Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Maj 2026, 00:59:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 504 505 507 508 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 589218 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Wave II
Čelsi ne dovodi igrače

Izvršni direktor Čelsija Piter Kenjon rekao je da klub neće dovesti nove fudbalere u predstojećem prelaznom roku.

Kenjon navodi da razlog za to nije loša finansijska situacija već što su pojedini igrači nedostupni za transfere. Britanski mediji su naveli da je Čelsi prinuđen da smanji troškove jer je svetska finansijska kriza pogodila i vlasnika kluba Romana Abramoviča. Međutim, Kenjon smatra da bi dovođenje fudbalera u januarskom prelaznom roku, kao zamene za povređene igrače, bilo kratkotrajno i neuspešno rešenje.

Čelsi je u januaru 2008. doveo Nikolasa Anelku i Francuz je trenutno prvi strelac Premijer lige. Međutim, Anelka je redak primer kvalitetnog fudbalera koji je bio slobodan za vreme prelaznog roka u januaru i koji je imao pravo nastupa u Ligi šampiona.

"Čelsi tradicionalno ne dovodi mnogo igrača u januaru, pa ni ovaj put nećemo napraviti izuzetak. Kratkotrajni dogovori ne uspevaju dobro u klubovima kao što je Čelsi. Skoro da se ništa ne dešava na tržištu, a fudbaleri koje bismo želeli da dovedemo nisu dostupni za transfere", rekao je Kenjon.

Kenjon smatra da će i fudbal, kao i ostali poslovi, trpeti zbog svetske ekonomske krize, ali da je Čelsijev dug prihvatljiviji nego dugovi ostalih premijerligaških klubova.

"Naš dug je drugačiji. To je unutrašnja stvar i deo je dugoročne obaveze vlasnika. Svi imaju dugove i to nije ništa loše, ali moraju da pronađu način da ih isplate", dodao je.

Kenjon je naglasio da je trener Čelsija Luis Felipe Skolari zadovoljan sastavom tima i da ne želi da menja ekipu od 24 ili 25 igrača, uprkos povredama Mišela Esjena, Didijea Drogbe, Rikarda Karvalja, Mihaela Balaka i Džoa Kola.

Povređeni su i Ešli Kol, Julijano Beleti, Peter Čeh, Deko i Aleks, ali su njihove povrede lakše prirode.

"Vratiće nam se pojedini igrači i od januara ćemo imati jaču ekipu", rekao je Kenjon.

Čelsi trenutno deli prvo mesto na tabeli sa Liverpulom koji ima utakmicu manje, a u poslednjem kolu Premije lige izgubili su na "Stenford Bridžu" od Arsenala 2:1.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Macedonia

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
ako ne dovedu nekog napadaca nista od titule
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Nokia E71
Ne trebaju nam napadaci zato sto ni Anelka ni Drogba ne mogu dobro da igraju u paru. Smile
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Samsung S8
Od kada Celsi kupio Abramovic,svi ga vole... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
1. Гол Челсија... Усрало...
2. Први гол Арсенала... Фаул па офсајд...
3. Други гол Арсенала... Знање...

По мени заслужена победа.

Citat
sudija jebem ti zenu u usta, da ti ti svi mi goli setamo po kuci,
sudija nabijem ti ga u guzu,a nakon toga da mi popusis kurac majku li ti tvoju upropastio si me

ахахахахаха  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 05. Dec 2008, 01:33:02 od trstra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple 
sudija jebem ti zenu u usta, da ti ti svi mi goli setamo po kuci,
sudija nabijem ti ga u guzu,a nakon toga da mi popusis kurac majku li ti tvoju upropastio si me

Ovoje bilo sramota za engleski fudbal

Arsenal nije zasluzio ovo
Drugar mi ne se ljuti tolko  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6260 Slide
Scolari opet moli: Kupite mi napadača

Neprestane žalopojke Chelseajevog trenera Luiza Felipea Scolarija da nema rješenja u vršku napada nastavljene su još jednom molbom za kupnjom napadača...

- Da imam još jednog raspoloživog igrača u špici imao bih više opcija u igri - često se čuje iz Scolarijevih usta, a čulo se ponovno, budući da je Nicolas Anelka jedini zdrav i spreman za igru.

Scolari je već od svojih poslodavaca čuo da u siječanjskom prijelaznom roku nitko neće doći u klub, međutim, nada se da bi se odluka mogla promijeniti uslijed ozljeda njegovih golgetera:

- Svjestan sam da je u Chelseaju nastupilo drugačije vrijeme, ali zbog ozljeda su mi potreban jedan ili dva igrača koji će nadomjestiti ozlijeđene. Uprava kluba to mora shvatiti i shvaća. Da je situacija drugačija, da su svi zdravi i kada više ne bismo imali ozljeda, potreban bi nam bio samo jedan igrač. Napadač.

- Kada sam u ljeto dolazio u Chelsea nisam želio kupnju igrača. Ali, niti na trenutak nisam pomislio da će mi sastav biti desetkovan ozljedama. Da nam se ozlijedio vratar ili netko iz obrambenog reda ne bih bio tako zabrinut, budući da imamo nekoliko zamjena na tim pozicijama u momčadi. Od ozljede Michaela Essiena, kojeg mogu koristiti na pet različitih mjesta u momčadi, osjećam se kao da ne mogu računati na pet igrača - završio je Chelseajev trener, kojeg brinu česti izostanci Joea Colea, Ricarda Carvalha, Alexa, Juliana Bellettija, Franca Di Santa, ali najviše Didiera Drogbe.

Izvor: Nogometni - Magazin
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Alex želi otići iz Chelseaja

Chelseajev brazilski branič Alex izgubio je strpljenje, te je menadžeru Luizu Felipeu Scolariju dao do znanja da želi napustiti Stamford Bridge...

Alex je u Chelsea stigao iz Santosa 2004. godine, ali je čak tri godine proveo na posudbi u PSV-u, zbog problema s radnom dozvolom. U ljeto 2007. godine taj je problem napokon bio riješen, pa se Alex Rodrigo Dias da Costa vratio u London.

Ove sezone odigrao je 12 utakmica, ali ga, očito, ta brojka ne zadovoljava. Brazilac otvoreno priznaje da želi biti redoviti član prvog sastava...

- Odgovornima u klubu sam prije nekoliko dana priopćio da želim napustiti Chelsea. Postoji puno opcija za sljedeću destinaciju. Međutim, o njima ću još promisliti, a moram i ustanoviti hoće li me Chelsea pustiti u siječanjskom prijelaznom roku – izjavio je Alex.

Grčki Panathinaikos je vodeća momčad u utrci za uslugama 26-godišnjeg Brazilca.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Nokia E71
Ako on ocekuje da bude starter slobodno neka ide.
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 504 505 507 508 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Maj 2026, 00:59:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.