Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Maj 2026, 00:46:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 236 237 239 240 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 582585 puta)
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Nepoznat
Browser
Sta te briga, Nepoznat
mob
Nokia E65
Nije ni meni nista jasno , taman uso u formu kad ono prc povreda Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
Шабане, да си погледао иједну утакмицу Челзија ове сезоне знао би о чему причам...
Glupi mali gmizavac. . . Moraces malo da se smiris . . Poceo si opako da me nerviras. . . Ti ces da mi kazes da l sam odgledao utakmicu Celzija ili ne  Smile
« Poslednja izmena: 09. Jan 2008, 20:06:43 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Samsung Galaxy
stvarno jebote, koji vam je... da li je moguce da kad ovde neko prozove nekog igraca (sle cak nije ni prozvao kalua), ovde neki skacu i odmah pocinju da vredjaju, kao da je neko nekom majku opsovao...

koji vam je vise.... sto je najcrnje sve mangupi preko neta, a uzivo ne bi smeli ni u facu nekog da pogledate, a kamoli nekog da uvredite...

IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0
Smile

Слушај Сле, ја немам ништа против тебе, али није ми уопште јасно зашто се смејете томе што сам рекао да је Калу најбољи играч Челзија ове сезоне. Постигао је много важних голова, асистенција а ипак је играо мало, чекао да се неко повреди па да ту ускочи, играо на позицијама које му баш и не одговарају.

Ако није најбољи играч ове сезоне бар је међу прва три. Не видим зашто је то смешно.

Једино ако си мислио на ово за Балака. Да си мислио само би то подебљао, па сад не би лупао главом од сто и размишљао чему си се ти уопште смејао.

Да се вратим на Балака, рекох то је играч од којега очекујем да ове сезоне заблиста, да буде вођа екипе, ако си гледао последње три, четири утакмице, знаш о чему ти говорим. Разигравао је све, давао голове, јесте да су два из пенала, али дао је феноменалан из слободњака Астон Вили. Чак је и асистирао синоћ ШРФ код другог гола, ако се добро сећам.

Због свега овога очекујем да буде најбољи играч Челзија ове сезоне. Ко зна шта би се десило да није имао ту повреду, био је повређен ако се не варам 8 месеци. Једноставно показао је нешто што нико други није ове сезоне. Од њега очекујем још боље партије у следећим утакмицама.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ma da sam i Drogbu licno prozvao ne smes da vredjas. . . Podebljao sam celu konstataciju, al pre svega mislim na Balaka i uopste ceo trip najbolji igrac u buducnosti  Smile Smile , pa i za Kalua mi je smesno . . . Al to je najmanje bitno. . .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0
То за будућност сам овде објаснио

Citat
Ако нисте сконтали то значи да ја очекујем од њега да буде најбољи играч Челзија...

п.с јбт ја теби рекао Шабан, то бре кад неком кажеш ко да сам му рекао добар дан  Smile Smile А ти по мени осуо паљбу гмизавац неки, пре тога си још нешто написао 

Drogba: Možda je bolje da Afrički kup ide na leto

Napadač fudbalskog klubа Čelsi i Obale Slonovače Didije Drogba nezadovoljan je terminom Afričkog kupa nacija i činjenicom da zbog toga duži period neće moći da pomogne klupskim igračima, prenose strani mediji.
Afrički kup nacija, koji će ove godine biti održan u Gani od 20. januara do 10. februara, mnogim evropskim klubovima donosi velike probleme, jer se u tom vreme u najjačim ligama vode možda odlučujuće bitke u Evropi i nacionalnim šampionatima. Ovo se posebno odnosi na engleske klubove, budući da je na Ostrvu baš u zimskom periodu kalendar prenatrpan sa utakmicama.
U Engleskoj već predlažu da se ovo takmičenje, koje je ekvivalent Evropskom prvenstvu, održava tokom leta, nakon završetka klupske sezone, kao što je slučaj i sa EP. Slično misli i Drogba.
"Nisam zadovoljan ovakvim raspletom situacije, jer to sve stvara veliku konfuziju. Znam da pripadam Čelsiju, a ne mogu da igram zbog Afričkog kupa nacija. Znam da je to gubitak za klub, a sa druge strane ne mogu da okrenem ledja reprezentaciji na ovako važnom takmičnenju", kazao je Drogba.
Čelsi će, pored Drogbe, zbog ovog kupa, ostati bez Salomon Kalua, Mihaela Esjena i Džona Obi Mikela. Drogba smatra da je letnji termin mnogo bolje rešenje.
"Da, leto...tako bi svima bilo lakše. Ako bar ništa, federacije i klubovi bi trebalo da počnu razgovor na tu temu", dodao je sjajni strelac.

Izvor: nadlanu

Паметан чо`ек. Да ствар буде још гора по Челзи имам неки осећај да ће Обала Слоноваче освојити то првенство, не знам ко би могао да им се супротсави...
« Poslednja izmena: 09. Jan 2008, 20:27:47 od trstra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
stvarno jebote, koji vam je... da li je moguce da kad ovde neko prozove nekog igraca (sle cak nije ni prozvao kalua), ovde neki skacu i odmah pocinju da vredjaju, kao da je neko nekom majku opsovao...

koji vam je vise.... sto je najcrnje sve mangupi preko neta, a uzivo ne bi smeli ni u facu nekog da pogledate, a kamoli nekog da uvredite...

Ijooooo Sle sti reko Smile

Citat
Шабане, да си погледао иједну утакмицу Челзија ове сезоне знао би о чему причам...
Glupi mali gmizavac. . . Moraces malo da se smiris . . Poceo si opako da me nerviras. . . Ti ces da mi kazes da l sam odgledao utakmicu Celzija ili ne  Smile

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson w700
Не контам те, да је фудбал невиђена срећа  Smile Јел мислиш да Челзи води незаслужено ?

pogledaj ceo mec u globalu pa reci nesto...Ako se ne secas gola evo...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Macedonia

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Zasto glasate za Drogba taj peder hoce da si ode is Chelsea a vi ga glasate
Znali iko nesto oko transfera u Chelsea koi je dosao a koga smo prodali
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung Note 3
ajde bre kao prvo ko smo mi da govorimo neshto o fudbalerima mogu da nas kupe koliko para imaju!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 236 237 239 240 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Maj 2026, 00:46:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.