Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Jun 2026, 09:40:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 595 596 598 599 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 592022 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Људи рекох вам већ. Један пенал је могао досудити Челзију. Један и не више.

Један али вредан. Пенал који би решио утакмицу.

Што се тиче оног црвеног Абидала, он је склон таквим стварима. Судија је био далеко а с обзиром да је овај био последњи играч одбране, судија је МОРАО показати црвени картон. Лако је нама рећи после 5 поновљених снимака - није било контакта.

Што се тиче симулирања Дрогбе, он није синоћ ни једном одсимулирао прекршај него је узимао мали предах. То што он удари главом о траву и легне то није симулирање. Тражио је пенал код оне ситуације са Туреом, али га није добио. То није симулирање него само сјајна реакција Туреа.

@Sle

слажем се са свиме што си рекао.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Pazi, sad postoje "sumnjive situacije", a ovo o cemu svi bruje kao o nevidjenoj kradji "to nekako bas nisi video". ccc
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Nisi ti mozda nista rekao posle utakmice u Barsi, ali Gvardijola je kukao tri dana. Porediti ove dve utakmice i sudijske odluke je smesno. Alo bre ovo je bilo klasicno drumsko razbojnistvo!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia Lumia 920
Opet sam gledao skoro celu utakmicu, evo zavrsava se snimak na B92... pazi, goru kradju nisam video u zivotu... ne mogu da kazem da je namerna i smisljena, da je neko namestio utakmicu, ali ovo je strasno!  Smile
I posle ce neko da kaze da je nase prvenstvo nereguralno  Smile   ali da se vratimo na temu...
Tako ti je to kad si Barselona, zalis se i kukas na sudjenje posle prve utakmice, i sta se desi u drugoj....

Najjaci je bio komentator kada je Anjelka oboren s ledja, negde u 50-60om minutu "Da li je treca sreca za Celzi?... Neee!!!"... a sta je sve posle toga bilo... Smiley

Hidink je kralj... mozda sam tek danas shvatio koliko je dobar trener.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung 
Nisi ti mozda nista rekao posle utakmice u Barsi, ali Gvardijola je kukao tri dana. Porediti ove dve utakmice i sudijske odluke je smesno. Alo bre ovo je bilo klasicno drumsko razbojnistvo!!!

Кукао, кукао и не само он, већ цео тим Барсе, да су ми се попели на курац, због тога. Ја, с друге стране, капирам да ништа од спорних одлука није утицало на мајмуна Етоа да не дода лопту Анрију, кад је већ претрчао цео терен, на Хлеба да онако грозно шутне два пута из чисте ситуације и на Кркића да промаши гол са три метра.

А шта су говорили у Челзију тада? Рекли су им да не плачу и да судији ништа није фалило.

Видиш како се све окрене у недељу дана. Пике је бар признао да је играо руком.

Могао је Челзи погледати другу полуфиналну утакмицу. Могли су и видети како се оверава победа.
« Poslednja izmena: 07. Maj 2009, 14:59:02 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1043
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
ali jedno mi nije jasno..... posle ovog meca ja imam 2 pitanja
1) sta UEFA ima protiv engleskog finala???
2) Ko je platio sudiji - Barca ili UEFA??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 916
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61

Bravo to je sustina svega,sudija NAMERNO nije svirao penale sve je on dobro video.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung 

Те теорије завере баталите. Ви ствано мислите да неко ради против енглеких клубова. Па Енглези су вам европски Јевреји. Не може њих нико да зајебе.

Могу се само мењати утицаји, који се преносе на ситнице. Гледајући дугорочно ништа се превише не мења. Некад је Јохансон био председник УЕФЕ. Тада су Енглези могли да раде шта год пожеле. Звезда је дочекивала Лестер у Бечу, због Косова. Мож' мислити! Smile Спратак из Москве је са Лидсом играо у Софији, због Чеченије. Smile Погледајте само карту Европе и видите где је Чеченија (вукојебина на Кавказу), а где Москва. А врхунац свега је одлука да Партизан као домаћин игра у Холандији, земљи која је преко пута Енглеске. Smile

Пошто су Шпанци ипак мало крупнија риба од нас, њима се не може десити да их неко јебе, као што јебу нас. Енглески клубови имају повлашћено суђење задњих година у ЛШ и то је свима јасно. Ако не сви, Манчестер и Ливерпул свакако. Шта њима суде је за неверовати.

И по стоти пут питам, ако се узме и црвени картон Абидала у обзир из ове утакмице, као и неколико недосуђених прекршаја у нападу (онај над Инијестом у зони шута), уз ону претходну, где је Барса била оштећена, може ли се рећи да су искључиво судије криве за то што Челзи неће ићи у Рим?

Ја и даље мислим да су сами криви. Видели сте Манчестерове контре прексиноћ. Бране се попут Челзија, али чим им се отвори простор, направе сјајну контру и стовре прилику. Тако се ради са противником који нема више шта да изгуби и отвори се скроз. Само два играча у одбрани и ниједна прилика у задњих петанест минута.

Такође питам још једном, на основу чега тврдите да је Челзи у две утакмице (зајебите утиске само оне синоћње) био бољи?

Ја рекох да Барса није била боља и да су обе утакмице биле тврде, без много прилика. Ви причате о некаквом разбијању и растурању. Растурању чега? Противничких напада? Добро, али то је само пола посла. Гол из нерезонског ударца тешко може бити показатељ нечије супериорности. Игра чекања да ти нешто с неба падне, попут грешке Маркеза на Ноу Кампу (јединог пута да је Челзи прешао пола) није показатељ супериорности. Кад се све сабере, а то је игра, то су прилике и нажалост суђење, не видим да је Челзи заслужио и 5% више да прође даље, од Барселоне.

Пазите овако, мени је свеједно заиста. Можда то не изгледа тако, јер сам се расписао претходних пар страница, али то сматрам далом квалитетне расправе. Такође мислим и да имам доста доказа на својој страни и зато сам се упустио у ово. Свеједно ми је и зато што сам прилично убеђен да ће они смрадови победити било кога у финалу. Ђубрад су то неописива, верујте ми. Smile Кад су Порто онако прошли, већ сам их видео на трону.
« Poslednja izmena: 07. Maj 2009, 18:07:54 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.1
mob
Nokia Neka stara nokia
nisam preterano navijao ni za jedne ni za druge,ali sam hteo vec jednom i celzi da uzme ligu sampiona,kad, realno, moze...
e,sad,barsa igra 20 puta lepsi fudbal,ali celzi je odigrao prvu utakmicu takticki,koliko god to bilo pickarski...
a za ovu drugu...e,jebiga...
mislim,stvarno je bruka,ne volim ja celzi preterano,vise mi se barsa svidja,ali sto je mnogo mnogo je...
5 situacija je bilo u kojima je mogao da bude dosudjen penal,i nista se nije desilo...
ali jebiga,sta je bilo,bilo je...

e,stvarno,dusu bi dao da je neko nabo'o sudiju na utakmici...stvarno je zasluzio...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1620
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
nije los ovaj obojeni post  Smile....mada mi se svidja kako je celzi izbacio nekoliko puta odbranu barse,,,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 595 596 598 599 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Jun 2026, 09:40:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.