se BAS razlikuju od evropskih. Brazilci preterano muljaju...sto mi se nikako ne svidja. Super tehnika sa loptom a lik predje 10metara za minut...ebes ti driblanje u mestu....ponekad mi se cini da im je zabranjen pas duzi od 10m u ligi.Na drugu stranu argentinci...ono je bolesno bre Smiley . Lik trci po krlu sa loptom...sustize ga protivnicki igrac...joshigeri u ledja...a sudija obe ruke u vazduh..prednost  Smile Smile Smile ma idi bre... I sto je najgore...ocekujes hitnu pomoc i nosila..jok...lik ustaje...namesta kopacku koja je od siline udarca zavrsila u 3cem redu bombonjere Smiley i...nastavlja da trci. Zato i jesu opasni kad predju u evropu. Igra se na tehniku al bogami i na silu...nema sale. Pogle teveza...izdribla al i izgura kad treba + brz...sta ces vise.  Ali...mentalno su opiceni preterano...pola njih izgleda kao da je spremno da ubije protivnika za loptu...a to nije bas privlacno za gledanje uvek.

i za kraj englezi

Sto se mene tice najbolje od svega nabrojanog do sad. Musko al ne preterano grubo (ne ko materaci u italiji koj ti pobije pola familije ako ga predriblas) niti preterano meko (ko spanci koje zaobilazis ko cunjeve)....duge lopte + kratki pasovi za proigravanje + brza krila + taktika + trcanje 90min + svako svakog moze da naguzi Smiley ...ebem li ga sta jos oces od fudbala ? 

Ako volis da gledas kako se dobacuju sa loptom...odi na trening nekog omladinskog tima ko sto meni neko rece Smiley pa gledaj. Il gledaj arsenal Smile isti ti djavo. Dobacivanje sa loptom nije fudbal...to je samo mali deo fudbala.

ps-- ronaldo se u italiji nije proslavio..u engleskoj bi jos gore proso. Daleko od toga da su losi...zidan je bio i ostao IME koje mora da postuje svako ko je ikada sutnuo loptu.
A i one koje nabroja duki....da su bili u engleskoj...verovatno bi i dalje bili najbolji ali ne bi toliko odudarali od ostalih. Voleo bi da swp predje u spaniju....garant bi dva puta bio bolji nego sto je u engleskoj sad...i to samo zato sto se igra neznije i sto bi mogo da protrcava pored bekova.

« Poslednja izmena: 29. Maj 2009, 13:22:10 od mefistoNo1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Juri Žirkov od leta u Čelsiju
Engleski fudbalski klub Čelsi potpisao je četvorogodišnji ugovor sa ruskim internacionalcem Jurijem Žirkovim, objavili su u petak engleski mediji.

Žirkov je u redove 'plavaca' došao iz moskovskog CSKA, pošto je prethodno svojim ovosezonskim nastupima oduševio vlasnika Čelsija Romana Abramoviča, koji je potom dogovorio njegov transfer na 'Stamford Bridž'. Kako navode engleski mediji, vrednost celog transfera je 30 miliona dolara.

"Juri je potpisao ugovor sa Čelsijem. On će se svom novom timu prključiti tokom leta", rekao je fudbalerov agent.

Žirkov je tokom pet sezona u dresu trostrukog šampiona Rusije odigrao 139 mečeva, i postigao 15 golova.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Фантастично појачање... Али много скупо, опет троше не вероватно...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia Lumia 920
Jbg, idu pare u CSKA..... Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nokia 
Jurij Žirkov!
Auuu al' će da bude odbrana!
Ako Čelsiju neko ugura gol ,osim iz penala, sledeće sezone ja ću da lajem na forumu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ako Čelsiju neko ugura gol ,osim iz penala, sledeće sezone ja ću da lajem na forumu.

Ај, крени полако  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 608 609 611 612 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Jun 2026, 00:49:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.