Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 17:21:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 549 550 552 553 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 590501 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Odigrao je majstorski  Smile Steta sto mu ne daju vise sansu.

Ja mislim da bi Arsenal za njega bio savrsena ekipa.
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia E71
Ostrvski mediji oduševljeni igrom i golovima srpskog štopera u meču sa Liverpulom
Teri: Svet sad zna zašto je Bane naša zver!

Ostrvska štampa puna je hvale za reprezentativca Srbije Branislava Ivanovića nakon impresivne partije u četvrtfinalu protiv Liverpula. Zahvaljujući golovima Ivanovića i Drogbe, crveni „Enfild“ je prefarban u plavo, a po izveštačima, Ivanović je uz Drogbu i Lamparda bio centralna figura meča.

Dnevnik „San“ u tekstu pod naslovom“IvAnfield“ jasno asocira ko je najzaslužniji za pobedu Čelsija.
- Dobio je prednost u odnosu na Majkla Mansijena. Delovao je vrlo komotno u odbrani, ali je mnogo važnije to što je dva puta nadskočio igrače protivničke odbrane, prvi put da izjednači, a u drugom poluvremenu i da utiša navijače Liverpula - komentar je učinka Ivanovića uz visoku ocenu - osmicu.
Ostrvski mediji prenose izjavu kapitena „plavaca“ Džona Terija. Ako Mančester junajted u Nemanji Vidiću ima „stenu“, onda je Ivanović „zver“, kako kaže Teri.
- On je neverovatan. Uvek sam isticao koliko je taj momak jak, prava je zver kada krene da ugrozi gol posle prekida. I baš je našao kada će da postigne prve golove za Čelsi, nije mogao da izabere bolji čas. Veoma je dobar igrač, ide napred, dobro odrađuje posao nazad. Videli ste koliko igrača oko njega je bilo kod prvog gola i ništa mu nisu mogli - rekao je Teri.
Osmicu je defanzivcu Čelija dodelio i „Tajms“.
- U prvih osam meseci njegove karijere u Čelsiju po dolasku iz
Lokomotive bilo je mnogo onih koji su tvrdili da će on biti novi Vinston Bogade, ali ono što je učinio na „Enfildu“, neće biti lako zaboravljeno. Pet minuta pred odmor, posle kornera koji je izveo Maluda, Srbin je izmakao pažnji Ćavija Alonsa i pored Škrtela i Rijere savladao Reinu udarcem glavom. U 62. minutu je ponovio čin, ovog puta bio je između Arbeloe i Džerarda koji su samo pogledom ispratili njegov skok - komentar je tiražnog dnevnika.
Pored timskih kolega, koji su oduševljeno propratile Ivanovićev učinak, stigla je i pohvala sa pravog mesta, od menadžera Gusa Hidinka koji je pokazao da veruje u sposobnosti srpskog defanzivca, koji je iste stvari činio i u dresu reprezentacije.
- Oduševljen sam Ivanovićem. Kada dođete u klub kao što je Čelsi i borite se da dobijete šansu da zaigrate, može biti veoma teško. Ali on je uvek strašno motivisan na treningu i pokazuje snažan mentalitet. Osetili smo da bismo mogli da ugrozimo gol iz prekida posle kornera, jer smo videli kako zonski pokrivaju prostor pred golom. Iskoristili smo prednost u skoku - rekao je Hidink.
„Tajms“ je Ivanovića takođe ocenio ocenom osam uz komentar da je utrčavanje u kazneni prostor Liverpula uradio savršeno i da je jedan od junaka meča.
Dnevnik „Gardijan“ ističe da je najmoćniji Liverpulov gol-tandem Džerard - Tores zasenjen partijom srpskog beka koji je svojim ulascima pred gol i efektnim golovima, bio prava noćna mora za odbranu tima Rafe Beniteza.

