Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 00:36:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 564 565 567 568 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 591044 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
Mislim neznam o kakvoj taktici pricate...

Celzi je za klasu slabiji,alo bre,onaj posjed,ko da su Drezga iz Pipera... Smile
Anti fudbal,Celzi je jos mali klub da usao u vjecnu listu..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

United we stand!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 886
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
SonyEricsson k800i
Ja samo nikako da shvatim zasto je kvota bila 1.60 na Barselonu a 4.20 na Celzi?! Pa nije to Accrington, da toliko potcijene...  Igrao sam X2 na kvotu 1,90, i uzeo skoro dupli ulog  Smile

Inace, Celzi nimalo ne zaostaje za Barsom po igrackom kadru, a sto se tice trenera, Hidink je bar 3x bolji od Gvardiole..

Nece me nimalo zacuditi ako se Plavci nadju u finalu...
IP sačuvana
social share

"We love United, we do; We love United, we do; Oh United we love you."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Да, да, синоћ се баш показало колико су Челзијеви играчи супериорнији у односу на Барсине... Да су успијели задржати лопту у ногама преко 7 секунди можда би се и могло рећи да су играли неки фудбал...

А Гусова тактика није била ништа друго неко копирање Фергусонове од прошле сезоне.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Stvarno bezobrazno od igraca Celzija sto su igrali na nacin koji ne odgovara Barsi.

Iniesta: Chelsea ne igra nogomet, nadam se da će pravda biti zadovoljena!

ANDRES INIESTA i Dani Alves nakon prve polufinalne utakmice Lige prvaka nisu mogli skriti razočaranje destruktivnom igrom Chelseaja. Englezi su došli do zasluženog, ali to im to neće pomoći u uzvratu u Londonu, smatraju Katalonci.

Puno kritika je uputio upravo Iniesta, razočaran načinom na koji je Chelsea došao do 0:0 na Nou Campu.

"Pokušali smo igrati naš nogomet. Cijelo smo vrijeme napadali i pokušali zabiti pogodak, no kada tvoj protivnik ne igra nogomet postaje komplicirano", rekao je ponajbolji igrač Barcelone ove sezone.

"Sve će se razriješiti u Londonu. Odlazimo tamo s puno motivacije za postizanje pogotka i pobjedu. Nadam se da će pravda biti zadovoljena i da ćemo igrati u finalu", dodaje španjolski veznjak.

Alves: Imat ćemo svoje prilike na Stamford Bridgeu

Dani Alves razmišlja slično:

"Chelsea je došao po neriješeno i sa željom da mi ne postignemo niti jedan pogodak. To je njihov stil i tako će igrati i u uzvratu. Mi u tu utakmicu ulazimo puni optimizma te ćemo nastaviti s našom igrom i pokušajima za postizanje pogodaka".

Alves smatra kako njegova momčad ima velike izglede za prolazak u finale.

"Sve je otvoreno i siguran sam da ćemo imati svoje prilike na Stamford Bridgeu. Morat će se preznojiti žele li nas svladati", kaže Barcelonin desni bek.

Prije uzvrata u Londonu Barca će posjetiti Madrid. U subotu se igra El Clasico. Svakako, ovo je tjedan biti ili ne biti za Barcelonu.

"Nemoguće je ne razmišljati o Realu. Ovo je za nas vrlo važan tjedan jer će rezultati odrediti kakvi će biti naši konačni dometi ove sezone. U Madridu su vrlo optimistični, no ne treba zaboraviti da imamo četiri boda prednosti", zaključuje Alves.

Index

Guardiola: Ne znam kako se Stark može pogledati u ogledalo!

ŠTO JE nakon utakmice kakvu smo sinoć gledali na Nou Campu mogao reći Pepe Guardiola? Nakon 20 i kusur udaraca na gol njegove ekipe i svega nekolio pokušaja čvrstog Chelseaja? Nije krio razočarenje igrom gostiju, iako igra Barce ostavlja nadu u čudo na Stamford Bridgeu.

A posebno nije želio štedjeti riječi na njemačkog suca Wolfanga Starka. Već u prvih deset minuta Stark je trebao igračima Chelsea podijeliti tri žuta kartona, ali odlučio je dopustiti grubu igru što su gosti obilato koristili i tako izazivali frustracije kod Barcinih playmakera. Na početku drugog dijela liječnici su tako moralo pomagati Henryju, Alvesu, Xaviju, a Marqueza je zbog ozljede morao zamijeniti Puyol. No, najveći Starkov propust ipak se dogodio u 74. minuti, kad je Bosingwa srušio Henryja pred svojim golom, a njemački je sudac propustio svirati čisti penal.

