Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 17:20:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 548 549 551 552 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 590496 puta)
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6120c
mozda...drahmi Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Inace, mene je kao klinca Banetov matori (u to vreme kolega mog matorog u "Agrosremu") spopadao da krenem da treniram u Sremu ali sam ja bio pajser i nisam hteo da treniram iako sam bio potencijal, a i vise sam se lozio na basket... a da sam trenirao, sad bi' i ja imao par miliona na racunu Smile Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

1389 Косово Србија 1389

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5508
Zastava КРАЉЕВИНА СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N95 8GB HTC HD2
Браво Бане Србине!
IP sačuvana
social share
За Србе са Косова пасоша нема, а Бразилац га добија без проблема!
Црвена Звезда...Спартак Москва...Олимпијакос...три клуба...две боје...једна Вера...Православна Браћа.. Боље је умрети храбро,него живети живот роба, и зато борим се,борим с вером у себе и Бога!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia E71
Ala smo ih oduvali, vratili im duplo za one poraze u ligi. Smile
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung i5700 + D880
mozda...drahmi Smiley

Cuj drahmi... imao bi' minimum 16 miliona dinara maraka.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Bane Ivanović: Nova srpska zvijezda je rođena

NAKON što je prije nekoliko tjedana eksplodirao Nemanja Vidić zabivši gol Interu na Old Traffordu, sada je još jedan Srbin riješio utakmicu najcjenjenijeg nogometnog natjecanja na svijetu, Branislav Ivanović. Bane je s dva gola bio ključna fugira u iznenađujućoj gostujućoj pobjedi kluba sa Stamford Bridgea, koji se rezultatom 3:1 na Anfieldu tako sasvim približio polufinalu Lige prvaka.

Hiddink: Ivanović je odigrao upravo maestralno

"Bio sam oduševljen Ivanovićem, odigrao je upravo maestralno. Znate, kada se priključiš jednom ovakvom klubu kao što je Chelsea uvijek je teško uhvatiti mjesto u prvoj momčadi, što za igrača zna biti demotivirajuće. Srećom pa na Branimira nije tako djelovalo, on se svojski trudio i trenirao kako bi dočekao svoju priliku, a kada ju je dobio, iskoristio je na najbolji mogući način", rekao je sinoć nakon utakmice nizozemski strateg Guus Hiddink.

No, nije sve bilo bajno za Branislava kada je došao u London iz moskovskog Lokomotiva u siječnju 2008. godine. Čak šest mjeseci proveo je na klupi kod Avrama Granta bez da je upisao iti jednu minutu, unatoč činjenici što je plaćen ogromnih 13 milijuna eura. Tada su počele priče kako odlazi iz Londona, kako više ne može čekati, a kao interesenti pojavili su se Juventus i Fiorentina.

Ivanović: Bolji sam i od Alexa i od Carvalha

No, Ivanović nije klonuo duhom, već je i u tim trenucima govorio da je bolji od ostalih braniča Chelsea: "Bolji sam od Alexa i Ricarda Carvalha, u najboljim sam godinama i želim igrati. Chelsea me platio puno novaca i još mi nitko nije objasnio zašto nisam još nisam debitirao. Mislim da će me barem posuditi Juventusu", rekao je samodopadno prošloga ljeta.

Strpljivo je čekao Ivanović svoju priliku, a situacija se promijenila dolaskom brazilskog stratega Scolarija koji mu je malo po malo davao sve više prilike. Tako je Ivanović ove sezone skupio čak deset nastupa u Premierligi i još sedam u ostalim natjecanjima. Ovo mu je bio drugi nastup u Ligi prvaka i prvi golovi u dresu Chelseaja. Dolaskom Hiddinka Bane je opet pao u nemilost trenera, a subotnji susret s Newcastleom bio mu je prvi nastup za Chelsea od dolaska čuvenog Nizozemca na klupu Abramovičeve igračke.

