Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Maj 2026, 19:55:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 445 446 448 449 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 586027 puta)
Svakodnevni prolaznik

Macedonia

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Nista nema od tog Šonu-Rajtu Filipsu ,zna samo da trca kao muva bez glavi,nama centrsut s nema drublig nista taj mali nezna osven da trca,trebao je biti trkac a ne fudbaler
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Balak: Ne zzurim da produzzim ugovor sa Celsijem

BERLIN, 7. jula 2008. (Beta-AFP) - Fudbaler engleskog CCelsija Mihael Balak izjavio je danas da ne zzeli da zzuri sa potpisivanjem novog ugovora sa tim klubom, iako namerava da ostane u Londonu.

"Imam vazzechi ugovor do 2009. godine i postoji klauzula o produzzetku saradnje. Nema razloga za zzurbu, saccekachu i videchemo ssta che se desiti", rekao je kapiten nemaccke reprezentacije.

Balak je dodao da ne razmisslja o povratku u Bundesligu, iako prossle sezone sa CCelsijem nije osvojio nijedan trofej.

"Igram u najboljoj ligi na svetu, u jednoj od najjaccih ekipa. Zbog toga u ovom trenutku uopsste nije aktuelan moj povratak u Bundesligu", kazao je Balak.

Iako su fudbaleri CCelsija vech pocceli pripreme za novu sezonu, Balak je dobio dozvolu od kluba da ode na dvonedeljni odmor na Sardiniju.

Balak je igrao na nedavno zavrssenom Evropskom prvenstvu u Austriji i SSvajcarskoj, na kojem je Nemaccka porazzena u finalu od SSpanije sa 1:0.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Macedonia

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Balak je zakon naj bolji igrac za evro 2008
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Od igrača iz Chelsea? Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Branislav Ivanovich: Bolji sam od Aleksa i Karvalja

BEOGRAD, 8. jula 2008. (Beta) - Fudbaler CCelsija i reprezentativac Srbije Branislav Ivanovich izjavio je danas da je bolji igracc od Rikarda Karvalja i Aleksa, konkurenata iz odbrane londonskog kluba.

"Verujem da sam bolji i od Aleksa i od Rikarda Karvalja. Nalazim se u odliccnim igracckim godinama i zaista hochu da dobijem priliku da igram za prvi tim CCelsija", izjavio je 24-godissnji Ivanovich za britanski tabloid "San".

On je zimus pressao iz moskovske Lokomotive u CCelsi, ali joss uvek nije odigrao zvaniccnu utakmicu za prvi tim. Prossle nedelje italijanski mediji javili su da Juventus zzeli da ga dovede na jednogodissnju pozajmicu.

"CCelsi je za moj transfer platio devet miliona funti, ali mi do sada niko nije rekao zassto joss nisam debitovao. Ipak, optimista sam i verujem da che CCelsi barem da me pusti na pozajmicu u Juventus", dodao je Ivanovich.

Branislav Ivanovich do sada je odigrao 12 utakmica za reprezentaciju Srbije i postigao jedan pogodak.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Nokia E71
Citat
Verujem da sam bolji i od Aleksa i od Rikarda Karvalja.
Smile Smile Smile Od Aleksa mozda,ali od Karvalja Smile
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Roberto Carlos s 35 godina zanimljiv Chelseaju

Po dolasku u Chelsea Luiz Felipe Scolari je odlučio u klub zvati sve svoje bivše igrače. U klub su već došli Bosingwa i Deco, a popis želja je pozamašan...

Makar ima 35 godina i nije više u najboljem nogometnom ritmu, Luizu Felipeu Scolariju je atraktivan Roberto Carlos, nekada najbolji lijevi bek na svijetu, ali danas igrač koji više nije za veliku scenu.

Nakog godina provedenih u madridskom Realu Roberto Carlos se otisnuo u Tursku gdje je s Fenerbahçeom igrao četvrtfinale Lige prvaka baš protiv Chelseaja.

- Sretan sam i zadovoljan u Fenerbahçeu, ali imam još dovoljno natjecateljskog duha da pomislim kako bi bilo lijepo igrati u Chelseaju. Nisam još dobio nikakvu ponudu, ali sam čuo za takvu mogućnost - rekao je za Daily Star nekadašnji brazilski reprezentativac.

Luiz Felipe Scolari je vodio brazilsku reprezentaciju 2002. godine na Svjetskom prvenstvu, kada je Brazil postao svjetski prvak, a Roberto Carlos bio jedan od ključnih igrača.

- Jasno je da Scolari želi imati momčad u kojoj je dosta igrača koje poznaje od ranije i s kojima ima dobra iskustva - završio je Roberto Carlos.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Joe Cole izvukao živu glavu iz sudara

Zvijezda Chelseaja i reprezentacije Engleske Joe Cole preživio je sudar Range Rovera i kamiona teškog 40 tona.

Scanin šleper odbacio je Joea na auto ispred, a od udarca je Jonh Jury pao u nesvijest. Cole se pokazao kao savjesni vozač i odmah potrčao u pomoć stradalom kojemu na sreću također nije ništa.

Coleu je natekla ruka, ali puno gore je prošao njegov automobil. Nazvao je klub koji je po njega poslao vozača, te se pojavio na prvom treningu nove sezone.

- Bio je malo uzdrman, ali je u redu. Odradio je normalni trening. Sretan je što nitko nije ozlijeđen.

Drugi sudionik nesreće istaknuo je da je Joe živ jedino zato što je vozio terenca, a ne neki drugi auto. Policija nije bila pozvana, nego su razmijenili podatke o osiguravajućim društvima.

Preuzeto s Javno.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
Da vas pitam nesto od kada vi navijate za Plavce, siguran sam otkako je Abramovic stigao nikako pre.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Nokia E71
Ja sam krenuo da navijam malo pre nego sto je dosao Abramovic.
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 445 446 448 449 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Maj 2026, 19:55:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.127 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.