Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Maj 2026, 09:42:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 396 397 399 400 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 582737 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Енисе ако дође овај Манћини, ти ми одговараш.

Posteno, i vama nesto lepo da se desi. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Macedonia

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma kakav mancini dobar je i ovaj Grant
nije lep ali dosta je uradio sa ovom tima chelsea
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

divisione fcv

Zodijak
Pol
Poruke 4363
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Motorola Fire X311
stvarno bi bilo cudno da osvoji ligu sampiona pa da ga onda prebace na drugu poziciju u klubu,ako osvoji ostaje kao menadzer ako ne dovesce nekog novog lika i granta se za po godine niko nece ni sjecati
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice !!!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N70
Balak:"Finale LŠ moja zlatna šansa"

Fudbaler Čelsija Mihael Balak kaže da finale Lige šampiona koje 'plavci' igraju sa Mančester junajtedom za njega predstavlja "zlatnu šansu" da se iskupi za poraze u prošlosti. "Niko ne ulazi u ovakve utakmice da izgubi. Znam kako izgleda biti poražen u tako bitnom susretu i zato ću dati sve od sebe kako bismo savladali Junajted. Veoma smo jaka ekipa i to smo konstantno pokazivali tokom ove sezone", izjavio je igrač sredine terena.

Balak ima dugu istoriju gubljenja ključnih mečeva. Kapiten je nemačke reprezentacije, a 2002. godine je zbog suspenzije propustio meč za titulu prvaka sveta sa Brazilom. Nemci su izgubili sa 2:0.

Bio je član Bajera iz Leverkuzena kada je taj tim nadigran od madridskog Reala sa 2:1 u finalu Lige šampiona 2002. godine. Te sezone je Leverkuzen tesno izgubio bitku u Bundesligi sa Bajernom, a poraženi su i u finalu Kupa.

"Ovo je zlatna prilika za mene da ispravim sve te nesreće iz prošlosti i konačno slavim. Uvek se nerado setim tog prvenstva (2002. godine), imali smo pet bodova viška na tri kola pre kraja i na kraju ipak bili samo vicešampioni", kaže 31-godišnji fudbaler.

Balak zbog povrede skočnog zgloba niije bio ni licenciran za prvi deo Lige šampiona, a može se reći i da nije bio u prvom planu kod Žozea Murinja, bivšeg menadžera Čelsija. Dolaskom Avrama Granta stvari su se promenile i Balak je postao jedan od ključnih fudbalera ekipe sa Stamford Bridža.

"Vrlo sam zadovoljan kako su se stvari odvijale ove sezone, naročito posle komplikovane povrde koju sam imao. Kada sam se vratio u tim brzo sam dobio šansu jer su i drugi igrači imali problema sa povredama. To mi je dalo šansu da odmah doprinesem boljim igrama".

Balak kaže da Čelsi ima realne šanse da postane novi šampion Evrope.

"Rekao sam pre polufinala sa Liverpulom da igramo dobro i da delujemo sveže. Igrali smo 120 minuta u visokom ritmu i dali dva gola u produžecima. Mislim da to pokazuje da smo odlično fizički pripremljeni. Finale Lige šampiona je samo jedna utakmica i mislim da dosta toga zavisi od nas", zaključio je Balak.

Mihael Balak je karijeru počeo u nemačkom niželigašu Čemniceru. Gradativno je napredovao, došao je u Kajzerslazutern, a potom u Bajer iz Leverkuzena. Tu je pod vođstvom Krištofa Dauma i Klausa Topmelera dobio veliki prostor u igri, što je na najbolji način iskoristio i 2002. godine prešao u minhenski Bajern za 13 miliona evra.

U Čelsi je došao 2006. godine, a za nacionalni tim Nemačke Balak je nastupio 79 puta i postigao 35 golova.

B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Drogba: Mourinho nam je planirao kartone

Dijelovi autobiografije Didiera Drogbe koji su ugledali svjetlo posljednjih dana podigli su prašinu već kada je otkrio kako je prije dvije godine bez dozvole i znanja ljudi u Chelseau pregovarao sa Milanom, a sada su objavljeni i dijelovi u kojima reprezentativac Obale Bjelokosti tvrdi kako je Jose Mourinho govorio svojim igračima kada da zarade žute kartone.

Portugalac je pozorno pratio stanje sa kartonima svojih najvažnijih igrača i prije nekih utakmica im je govorio da namjerno dobiju žuti karton kako bi odradili suspenziju prije nekih velikih utakmica i tako izbjegli situaciju da suspendirajući karton dobiju upravo pred te utakmice.

Ovo Drogbino priznanje nije nešto što će iznenaditi većinu ljubitelja nogometa, ali je ipak prvo javno priznanje namjernog zarađivanja kartona.

"Mourinho je računao sve, pratio je raspored utakmica i analizirao kartone svakog igrača. Nekada bi mi prošaptao: 'Bilo bi dobro da danas dobiješ žuti karton. Propustit ćeš sljedeću utakmicu, a ja ću ti dati četiri slobodna dana.' Nisam imao problema sa tim, uradio bih ono što je tražio. Na taj način sam jednom dobio vremena za putovanje u Dubai." napisao je Drogba.

Izvor: Nogometni - Magazin
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice !!!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N70
Kalu ovan  Smile Smile Smile

Kalu: "Vidić najslabija karika"

Napadač londonskog premijerligaša Čelsija, reprezentativac Obale Slonovače Salomon Kalu izjavio je da njegov tim šansu za pobedu u finalnom meču Lige šampiona protiv Mančester Junajteda, koji se igra u sredu u Moskvi, treba da traži u eventualnom "kiksu" srpskog internacionalca Nemanje VIdića. "U klubu smo ubeđeni da odbrana Mančester Junajteda ima određenih slabosti i na nama je da ih pronađemo, kako bismo postigli neki pogodak u finalnom meču", kazao je Kalu.

On je naglasio da tim iz Mančestera ima sjajne igrače u odbrani, a da njegovi saigrači moraju da izvrše pritisak na Vidića.

"Ferdinand je sjajan defanzivac, Vidić takođe. Međutim, Nemanja je u poslednje vreme, zbog povrede, dosta odsustvovao i to bi moglo da se odrazi na njegovu igru. Uvereni smo da on može da bude najslabija tačka u odbrani našeg protivnika i siguran sam da ćemo uspeti da ga nateramo da napravi neku grešku", zaključio je reprezentativac Obale Slonovače.

B92

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple 
kalu nije normalan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Koji idiot ja ne mogu da verujem. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Kalu: "Vidić najslabija karika"

Sta li je pobudalio Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 396 397 399 400 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Maj 2026, 09:42:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.