Sjajni nastupi za reprezentaciju Srbije

Treba istaknuti kako 25-godišnji Ivanović sjajno igra i za reprezentaciju, a u posljednja četiri kvalifikacijska susreta zabio je čak tri gola. Ivanović je tri godine bio član mlade reprezentacije Srbije za koju je skupio 33 nastupa, s što se tiče seniorske kategorije, ukupno je u karijeri skupio 16 nastupa za Srbiju, zabivši pritom četiri gola

Inače, Branislav Ivanović karijeru je počeo u Remontu iz Čačka, odakle je 2002. godine prešao u Srem. Godinu kasnije kupuje ga OFK Beograd, gdje igra naredne tri sezone. Dobre igre u dresu OFK-a osigurale su mu transfer u Lokomotiv koji ga je beogradskom klubu platio milijun eura. Ivanović je u Rusiji igrao dvije godine gdje je bio jedan od najboljih braniča Rusije. Za Lokomotiv je upisao 54 nastupa u ruskoj Premierligi, postigavši pritom pet golova.

Index
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1043
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20

Hiddink: Ivanović je odigrao upravo maestralno

"Bio sam oduševljen Ivanovićem, odigrao je upravo maestralno. Znate, kada se priključiš jednom ovakvom klubu kao što je Chelsea uvijek je teško uhvatiti mjesto u prvoj momčadi, što za igrača zna biti demotivirajuće. Srećom pa na Branimira nije tako djelovalo, on se svojski trudio i trenirao kako bi dočekao svoju priliku, a kada ju je dobio, iskoristio je na najbolji mogući način", rekao je sinoć nakon utakmice nizozemski strateg Guus Hiddink.

No, nije sve bilo bajno za Branislava kada je došao u London iz moskovskog Lokomotiva u siječnju 2008. godine. Čak šest mjeseci proveo je na klupi kod Avrama Granta bez da je upisao iti jednu minutu, unatoč činjenici što je plaćen ogromnih 13 milijuna eura. Tada su počele priče kako odlazi iz Londona, kako više ne može čekati, a kao interesenti pojavili su se Juventus i Fiorentina.

hehe ladno ne zna ni kako mu se zove igrac  Smile Smile

a za Bana svaka cast  Smile Smile Smile Smile Smile

Liverpool oce da nas tuzi za silovanje na sred anfielda  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung 
Нажалост, мислим да му ово неће превише помоћи, да се избори за прву поставу.

Играће чешће, али опет неће бити редован.

Њега је прво зајебао онај Јешован, који је сваком пружао прилику. Радио је лоби толико, да је и бен Хаим био понекад у првих 11, док је Бане редовно седео на трибинама.

Код Сколарија је играо с времена на време, док Хидинк стварно није имао времена да испробава неке нове комбинације, већ је наставио с оним што је било уиграно.

Имају у средини одбране три играча, која имају предност над Банетом, а на десном беку је Босингва, који игра одлично и нема га потребе мењати.

Лепо би било да грешим, али мислим да ће се он стварно још доста мучити у том Челсију. У Милану су били превелике шкртице, кад су га требали довести, а имали би играча да замени Малдинија у одбрани и по потреби игра десно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Слажем се Дуки, неће се наиграти у Челзију. Мада не бих волео да оде у Италију осум у евентоално велику тројку, остало никако. Најбоље да остане у Енглеској, има клубова којима би добро дошао, прва ми на памет пада Вила.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung 
Управо и мислим на њихову тројку. Не бих волео да оде у Интер, јер то је Интер, јеби га. Smile Међутим Мурињо од њега може направити још бољег играча.

У Јувеу би сигурно играо, јер је Мелберг слаб, Легро већ матор, а на десном беку им је туњави Зденко.

За Милан нема потребе појашњавати. Могао би им играти свуда у одбрани, укључујући и голмана.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 548 549 551 552 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 17:20:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.