Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 13:27:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 584 585 587 588 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 591351 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Meni ovako extra. . . u drugom slucaju bi me bolelo uvo , a sada sam jos vise zamrzeo barsu pa cu tek sad navijati za mancester. . bas me zanima kako ce da odigraju. .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
Jok,za 6 Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Galaxy S8
Kosmicka pravda, veze nisu imali ali im se vratilo zbog bajkovite sezone koju su imali.

Mislim da ovakvom igrom bolje i da ne izlaze pred Man Utd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple iPhone 4
Meni ovako extra. . . u drugom slucaju bi me bolelo uvo , a sada sam jos vise zamrzeo barsu pa cu tek sad navijati za mancester. . bas me zanima kako ce da odigraju. .

Meni se sada ne gleda finale nikako!

Sramota!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Galaxy S
Hoces da kazes da je MU prosle godine igrao isto kao i Celzi ove u duelima sa Barsom?

Mhm. U prvoj utakmici se stisli i izvukli 0:0, u drugoj bili superiorniji (na isti način kao i Chelsea večeras) i pobedili 1:0.

Da, gledajuci rezultat, apsolutno si u pravu. Ali igra je bila daleko drugacija od ove veceras ...

Prijatelju, zivi bili pa videli ... uskoro ce finale, pa ces videti kako ce United igrati protiv barselone ...
АЛи Манчестер је другачија екипа од Челзија. Сам Хидинк би другачије водио Манчестер против Барсе него што је сада Челзи. Игру одређујеш према квалитетима своје екипе и према квалитетима противника. То што Барса игра како игра је зато што су најбољи кад се игра отворено. Да има неко бољи питање је како би се они поставили. Дакле све је то балансирање. Нема фудбала без тактике. Немојте очекивати да се Барси сви отворе. Барса је најјача али има једну бољку, не уме да игра против бункера па то друге екипе користе да би извукле резултат. Да Барса уме да одигра и против бункера једнако као и против отворене екипе онда би се са лакоћом могло рећи да су најбоља екипа икада.

Ti si rekao da se protiv barse moze igrati samo bunkerom. Ja ti kazem da je to glupost i da ce se videti u finalu ... Ako mancester igra bunker ja cu pojesti ovaj monitor ...

Prosto, tako se fudbal vise ne igra ... nema pobede ako ne napadas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
По мени Челзи је одигра офеноменалну утакмицу!! Не баш по мом укусу, ал ако узмем у обзир шта би им се десило да су играли као што ја волим ово вечерас је било фантастично. Мудро су се бранили и на тај начи онемогућили Барсу која уме само да се ушета у гол. Е па људи поставили бункер па нек пробају да се ушетају. А кад се игра против бункера постоје начини да се то реши. Е сад што то Барса не уме то је њихов проблем због ког не треба да играју финале, а играју га само и једино захваљујући судији. Сулудо је узимати за зло Челзију што је решио да игра повучено, јер против Барсе може само тако. А најбоље да су им рекли да не може бункер, и да не може да брани Чех, и да Лампард не сме да шутира десном! Глупости! Играли су дисциплиновано, бункер из ког су следили противнапади који су се завршавали шансама. Значи најбољи начин да се парира Барси, а да је судија ваљано одрадио посао то би било сасвим довољно за финале. Значи кратко и јасно - Челзи је био далеко бољи!

Кад би фудбал био ига која мора да се одигра лепо онда мислим да би било бесмислено играти ЛШ ове сезоне, Барса је заслужила трофеј. Ал то није тако и ако ти не умеш да играш против бункера онда једноставно ниси најбољи!!
E ako ti tako kazes onda mi je jasno da nemas pojma o fudbalu.  Smile nema nista protiv tebe ali znas kad neko gleda fudbal samo preko TV a u zivotu nije odigrao ni jednu utakmicu nema predstavu sta znaci igrati na 1/4terena sa blizu 10 igraca i dodavati se kao barsa sto pokazuje, ne vredi objasnjavt daljei sta je to fudbal, stoke poput onog Alexa mozes naci gde hoces ali to ti ne resava problem.  
Malo je igraca poput Xavia i Inieste koji mogu da tako nesto urade na sredini terena, najveci problem barse je sto nema odbranu i lose bekove, mada Abidal jeste jak ali nije krativan kao Alesv kojem je mana sto je malo slabiji dok je suprotno sto se Abidala tice, uvek postoje mane i prednosti, barsa igra bolji fudbal celzi jeste jaci i to je pokazao 180 minutnim bunkerom, ali ako ne napadas neces pobediti.  Smile

Vasi komenatri nisu dalji od onoga sudija je kriv koji lice na nase 3 ligaske utakmice gde se skupe matori ljudi koji ne znaju sta je to offsajd pa im je sudija uvek kriv.

Bas me zanima jel znas ti sta je bunker? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Galaxy S
To je ono gde se krije zimi kad se grudva sa drugarima ... onaj zaklon  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
@Fidel

Па наравно да се неће бранити кад је то финале  Smile

http://i43.tinypic.com/14ui442.jpg

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
To je ono gde se krije zimi kad se grudva sa drugarima ... onaj zaklon  Smile

Hahahhahah idi begaj Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Hoces da kazes da je MU prosle godine igrao isto kao i Celzi ove u duelima sa Barsom?

Mhm. U prvoj utakmici se stisli i izvukli 0:0, u drugoj bili superiorniji (na isti način kao i Chelsea večeras) i pobedili 1:0.

Da, gledajuci rezultat, apsolutno si u pravu. Ali igra je bila daleko drugacija od ove veceras ...

Prijatelju, zivi bili pa videli ... uskoro ce finale, pa ces videti kako ce United igrati protiv barselone ...
АЛи Манчестер је другачија екипа од Челзија. Сам Хидинк би другачије водио Манчестер против Барсе него што је сада Челзи. Игру одређујеш према квалитетима своје екипе и према квалитетима противника. То што Барса игра како игра је зато што су најбољи кад се игра отворено. Да има неко бољи питање је како би се они поставили. Дакле све је то балансирање. Нема фудбала без тактике. Немојте очекивати да се Барси сви отворе. Барса је најјача али има једну бољку, не уме да игра против бункера па то друге екипе користе да би извукле резултат. Да Барса уме да одигра и против бункера једнако као и против отворене екипе онда би се са лакоћом могло рећи да су најбоља екипа икада.

Ti si rekao da se protiv barse moze igrati samo bunkerom. Ja ti kazem da je to glupost i da ce se videti u finalu ... Ako mancester igra bunker ja cu pojesti ovaj monitor ...

Prosto, tako se fudbal vise ne igra ... nema pobede ako ne napadas

A ti si zaboravio da je jednom Chelsea pobedio Štutgart iako nije nijednom šutnuo na gol,tako da ova tvoja teorija pada u vodu da moraš da napadaš da bi pobedio...

uostalom,važan je rez,a kako igraš nije bitno(naravno,da izostavimo sudije alijas fredi kruger iz ovih situacija)!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 584 585 587 588 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 13:27:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.