Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Maj 2026, 16:31:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 243 244 246 247 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 582413 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0
Citat
Drogba porucuje Anelki:"Ja sam glavni"

Zaboravio je da kaze da je njegov tata jaci od Anjelkinog...  Smile

Smile Smile

Наравно да је главни. Он и Дрогба у шпицу, у какво ће то лудило да буде после 10 фебруара  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nek ostane prazno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3821
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
SonyEricsson C902
Pa naravno da je glavni Drogba je TaTa
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

divisione fcv

Zodijak
Pol
Poruke 4363
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Наравно да је главни. Он и Дрогба у шпицу, у какво ће то лудило да буде после 10 фебруара  Smile Smile Smile

Smile
После овакве изјаве сумњам да ће сарађивати...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0
Aњелка у дресу Челзија

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nek ostane prazno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3821
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
SonyEricsson C902
Kako je sladak  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0
Anelka: S Drogbom ću dobro surađivati

Novi napadač Chelsea Nicolas Anelka ne misli da će uigravanje s Drogbom predstavljati problem za njega.

Anelka koji je prije nekoliko dana za 15 milijuna funti stigao na Stamford Bridge vjeruje kako će se ustaliti u prvoj momčadi Chelsea.

Francuz je svoj debi već imao u pobjedi od 2:0 protiv Tottenhama, a njegovo mjesto u napadu biće upitno povratkom Drogbe i Kaloua s Afričkog Kupa Naroda.

Govoreći o Drogbi Anelka je izrazio svoje uvjerenje kako će suradnja s njim teći glatko i biti uspješna.

Smatram da nije teško igrati s Drogbom. On je fantastičan nogometaš, a i meni je poznat njegov stil igre. - rekao je Anelka na za služebeni site Chelsea.

Ja nisam tip igrača koji želi samo poentirati, uživam u proigravanju i asistencijama. Drogba govori francuski što će nam još više olakšati suradnju i komunikaciju.

Iako se prelaskom iz Boltona u Chelsea može činiti da je Francuz napravio drastičnu promjenu okruženja, on smatra da nikakvog pritiska neće biti i da će nastaviti s igrama kakve je pružao u dresu kluba s Reebok stadiona.

Igrao sam i ranije za velike klubove i poznata su mi visoka očekivanja i pritisci. - rekao je igrač koji je u svoj karijeri branio boja Arsenala, madridskog Reala i Liverpoola.

Želio sam otići iz Boltona kako bi pronašao klub s visokim ambicijama, koji se bori za titulu i koji sudjeluje u Ligi prvaka. Svoju želju sam ostvario odlaskom u Chelsea i više nigdje ne želim ići. - zaključio je Anelka.

Izvor: Sportin

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0
B92: Branislav Ivanović u Londonu

Reprezentativac Srbije Branislav Ivanović u ponedeljak je otputovao u London, a lekarski pregledi u Čelsiju zakazani su za utorak, saznaje B92. Ivanović, do ove zime fudbaler moskovske Lokomotive bi, ako na pregledima bude sve u redu, već u utorak ili sredu mogao da potpiše ugovor sa ekipom Avrama Granta.
Ivanovićev prelazak u Čelsi najavljen je pre dve nedelje a ostrvski mediji izveštavali su o tome kao o izvesnoj stvari. Kao potencijalna prepreka pominjana je činjenica da Ivanović nije odigrao 75% utakmica za selekciju Srbije ali je činjenica da je nekadašnji fudbaler OFK Beograda "nesvakidašnji talenat" otvorila prostor za zahtev Čelsija da mu se izda radna dozvola.

Vrednost transfera procenjena je na 8,9 miliona funti (11,7 miliona evra), što je, prema pisanju medija u Engleskoj, "puno za nekoga ko ima samo 23 godine, ali i objašnjivo s obzirom na njegovu perspektivu i obeštećenje ruskom klubu."

Čelsi je u januarskom prelaznom roku angažovao dosadašnjeg napadača Boltona, Nikolasa Anjelku.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung Galaxy

Vrednost transfera procenjena je na 8,9 miliona funti (11,7 miliona evra), što je, prema pisanju medija u Engleskoj, "puno za nekoga ko ima samo 23 godine

a nije im puno kad tottenham za onu bedeviju , mislim na benta da 25 mil. evra  Smile Smile Smile

nije im puno kad transfer nekog igraca iz 4.engleske alkoholicarske lige u neki od premier ligaskih timova kosta po 1 ili 2 miliona funti  Smile Smile Smile

zato i ne podnosim taj engleski fudbal...

zbog takvog odnosa prema svojim takozvanim zvezdama koje smatraju boljim od pelea i maradone i jesu tu gde su sad.

dakle gledace euro 2008 preko tv-a kao i ja... Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Macedonia

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Chelsea Seal Ivanovic Deal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

divisione fcv

Zodijak
Pol
Poruke 4363
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
римује се  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 243 244 246 247 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Maj 2026, 16:31:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.