Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Maj 2026, 01:35:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 425 426 428 429 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 585373 puta)
Jet set burekdzija

They're looking for me

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5021
Zastava Tokyo
OS
UNIX
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia e61
jeboteeeeeeee....nisam do sada zavirivao po ovom delu foruma...tako d anisam ni znao da ma ljudi koji navijaju za chelsea  Smile
mislio sam da su svi za sugavi mančester ili smešni liverpul...
Chelsea  Smile Smile

(šta ja kenjam  Smile)
ma neme veze...čelzi zakon!
IP sačuvana
social share
You will pay the price for my own sweet brother
And what he has become
And a hundred other boys and girls
And all that you have done
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Robinjo: Dobio sam ponudu Čelsija, možda ću prihvatiti

Robinjo je danas potvrdio da je Čelsi ušao u pregovore sa Realom o njegovom transferu i dodao da će možda preći na Stemford bridž.

Brazilac ima ugovor sa "kraljevima" do 2010. godine, pregovara sa klubom o produženju, ali za sada nema dogovora. Pretpostavlja se da Robinjo uopšte nije zadovoljan svojom platom, a mediji javljaju da je on nekoliko puta najavio da je "spreman za novi izazov".

Robinjovo ime se spominje i u vezi sa transferom Kristijana Ronalda, glavne mete Reala u ovom prelaznom roku. Španska štampa piše da će Madriđani pokušati da probiju barijeru koju su postavili i Mančester, ali i Portugalac, time što će ponuditi ogromnu svotu novca i dodati ponudi Robinja. Ipak, igrač tvrdi da to nije istina.
"Nema nikakve ozbiljne priče o Mančesteru, to su samo spekulacije. Ronaldo neće da ide, on je osvojio Ligu šampiona i može biti izabran za najboljeg igrača planete. Ono što je ipak moguće je da ja pređem u Čelsi, koji je poslao ponudu. Traži me i Milan i njihovi predstavnici su već tražili da zakažu sastanak sa mojim agentom", rekao je Robinjo.

Robinjov agent Vagner Riberio je objavio da je juče bio u Londonu kako bi razgovarao sa direktorom Čelsija Piterom Kenjonom.
"Čelsi je spreman da ponudi 35 miliona evra. Nismo razgovarali o trajanju ugovora ili o plati. Moram da dodam da Robinjo želi da ostane u Realu, ali je problem što klub želi i Ronalda. Aleks Ferguson je rekao da će ga pustiti samo ako nađe igrača koji igra na istoj poziciji, a to je Robinjo", rekao je Riberio.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice !!!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N70
Anelka: Nisam hteo da šutiram penal

Nikolas Anelka, čovek nakon čijeg je promašaja s bele tačke Mančester junajted uzeo titulu evropskog prvaka, otkrio je francuskim medijima da uopšte nije hteo da šutira penal!

Francuz koji je zimus stigao u Čelzi iz Boltona za 15 miliona funti otkrio je francuskom „L’Ekipu“ da je odbio da izvede jedanaesterac, jer nije bio dovoljno zagrejan.

"Ušao sam u igru iznenada i nezagrejan, tako da nije bilo smisla da šutiram penal. Pitali su me da li ću šutirati u prvoj seriji, a ja sam im odgovorio da to ne dolazi u obzir. Na kraju sam morao da budem izvođač. Van der Sar je odbranio, sve najbolje za njega. To je fudbal“, rekao je Anelka.

Najplaćeniji fudbaler u istoriji požalio se i na tretman u ekipi Avrama Granta ističući da je na Stamford Bridžu igrao samo na levom i desnom boku, a da još nije dobio priliku na svojoj standardnoj poziciji - u samom špicu napada.

"Kada sam dolazio govorili su mi da ću igrati u sistemu 4-4-2. Nisam došao da igram levo i desno, mislim da nema smisla da se više dokazujem igrajući u sredini. Trebalo je da igram u špicu sa Drogbom i on je to hteo, ali nikada to nismo probali čak ni na treningu“, rekao je Anelka.

Francuski napadač dugo će pamtiti finale u Moskvi, ali njegove kolege iz reprezentacije ni ne pomišljaju da mu učine život lakšim.

Veznjak Bajerna Frank Riberi, koji sa francuskom reprezentacijom sprema za EURO 2008, na pitanje novinara u trening kampu kod Pariza da li će zafrkavati Anelku zbog promašenog penala odgovorio je da hoće.

„Da, sigurno da hoću. Možda ne baš odmah, jer bi on mogao da ima sekiru ili čekić u torbi“, našalio se Riberi.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Nokia 6120c
GRANT LEAVES CHELSEA

Chelsea Football Club can confirm that Avram Grant has had his contract as manager terminated today (Saturday, May 24). This follows meetings over the last two days.

Everybody at Chelsea FC would like to thank Avram for his contribution since taking over as manager last September.

We will now be concentrating all our efforts on identifying a new manager for Chelsea and there will be no further comment until that appointment is made.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
sta sere sad, nije pitanje da li je bio zagrejan ili ne nego da li ima muda ili ne. Beleti je usao posle njega i pogodio je penal.
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 3200
hehehehe... Pa daj, pa svakom se moze desiti da promasi odlucujuci penal u finalu lige sampiona...  Smile Smile Smile kako mrzim te fudbalere koji samo kenjaju... I ne znam da je taj anjelka nekad nesto postigao sem sto je bio najbolji strelac nekih smesnih klubova... Mozda serem, ali ne znam mu celu biografiju... Kako mi se cini, igrao je za arsenal, pa da je bio dobar, ostao bi u arsenalu...
IP sačuvana
social share
Love is love
Two wrongs won't make it right
So let's make love in the dark
Till we break daylight!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Vid Dzona Terija
« Poslednja izmena: 24. Maj 2008, 21:06:39 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Grant otpušten iz Čelsija

Menadžer Čelsija Avram Grant otpušten je u subotu. U klupskom saopštenju navodi se da je odluka doneta nakon dva dana intenzivnih razgovora Izraelca sa izvršnim direktorom kluba Piterom Kenjonom. Procenjuje se da je vlasnik Roman Abramovič izgubio strpljenje jer izraelski stručnjak nije uspeo da osvoji nijedan trofej sa ekipom ove sezone. Čelsi je u Premijer ligi osvojio drugo mesto, a u Ligi šampiona poražen je u finalu od Mančester Junajteda. Kao mogući naslednici pominju se Gus Hidink i Frank Rajkard.

Pedesettrogodišnji Grant je prošlog septembra sa funkcije sportskog direktora prešao na mesto menadžera Čelsija, pošto je klub otpustio Žozea Murinja nakon remija sa Rozenborgom (1:1) u Ligi šampiona. Zanimljivo je da je u kratkoj karijeri Grant pvu i poslednju utakmicu odigrao sa Mančester Junajtedom i oba puta izgubio - u Premijer ligi na Old Trafordu 2:0, a u finalu Lige šampiona na penale 7:6.

U tri sezone sa Murinjom na klupi Čelsi je uvek osvajao trofeje, a poslednji put je bez ijednog pehara ostao u sezoni 2003/2004, kada je ekipu vodio Klaudio Ranijeri.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Mancini u Chelsea 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Путуј игумане....

Mancini u Chelsea 

Прегриз`о језик дабогда...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 425 426 428 429 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Maj 2026, 01:35:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.