Stručni ugao: Radomir Antić - Ivanović u napadu protiv Austrijanaca
Zadovoljstvo sa „Enfild rouda“ prenelo se sve do Beograda. Selektor Radomir Antić je uoči puta za Madrid sa osmehom pratio zbivanja na meču Liverpul - Čelsi, u kojem je Branislav Ivanović pokorio domaćina sa dva gola.
- Proslavljali smo i mi, nego šta - kaže Antić. - Bane je pravi, šta drugo da kažem. Kod njega ne postoji sumnja nijednog trenutka.
Ivanovićev golgeterski skor iz reprezentacije raširio se kao virus i na Čelsi?
- Ima jedna šala odranije, na treninzima sam govorio igračima: Kad ne znate šta ćete s loptom, nabacite je Banetu na glavu, on će dati gol. Čuli smo se juče, pa sam mu u šali rekao da pošto Žigić ne može da igra protiv Austrije zbog žutih kartona razmišljam da ga prebacim u napad.
Defanzivac Čelsija je i pored male minutaže u Londonu ove sezone prosto eksplodirao?
- Bane i kad ne igra - igra. Do izražaja je došao njegov karakter, jer zna da podnese situaciju koja je u Čelsiju specifična. Ima konkurenciju u Bosingvi, Beletiju, pa i Esjenu u nekim varijantama i zaista je teško izboriti se za šansu. Međutim, pokazao je veličinu jer je uspeo da se izdigne iznad problema - završio je Antić, kome sigurno pripada jedan deo zasluga što se Ivanoviću ove sezone ne skida osmeh sa lica.

D. R.

„Neću Žigićevu ulogu“

Branislav Ivanović, najbolji strelac srpske reprezentacije u kvalifikacijama za Mondijal 2010. godine, sa dva udarca glavom nokautiro je Liverpul na „Enfildu“. I to ne bilo kada i bilo gde, nego u četvrtfinalu Lige šampiona. Gus Hidink, iskusni trener Čelsija, kao da je osetio da će Bane baš u ovom meču uraditi ono što već nekoliko meseci radi u dresu „orlova“.

- Malo je reći da sam presrećan. Ovo je sigurno bila moja utakmica dosadašnje karijere. Nije to bio debi u Ligi šampiona, jer sam prvi put u elitnom takmičenju zaigrao u Bordou. Ali, dati dva gola u ovako važnom meču, ma to bi poželeo svaki fudbaler – rekao je Ivanović za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Kako je bilo u taboru Čelzija posle velikog trijumfa na „Enfildu“?
- Moram priznati prilično euforično. Veliki klub navikao je na uspehe, ali ovaj put se baš proslavilo. Čestitali su mi bukvalno svi, po više puta, naravno i trener Hidink.

Posle selektora Antića, i Holanđanin vam je odredio mesto desnog beka?
- Zadovoljan sam zbog činjenice da mogu da igram na dve pozicije podjednako dobro. Naravno, velika je stvar biti u timu Čelzija i sigurno je da neću birati poziciju. Ostajem, međutim, pri stavu da je moje pravo mesto, gde najviše mogu da pružim, pozicija štopera.

I pored dva gola izjave su vam veoma skromne?
- Imao sam dosta sreće u Liverpulu!

Ali, sreća je privilegija hrabrih?
- U pravu ste. Trebalo mi je dosta snage i samopouzdanja da ne padnem psihički u vreme dok nisam igrao za Čelzi. Verovao sam u sebe, trudio se da sve to pobedim još jačim radom i mislim da sada stiže nagrada. I, verujte, epizoda u Liverpulu ostaće da se pamti i prepričava, ali za mene već odlazi u zaborav. Čeka nas Bolton za vikend, revanš sa Liverpulom u utorak, pa okršaj sa Arsenalom u FA kupu... Veliki klub nema vremena i za veliko slavlje. Biće ga, ali tek po završetku svih takmičenja, a ostali smo u igri za tri trofeja.

Da li i dalje odbijate ponudu da u selekciji Srbije pređete u napadače?
- Ma ni sada ne bih u špic. Imam svoju poziciju i ostajem tu. Neka Žiga, Danko, Panta, Lane, Krasa, Boško, daju golove, ja ću samo kad zatreba da se pridodam iz drugog plana. Verujte, nije fraza, svi smo u službi kolektiva i cilj nam je da reprezentacija dobro igra i pobeđuje. Najmanje je važno ko će davati golove.

Barselona -  Bajern 4:0
Stadion: “Kamp nou’’. Gledalaca: 93.219. Sudija: Hauard Veb (Engleska). Strelci: Mesi u 9, 38, Eto u 12. i Anri u 43. minutu.
BARSELONA: Valdes, Alveš, Pujol, Pike, Markez, Ture (od 81. Buskets), Ćavi, Inijesta, Mesi, Eto (od 89. Krkić), Anri (od 74. Keita).
BAJERN: But, Lel, Breno, Demikelis, Odo, Van Bomel, Altintop (od 46. Otl), Ze Roberto (od 77. Sosa), Švajnštajger, Riberi, Toni.