"Igrala je samo jedna momčad"

"Ne znam kako se sudac može pogledati u ogledalu. Mi smo željeli zabiti gol, nismo radili puno prekršaja i zato nas je trebalo nagraditi. Andersa Iniestu stalno su tukli Chelseajevi igrači, a nisu bivali kažnjeni. A kada je Toure (Yaya) to spomenuo sucu, on ga je kaznio kartonom. Svi stručnjaci kažu da u ovoj fazi Lige prvaka pobjednika odlučuju detalji, a ovakvo suđenje svakako nam nije pomoglo", rekao je Guardiola i nastavio:

"Naš cilj je bio jasan. Držali smo loptu u svom posjedu i pokušavali napasti. Mislim da nije pošteno da na kraju momčad koja pokušava napasti završi s istim brojem žutih kartona kao i momčad koja se cijelo vrijeme brani (omjer žutih kartona 2:2). Ballack je pred kraj utakmice očito trebao biti kažnjen crvenim kartonom jer je imao već žuti i zaustavio je Inestu na rubu kaznenog prostora. Pet ili šest Chelseajevih igrača, fizički snažnih igrača, konstantno je bilo u obrani, ali mi smo svejedno pokušavali napasti. Stvarali smo prilike i mislim da zato možemo biti ponosni, ali nogomet je uvijek težak kada jedna momčad uopće ne želi igrati."

Osvrnuo se na igru Lea Messija, kojeg je uspio ukrotiti Chelseajev Portugalac Jose Bosingwa, a iznio je i svoje razmišljanje o Barçinim šansama za prolaz dalje.

"Messi nikad ne igra loše. Na poluvremenu smo razgovarali kako da njegova igra dođe više do izražaja i kako da bude produktivniji. Ali to nije tako jednostavno kada je obrana tako zgusnuta i fizički snažna. Ne znam hoćemo li na kraju uspjeti osvojiti naslov ili ne, ali ono što mogu obećati je da ćemo dati sve od sebe i igrati svoju igru do kraja, pa ako ispadnemo nećemo imati za čime žaliti. Dok sam ja trener ove momčadi, ona će igrati napadački u svakoj utakmici."

"Rezultat je takav kakav je. U nogometu ne možeš reći da si zaslužio više. Naš protivnik zna kako mi igramo te su se branili cijelo vrijeme. Mi smo pokušavali igrati našu igru i ostaviti dobar dojam. U London odlazimo s istim duhom, ništa se neće promijeniti. Nikoga ne optužujem zato što nismo pobijedili, mogu jedino biti ponosan na svoje igrače", kaže trener Barcelone.

Guardiola ne smatra da je nula s Nou Campa udar na samopouzdanje njegove momčadi. Ne uzrujava ga ni činjenica da je Real stigao na svega četiri boda zaostatka.

"Nikada nije lako igrati protiv takvog protivnika. Ovakve susrete obično razrješuju mali detalji, a oni nisu bili na našoj strani. Samopouzdanje je i dalje na visokom nivou, mjesecima samo pobjeđujemo, no sada nam je potrebna podrška navijača. Mislim da igramo pošteno i da to ljudi cijene. Uvijek želimo pobijediti, tako će biti i protiv Reala u subotu"

index

Terry: Na zastrašujućem Nou Campu je fenomenalno ne primiti gol!

KAPETAN Chelseaja bio je zadovoljan s 0:0 nakon prvog ogleda polufinala Lige prvaka protiv Barcelone. Kaže kako su dobro prostudirali Barceloninu igru i spriječili ih da im naprave štetu, to jest zabiju gol koji bi im donio veliku prednost uoči uzvrata.

"Oni su imali loptu cijelo vrijeme, no mi smo dobro i organizirano igrali. Gledali smo njihove utakmice i uvidjeli da vole podvaljivati lopte u prostor te smo radili na tome da to spriječimo. Zgusnuli smo se i sjekli im akcije u začetku", rekao je John Terry nakon utakmice.

Ističe kako je Chelsea imao svoje prilike za postizanje pogotka, no da je i 0:0 odličan rezultat.

"Ovo je fantastičan rezultat, vraćamo se na Stamford Bridge spremni za novi okršaj. Imali smo i mi svojih prilika, mislim da Drogba nije imao sreće kod nekih situacije. Nismo stvorili puno prilika, no nismo niti primili pogodak.

