Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 08:34:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 533 534 536 537 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 590221 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
За Мојеса мислим да је сасвим пристојан тренер... А и видиш да сам рекао

Citat
Не мора да буде уопште неко звучно тренерско име

Он је са Евертоном забележио солидне резултате а тренер је од 2002...

С обзиром да такви клубови често мењају тренере, он је урадио сасвим добар посао...

Ако се добро сећам играо је и квалификације за ЛШ али су испали у њима  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung 
Trle od ovih što si nabrojao jedino mi Martin O'Nil deluje prihvatljivo  Smile

Rajkard ne verujem da bi išta napravio, kao i Manćini ukoliko nekim čudom ipak dođe...Za Zolu ne znam, možda tek ako se dokaže u Vest Hemu...

A Mojes  Smile ... O Evertonu nikad nisam imao lepo mišljenje jer igraju tipičan onaj glupav ostrvski fudbal...ako se neko seća one sezone kad je preuzeo Everton, dobio je priznanje za trenera meseca u premier ligi... samo 3 dana posle toga Arsenal im dao 7 komada  Smile

Евертон је увек при врху, али никад не могу направити тај један корак више и тако је већ десет година скоро. Недоречена екипа. Мислим да су једанпут дошли до квалификација за ЛШ и ту их је Виљареал лагано избацио. Добили су их, чини ми се, оба пута.

Сећам се тога, кад им се Арсенал посрао, али они ипак с тим Арсеналом имају сасвим добар скор. Челзи и Ливерпул такође умеју редовно да ујебу, а онда засеру против неких дављеника. То је онај комплекс провинцијске екипе.

Једино их Манчестер редовно добија.

А за О'Нила те бар вежу лепе успомене. Smile
« Poslednja izmena: 12. Feb 2009, 22:40:56 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Не верујем да ће Роман довести неког таквог тренера. Пре ће довести неког медијски експонираног типа Рајкард и Манћини, иако су и један и други лимунада без лимуна (поготово овај Михин другар)!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1076
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung L700
Mislim da u Celziju na Zolu mogu da racunaju, tek kada Bilic dodje u West Ham, a to ce biti (ako se ne varam) 2010. Ne verujem i da je O'Nil realno resenje, jer on ima taj trip da kad dodje u neki klub da se zadrzi 4-5 godina i napravi rezultat. Aston Vila se postepeno penjala na tabeli, i ove godine ce izgleda u Ligu Sampiona, a za sezonu dve ocekujem da budu konkurenti za titulu.

Mojes je realno resenje, nece puno kostati, a ima rezultate iza sebe...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Мислим да Мојес нема знање за тако велики клуб. Није то Евертон. У Челзију треба победити сваку текму, а мислим да Мојес то не би могао да уради. По мени, он је класика тренер за клубове из средине табеле.

За О'Нила се у потпуности слажем. Он је тип тренера какве ја волим. Дође у клуб, ћути и ради пар година и ето резултата. Човек полако склапа коцкице у Вили и на крају ће резултати стићи. Тако по мени треба да ради сваки тренер.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Евертон је увек при врху, али никад не могу направити тај један корак више и тако је већ десет година скоро. Недоречена екипа.

Da ovo je tačno. Od osnivanja premier lige (ranije se ne sećam) igraju tako. Mada ruku na srce, pitanje je da li tu trener može puno da nešto promeni, pošto im je takva politika kluba. Volter Smit koji je majstor za te defanzivne taktike nije uspeo ništa da napravi sa njima, pa mi nije jasno zašto ne odustanu od takve koncepcije igre. Ali dobro, to su englezi, vole oni da jedu govna o čuvanju neke tradicije i ostalih gluposti...

А за О'Нила те бар вежу лепе успомене. Smile

Naravno. Zato i ne mogu da budem baš objektivan kad je on pitanju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
HIDDINK 1ST DAY AT CHELSEA

---

---

---

---

---

---

---

---

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia -.-
brzo ce i on zavrsit svoj posao u celziju  Smile
« Poslednja izmena: 12. Feb 2009, 23:46:33 od hariso1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy S
Vidi ga Roman sto ima "hvala ti bako" dzemperche ...

edit: evo ga i Bane ... leva ruka Lampadru  Smile
« Poslednja izmena: 13. Feb 2009, 00:36:41 od Fidel_Castro »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Skolari: "Čelsi nema čarobnjaka"

Čelsiju nedostaje jedan izuzetan fudbaler koji može da napravi razliku, ocenio je otpušteni menadžer londonskih `plavaca` Luis Felipe Skolari.

Brazilski stručnjak dao je intervju magazinu Frans fudbal četiri dana pošto je otpušten. "U Čelsiju nemamo igrača koji bi sam napravio razliku i uradio nešto čarobno na terenu. Robinjo je mogao da bude takav igrač. Ne plaši se da dribla, da rizikuje. Ekipa je birokratska. To je stil mojih igrača i zato bi nam Robinjo mnogo značio", rekao je Skolari.

Skolari je na klupi tima sa Stamford Bridža proveo samo sedam meseci. Otkaz je dobio posle remija sa Halom (0:0) na domaćem terenu, koji je uz prethodne poraze od vodećeg dvojca Premijer lige, Mančester Junajteda i Liverpula, dodatno udaljio Čelsi od borba za trofej prvaka Engleske.

Do dolaska Skolarija centarfor Didije Drogba je bio taj igrač koji je pravio na ‚`razliku`‚ terenu, ali je Skolari odbacio ideju da bi on imao mnogo uticaja u ovoj sezoni.

"U mom timu jako je teško igrati sa Drogbom. Kada bi on i Nikolas Anjelka bili napred, ko bi igrao na krilima? A u sredini? Zato sam morao da biram izmedju Drogbe i Anjelke", rekao je Skolari.

"Drogbi trenutno fali samopouzdanje. Posle dve ili tri ozbiljne povrede, i dalje mu nešto fali. Trenutno je ispod svog nivoa", dodao je bivši menažer Čelsija.

Skolari je 2002. godine osvojio Svetsko prvenstvo sa Brazilom, a onda je prešao da radi u Evropu. On je rekao da mu nedostaje poseban odnos koji je imao sa igračima Portugala kada je vodio njihovu reprezentaciju.

"Na terenu, odnos sa mojim igračima je dobar. Ali, istina je da to nisu odnosi kakve sam sa igračima imao u Portugalu. Tamo sam proveo pet godina. U Brazili je takodje bilo jednostavnije. Znao sam sve o svojim igračima. Ovde nemamo porodične odnose. Sve je na terenu, a van terena nema ničega", rekao je Skolari.

Trener koga je u Čelsiju zamenio Gus Hidink nagovestio je i da kapiten Džon Teri nema podršku u timu.

"Naravno, ja sam ga podržavao, a siguran sam da dvojica ili trojica drugih igrača ne bi mogli da kažu to", dodao je Skolari.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 533 534 536 537 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 08:34:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.