Liverpul - Čelsi 1:3
Stadion: ‘’Enfild’’. Gledalaca: 42.543. Sudija: Klaus Bo Larsen (Danska). Strelci: Tores u 6. za Liverpul, a Ivanović u 39. i 62. i Drogba u 67. minutu za Čelsi.
LIVERPUL: Reina, Arbeloa, Karager, Škrtel, Aurelio, Alonso, Lukas (od 79. Babel), Džerard, Rijera (od 68. Benajun), Kujt, Tores.
ČELSI: Čeh, Ivanović, Teri, Aleks, E. Kol, Esjen, Kalu, Balak, Maluda, Lampard, Drogba (od 80. Anelka).
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Roman broji 50 miliona evra za Vilju?

Centarfor Valensije David Vilja odavno se nalazi na meti brojnih evropskih klubova, a prvu konkretnu ponudu navodno je spremio Čelsi - 50 miliona evra!

Engleska štampa piše da vlasnik "plavaca" Roman Abramovič očigledno ne mari za recesiju, dok je predsednik kluba Brus Bak izjavio da će za prava pojačanja uvek biti novca. A Vilja je za četiri godine u dresu Valensije postigao više od 80 golova!

"Generalno, Čelsi želi da do novca za kupovinu novih igrača dođe prodajom svojih fudbalera. Ali ako se pojavi igrač za kojeg bi trebalo izdvojiti ekstra sumu, onda će vlasnik to učiniti. Sve će zavisiti od igrača i od okolnosti", izjavio je Bak.

Međutim, Vilja tvrdi da ga trenutno ne zanima ništa osim napora Valensije da osigura mesto koje naredne sezone vodi u Ligu šampiona.

"Ne interesuje me letnji prelazni rok, na Mestalji ostajem i narednih šest godina. Naravno, ako rukovodstvo kluba ne odluči drugačije. Ponavljam da se meni ne ide iz Valensije", rekao je Vilja.

On je dodao da "uvek očekuje nove priče o transferu" i da ga one nimalo ne dotiču.

"Dok mi klub ne kaže nešto konkretno, nikom ne verujem. Želim da se koncentrišem na fudbal, a ako bude ponuda, razmotriću ih zajedno sa klupskim rukovodstvom. Do tada, takve stvari su gubljenje vremena".

Barselona i Real Madrid su takođe zainteresovani za reprezentativca Španije, ali smatra se da ne bi mogli da plate koliko i Čelsi. U trku su se uključili i prebogati Arapi iz Mančester sitija, međutim, teško je verovati da bi Vilja pristao da pređe u klub koji sledeće sezone neće igrati u evrokupovima.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Wave II
Roman je znao: Nije Baneta pustio u Milan

Evropa još priča o Branislavu Ivanoviću. Srpski reprezentativac je sa dva gola Liverpulu doveo Čelsi na prag plasmana u polufinale Lige šampiona.

Ivanović je od zime 2008. na Stamford bridžu kada je gazda Čelsija Roman Abramovič izdvojio 13 miliona evra za njegov transfer iz moskovske Lokomotive. Iako je Bane dobijao priliku u plavom dresu tek na kašičicu, pokazalo se, da je londonski klub načinio sjajan potez kada je odbio Milan i Juventus, koji su ga želeli na pozajmicu.

O nameri "rosonera" da angažuju srpskog defanzivca za Index.hr je govorio menadžer Marko Naletilić, koji je objasnio da nije Ivanovićev agent već je trebalo da posreduje u transferu na San Siro.

"Pošto nije igrao u Čelsiju, Milan je pokazao interesovanje za njega. Sve je bilo dogovoreno, trebalo je da pređe na San Siro za 12 miliona evra, ali se u poslednjem trenutku javio Roman Abramovič i stopirao transfer", rekao je Naletilić.

"On je jedan od najboljih defanzivaca na svetu i uverićete se u to ako bude dobijao priliku u Čelsiju. Vidite koliko ga cene kad nisu hteli da ga puste u Milan, a nije igrao. S Ivanovićem sam dobar, čestitao sam mu posle dva gola u Liverpulu. Nije otišao ni kad nije igrao, a pogotovo sad neće napustiti Čelsi", zaključio je Naletilić.