Kapetan Chelseaja smatra da Bosingwino povlačenje Thierryja Henryja, koji su mnogi vidjeli kao najstrožu kaznu, nije bio prekršaj.

"Mislim da nije bio jedanaesterac. Nou Camp je zastrašujuće mjesto, nije lako niti sucima niti igračima. U svakom slučaju sada imamo prednost domaćeg terena i nadam se da ćemo to iskoristiti", zaključio je John Terry.

index

Hiddink: Jednom smo zaustavili Messija, no mislim da ne možemo dvaput

TRENER Chelseaja Guus Hiddink kaže kako je njegova momčad dobro neutralizirala najboljeg igrača Barcelone, ali ne vjeruje da će to tako lako napraviti i u uzvratu.

Londonska momčad dobrom je obrambenom igrom dohvatila nulu na Nou Campu koja im daje nadu da u uzvratu mogu proći moćnu Barcelonu koju mnogi vide na europskom tronu.

Trener Guus Hiddink kaže kako su dobro zaustavili Lionela Messija i da je to bio ključ do ovog rezultata, no ističe kako je velik posao pred njima.

"Messija smo dobro zaustavili s našim taktičkim rješenjima. Bosingwa ga je dobro čuvao, a dosta mu je pomagao i Malouda kao i igrači iz sredine terena. No, ne mislim da to možemo ponoviti. Jednu večer ga možete zaustaviti, no mislim da ne možete to dva puta učiniti", rekao je trener Chelseaja Guus Hiddink na press konferenciji nakon utakmice.

Dodao je kako je zadovoljan učinjenim i rezultatom.

"Moramo biti zadovoljni kada pogledate kakve Barcelona ima rezultate na domaćem travnjaku. Mislim da je ovo prvi puta da nisu zabili na domaćem terenu pa je prema tome to za nas odličan rezultat. Čestitam igračima, no moramo još poraditi na igru uoči uzvrata. Ovih dana nema prevelike razlike između utakmice na domaćem i gostujućem terenu. Moramo biti zadovoljni, iako ništa nije riješeno", zaključuje nizozemski trener.

index

Vraćanje duga: "Hiddink preporučio Bilića za svog nasljednika"

SPASIBA, Hrvatska!", vrištale su naslovnice ruskih medija nakon spektakularne pobjede hrvatske reprezentacije na Wembleyu. Petrić, Kranjčar, Pranjić i ekipa izbacili su Engleze s Eura, a na smotru najboljih europskih momčadi pogurnuli - Ruse i Guusa Hiddinka. Nizozemac nije zaboravio; susreo je Bilića kasnije u dizalu u Luzernu i čvrsto za zagrlio. Nakon više od godinu dana tvrde engleski mediji, Hiddink je  upravo Bilića preporučio za svog nasljednika u Chelseaju.

Priča o Slavenu Biliću u Chelseaju nastavlja se informacijama s Otoka koje idu u prilog tomu da bi hrvatski izbornik mogao biti vrlo ozbiljan kandidat za novog trenera Chelseaja. Tako The Sun piše kako su Hiddink i Bilić dobri prijatelji, te da je ruski stručnjak predložio vodstvu Chelseaja da upravo njega angažiraju za novog trenera.

Također, Englezi smatraju da bi Slaven Bilić preuzeo Chelsea poglavito u situaciji ako se dogodi da Hrvatska ne svlada Ukrajinu te bitno ugrozi svoje šanse za plasman na najveću smotru.

"Ako je točna informacija da je bio na pregovorima to je za njega sjajna stvar. To znači da ga želi priznati svjetski klubovi. No, moram vam naglasiti. Izbornik Bilić je nekoliko puta rekao da je njegov cilj zajedno sa stručnim stožerom odraditi projekt SP 2010. do kraja i to je tako", poručili su iz HNS-a.

Glasnogovornik reprezentacije je dodao kako je izbornik na putu, a izgleda da je njegovo odredište - Barcelona. Naime, neki od ljudi iz Hrvatske koji borave u glavnom katalonskom gradu navodno su ga primijetili prije utakmice Barcelona - Chelsea u šetnji gradom.

Za pretpostaviti je da je izbornik odgledao susret između španjolskog i engleskog giganta, a tragom informacija o pregovorima sumnjamo da je izbjegao i razgovor sa čelnim ljudima londonskog kluba.

index

« Poslednja izmena: 29. Apr 2009, 12:06:15 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung 
Мислим и да судија јесте срао превише. Мало је чудно да екипа која је нападала целу утакмицу и држала лопту има исто жутих картона, као онај ко се брани. Притом Барсини играчи стварно нису играли грубо у одбрани. Пујол је за први прекршај доби картон, а Туре због неког благог протеста. Ајде да се издрао на судију и јебао му све по списку, него је само приговорио због петог прекршаја на Инијести, а ни за један нису добили картон. И Балак и Алекс су могли добити други жути.

