Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 17:55:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 462 463 465 466 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 586686 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6260 Slide
Ма нека доведи и Љунгберга само Малуда да не игра Smile

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 6260 Slide
Drogba: Ostajem u Chelseaju do isteka ugovora

Napadač Obale Bjelokosti i londonskog Chelseaja, Didier Drogba, želi ostati u Abramovičevom klubu barem do 2010. godine, kada mu ističe ugovor...

Drogbu (30) se u posljednje vrijeme povezivalo s nogometnim velikanima kao što su Real Madrid, Barcelona, Milan i Inter, no kako sam navodi, njemu se iz Londona ne odlazi.

- Nabacio sam nekoliko kilograma preko ljeta, sada se trudim vratiti se u formu. S ozljedama nemam problema - započeo je Drogba, a onda dao odgovor na pitanje koje je već mjesecima u zraku:

- Ostajem u Chelseaju, to je sjajan klub, sa sjajnim igračima i sjajnim trenerom. Osim toga, predsjednikove su ambicije visoke. Ondje je sve kako treba biti, i ukoliko moji poslodavci žele da ostanem, onda će tako i biti. A, danas su mi rekli da žele da ostanem.

Izvor: Nogometni - Magazin
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Macedonia

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Kad bi mogli i Robinja da dovede bilo bi sjajno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Marca: Chelsea povisio ponudu za Robinha na 32 milijuna eura

Roman Abramovič ne prestaje od nakane da na Stamford Bridge dovede desetku madridskog Reala, 24-godišnjega brazilskog nogometaša Robinha...

Prema informaciji objavljenoj u madridskom dnevniku Marci, Chelsea je ovih dana u Madrid poslao poboljšanu ponudu za Brazilca, tešku 32 milijuna eura.

Ranija, koju su Madriđani odbili, iznosila je 25 milijuna. Obzirom da Robinho ima za odraditi još samo dvije godine ugovora u Madridu, ponuda je zapravo izvanredna.

Svejeno, Marca tvrdi da je u Realu nisu voljni prihvatiti. Prvenstveno se to ne dopada treneru Berndu Schusteru, koji atraktivnu igru svoje momčadi želi graditi oko bivšega krilnog napadača Peleova Santosa. Schusterov je problem što je Robinho izgubio živce prilikom pokušaja Realovih čelnika da dovedu Cristiana Ronalda. Brazilac se zbog toga osjetio podcijenjenim.

Pomogla je i relativno skromna plaća za okvire madridskog kluba (oko dva milijuna eura godišnje). Da bi ostao na Santiago Bernabeuu, Robinho traži povećanje od 150%, točnije okruglih pet milijuna eura na godinu.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Lampard produzio dogovor do 2012 godine  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Motorola Fire X311
jos 3 dana ljudi onda pocinje  Smile
Citat
Ма нека доведи и Љунгберга само Малуда да не игра
nemre  Smile on ide u penziju pardon u milan Smile
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Lampard produzio dogovor do 2012 godine Smile

Lampard potpisao petogodišnje produženje ugovora

Nakon mjeseci nagađanja oko mogućeg prelaska u redove milanskog Intera, nogometaš Chelseaja Frank Lampard potpisao je ugovor koji će ga zadržati na Stamford Bridgeu...

Nakon što odradi preostalu, posljednju godinu starog ugovora, Lampardu će početi teći prva od pet godina novog, koji je potpisao u srijedu. O tome su izvijestili iz kluba na službenim internet-stranicama.

Tridesetgodišnji veznjak, tvrde otočki mediji, igrat će za povećanu tjednu plaću od 150.000 funti, što znači da će u u pet godina novog ugovora zajamčeno prihodovati 37 milijuna funti.

- Potpisali smo danas novi ugovor. Osobno sam iznimno sretan, a nadam se da sam usrećio i Chelseajeve navijače. Proveo sam ovdje nekoliko sjajnih sezona i sada se nadam da ću ih imati još nekoliko – izjavio je engleski reprezentativac za Chelseajevu TV-postaju.

Otkad se klubu u ljeto 2001. godine kao perspektivni 23-godišnjak priključio iz West Hama, Lampard je skupio 247 nastupa i 71 gol u dresu “bluesa”.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1043
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Lampard produzio dogovor do 2012 godine  Smile

Cuo sam za to a J.Cole i Drogba su produzili ugovore za jos po dve godine, zar ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 6300
Lampard produžio ugovor sa Čelsijem

Fudbaler Čelsija Frenk Lampard potpisao je novi, petogodišnji ugovor sa klubom.

Prethodni Lampardov ugovor isticao je na leto 2009. godine. Trener Intera Žoze Murinjo želeo je da ga dovede u Milano, ali je Čelsi odbio ponudu, i ovim potpisom okončane su sve spekulacije. Novi Lampardov ugovor ističe 2014. godine, kada će fudbaler imati 35 godina. Čelsi je Lampardu prvo ponudio četvorogodišnji ugovor, koji je on odbio.

„Pregovori sa Čelsijem odvijali su se veoma dugo. S obzirom na sve što mi se dogodilo u proteklih nekoliko meseci (Lampardova majka je preminula u aprilu), tražio sam od Čelsija neko vreme da sredim misli.

Provodio sam puno vremena sa porodicom, i pokušao sam u dogovoru sa njima da nađem najbolje rešenje. Imam 30 godina, i samo sam hteo da napravim pravi potez. Ovde sam proveo sedam fantastičnih godina, i sada ću moći još pet. Nadam se da ću završiti karijeru u Čelsiju“, rekao je Lampard.

Lampard je takođe i prokomentarisao spekulacije koje su ga povezivale sa bivšim trenerom, Žozeom Murinjom. On je rekao da se nećkao, ali da su mu klub i porodica pomogli da donese odluku da ostane.

„Svi znaju da je Inter poslao ponudu za mene, i to je naravno bila jedna od opcija. Morao sam da razmislim da li želim da budem u Londonu, ili van njega. Kada sam se vratio treningu sa momcima ovde u Čelsiju, shvatio sam kakav odnos imam sa klubom. Moji saigrači su takođe bili veoma važan faktor za ovu odluku, pogotovo kapiten Džon Teri. Ukoliko budemo radili svi zajedno, mislim da tim može da doživi veliki uspeh.“

Veliki uticaj u pregovorima bila je i visina plate.

„Svi znaju da je finansijski deo sakog pregovora veoma važan. Zadovoljan sam petogodišnjim ugovorom, jer mislim da mogu da igram još puno godina“, rekao je Lampard.

B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Lampard najplaćeniji u Premijer ligi?
Iako Čelsi nije objavio cifru, San i Gardijan su došli do "insajder informacije" o novom ugovoru Frenka Lamparda sa Čelsijem.

Po Sanu, on će primati 150.000 funti nedeljno, a po Gardijanu, ta cifra će biti 10.000 funti manja.

U oba slučaja, to ga čini najplaćenijim igračem Premijer lige ispred klupakog druga Džona Terija, koji zarađuje 131.000 funti nedeljno. Šta će Kristijano Ronaldo reći na to?

Sada će biti zanimljivo videti gde i kako će Skolari uspeti da ukomponuje Lamparda u startnu postavu sa obzirom na dolazak Deka i sjajnu formu Mihaela Balaka.

Izvor: SportKlub
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 462 463 465 466 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 17:55:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.