Izvor: MONDO
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung 
Бане је данас играо за Челзи и ево оцена са Goal-а.

Cech- 5.0: He made some good saves, but also some questionable decisions during the match.

Ivanovic- 6.5: Solid and full of confidence after his brace against Liverpool in midfield. He also knocked down the ball for Drogba's second that turned out to be the winner.

Terry- 6.0: Untested in the first 60 minutes, he was beaten in the air by Kevin Davies in the second half as Bolton nearly engineered a comeback.

Carvalho- 5.5: At times the Portuguese defender struggled to keep up with the pace of the game on his return to the line-up.

Cole- 7.0: Did not ever stop running down the left flank and came back on a number of occasions to take the ball away from Bolton's midfielders.

Mikel- 6.5: Did many of the simple things well. Bolton had to bypass him to get close to Chelsea goal.

Ballack- 7.5: His short range passing game was excellent as he helped set up many attacks. Scored his first goal of the Premier League season and was also involved in the second.

Lampard- 7.0: Converted a penalty with ease to make it 3-0 and tried a couple of long range efforts. When he was in the match it was 4-0, when he left it Bolton scored three times.

Kalou- 6.5: Grabbed one assist and you cannot fault him for his effort.

Drogba- 8.0: His job is to score and that he did. He frustrated Hiddink by missing some early chances, however, he was in the right place at the right time to score two poacher's goals.

Malouda- 6.0: The French winger drifted in and out of the proceedings, overall he lost his battle with Steinsson.

Substitutes

Anelka - 6.5, Deco - 5.0

Обзиром да су примили чак три гола на свом терену, има добру оцену. Изгледа да су Карваљо и Тери били лоши данас.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Chelsea uporan: "Hiddink odlazi!"

U Chelseaju su se i službeno oglasili preko jednog od svojih čelnih ljudi te još jednom potvrditi kako Guus Hiddink sigurno odlazi...

Nizozemski strateg Guus Hiddink kao privremeni trener londonskog Chelseaja ostvaruje vrlo dobre rezultate te je na pragu plasmana u polufinale Lige prvaka. Navijači Chelseaja, ali i sami igrači, iznimno su zadovoljni, no čelnici kluba i dalje ustrajno tvrde da Hiddink ovog ljeta odlazi.

Engleski mediji zadnjih tjedana iznimno detaljno prate razvoj situacije u Chelseaju kad je u pitanju trenerska pozicija. Nije tajna da je Guus Hiddink doveden samo privremeno, no svojim rezultatima, smatraju mnogi, zaslužio je ostanak na Stamford Bridgeu.

Iz kluba su se zbog toga i službeno oglasili preko jednog od svojih čelnih ljudi, Brucea Bucka. "U posljednje vrijeme pojavilo se mnogo nagađanja pogotovo s obzirom da ostvaruje vrlo dobre rezultate. No, on u Chelseaju neće ostati. Na upravi kluba je da pronađe trenera koji će preuzeti njegovu poziciju na dulje vrijeme i ta potraga je u tijeku", rekao je Buck.

Kao budući trener Chelseaja spominju se brojna ugledna imena, no na Stamford Bridgeu nisu voljni komentirati takva nagađanja. "Sve što u medijima možete pročitati je obična špekulacija. U javnost ćemo s imenom izaći tek kada potpišemo ugovor s novim trenerom", dodao je Buck.

Izvor: SportNet
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Баш ме интересује што неће да га потпишу.. Или можда је он одма децидно ставио до знања да је ту само до лета  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6120c
zato sto roman drma i kad treba i kad ne treba.Doveo je shevcenka,deka,skolarija....i svi su bili promasaji.
Jbt...lik dodje...napravi extra atmosferu i rezultate...i oni oce andjelotija koj trenira talijanski tim da dodje u englesku gde je stil igre skroooz drugaciji.I skolari se lepo proveo jer je naviko na reprezentacije a doso u PL.

lose lose .... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung 
Небитно је шта ко хоће, док год Хидинк има потписан уговор са Русима. Јесте да њега Роман плаћа, али и то је начин да се добро изрекламира код својих, јер се зна колико је негативно мишљење о тајкунима и тамо, као и код нас (као и свуда).
« Poslednja izmena: 14. Apr 2009, 14:41:12 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy
ostao ili ne ostao hidink je jos jednom pokazao kakav je trener. top klasa.
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 549 550 552 553 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 17:21:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.