Сад је свеједно, на крају крајева свако има неки свој критеријум. Биће отворенија утакмица у Лондону. Ништа Челзи није урадио. Одбранити гол је пола посла. Још једна утакмица је завршена овим резултатом у ЛШ, кад су елиминације у питању. Манчестер и Интер су тако одиграли у Милану, али тада се видело да је једна екипа боља и очекивало се да ће проћи. Овде то није случај.

Колико је Хидинк надмудрио Гвардиолу је питање такође. Ничим он њега није изненадио. Исти је случај и са Месијем. Нису њега зауставили, колико он сам није играо. Кад год је узео лопту, вукао је тројицу играча са собом и сачувао би је на крају. Не заборавите да Барса игра за викенд са Реалом, утакмицу која може одлучити првенство, а првенство је знатно сигурнији посао од ЛШ, нарочито ако победе или освоје бод у Мадриду. Онда иде и реванш у Лондону. Тамо ће се одлучивати. Друга је ствар, што је неко очекивао голеаду синоћ и осигуран пут у Рим. Зато мислим да се Меси чувао и да није дао све од себе.
« Poslednja izmena: 29. Apr 2009, 13:34:50 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Зато мислим да се Меси чувао и да није дао све од себе.

Sa vecinom stvari se slazem, ali ovo jednostavno ne pije vodu.

Polufinale lige sampiona, 95000 ljudi......i on se kao cuva. Iskreno, ne znam ni sta znaci "cuvati se".

Ne ulazi 100% u duele?   Ne potrci za loptom koju bi mozda stigao?

Da sam trener i da su ove pretpostavke tacne, usi bih mu izvuko   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia E71
Celzi je odigrao na rezultat, stvorio jednu priliku i uspeo u onome sto je hteo, da ne primi gol.
A to sto se nisu nadigravali(u tehnickom smislu) sa Barselonom i sto su oni time uvredjeni pa neka odigraju i oni tako na Stamford Bridzu pa da vidim da li ce neko reci da je Barselona igrala anti-fudbal.

Aleks mi je nesiguran bio u duelima sa Anrijem, dva puta ga je na istu foru izbacio, po meni je bolje da pusti Baneta da ga cuva.
« Poslednja izmena: 29. Apr 2009, 13:58:07 od linkoln burows »
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Galaxy S
Serem se ja u onakav fudbal. Ko Grcka 2004. Ko izadje iz 16 da mu umre majka ...

Da je Barsa uvalila gol, sve bi bilo mnogo drugacije. Ovako su ga utupili za medalju. Dva sata kvalitetnog smaranja, i to u polufinalu lige sampiona ... uzas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Wave II
U Čelsiju ponosni što su zaustavili Barsu

Prva bitka za finale Lige šampiona izmedju Barselone i Čelsija na Nou Kampu završena je bez golova, i bez uzbudljivog fudbala na koji smo navikli ove sezone, pre svega gledajući katalonski tim.

Trener kluba iz Londona Gus Hidink izjavio je da prezadovoljan načinom na koji se njegova ekipa ponašala u defanzivi.

"Nije mala stvar zaustaviti Barselonu koja igra predivan fudbal, posebno uzimajući u obzir njihove poslednje rezultate i broj golova koji su postizali".

"Zadovoljan sam rezultatom, ali ne i činjenicom da nismo uspevali duže da zadržimo loptu u svom posedu. U svakom slučaju, znam da možemo bolje da igramo nego u ovom meču", rekao je Holanđanin i dodao da je taktički Čelsi uspeo da neutralizuje Lionela Mesija, zahvaljujući odličnoj partiji Hosea Bosingve.

"Uspeli smo da ga zaustavimo, ali plašim se da to ne dešava dva puta zaredom", istakao je Hidink.

Revanš u Londonu igra se 6. maja.

Izvor: MONDO
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This is an automated message, please ignore.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Samsung Galaxy S5
Bruka kako je igrao Celzi, najruzniji moguci fudbal kao sto umeji Italijani..svih 11 igraca u odbrani i ukupno 1 sut ka golu..Jebes ti to, Barselona je bolji tim.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 564 565 567 568 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 00:36:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.