Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Maj 2026, 09:54:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 228 229 231 232 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 582757 puta)
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Nepoznat
Browser
Sta te briga, Nepoznat
mob
Nokia E65
Citat
Иначе Хуанде је и изјавио да је Бербатов бољи од Шевченка.

Pa taj covek je budala.

Kako je samo mogo reci tako nesto. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 3200
Malo je to... Ja da sam na mestu vlasnika valensije i sevilje, nikad ih ne bih prodao...

Nije Ramos budala... Jeste bolji od sevcenka...
IP sačuvana
social share
Love is love
Two wrongs won't make it right
So let's make love in the dark
Till we break daylight!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

divisione fcv

Zodijak
Pol
Poruke 4363
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Pa ovaj Berbatov ne vredi ni 5 miliona kamoli 45 !
Pojma nema !

Roman samo unistava klub i fudbal parama...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Totenhem upozorio Čelsi zbog Berbatova

- Fudbalski klub Totenhem poručio je upravi Čelsija da "ostavi na miru" napadača tog londonskog tima Bugarina Dimitrija Berbatova, koga menadžer "plavaca" Avram Grant pokušava da angažuje već neko vreme.

Zvaničnici Totenhema telefonirali su kolegama iz Čelsija pošto je u poslednje vreme intenziviran pritisak kluba sa "Stamford bridža" na Berbatova da pređe u taj tim. Mediji tvrde da je transfer već gotova stvar, ali šefovi sa "Vajt Hart Lejna" odbijaju da prodaju Bugarina.

Jedan od predstavnika Totenhema saopštio je kolegi iz Čelsija da će svaki njihov naredni potez tretirati kao ilegalan pokušaj pregovora sa Berbatovim, što je kažnjivo po engleskim zakonima.

Iz Čelsija je stiglo uveravanje da ih Berbatov ne zanima u januarskom prelaznom roku, ali su nagovestili da bi probali da ga angažuju na leto, ukoliko Totenhem bude pokazao želju za pregovorima.

Totenhem za Berbatova traži najmanje 35 miliona funti.

Izvor: Nadlanu.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Nepoznat
Browser
Sta te briga, Nepoznat
mob
Nokia E65
Nije Ramos budala... Jeste bolji od sevcenka...

Sta je ovaj uradio u karijeri pa da bude bolji od osvajaca Zlatne lopte?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Avram Grant: Ne prodajemo nikog,pratimo razne

Trener fudbalera Čelsija Avram Grant održao je u petak popodne konferenciju za novinare na kojoj je govorio o mogućim transferima, ali zapravo ništa nije rekao, niti je otkrio ko je prvi "pik" londonskih "plavaca". Čak nije ni pomenuo Branislava Ivanovića ili ga niko od engleskih kolega nije pitao.

Uglavnom, Grant je rekao da apsolutno niko neće otići iz Čelsija u zimskom prelaznom roku i da je zadovoljan ekipom koju ima.

Vejn Bridž je bio u medijima povezivan sa Liverpulom, dok je Njukasl bio zainteresovan za Tala Ben Haima.

Grant, medjutim, kaže da nema nameru da se odrekne bilo kog igrača. "U novinama se iz dana u dan svašta piše. Te u Čelsi dolazi ovaj, te odlazi onaj i onda ja to treba da komentarišem. Moram da vas razočaram, jer novosti nema. Srećan sam sa igračima koje imam i svi će oni ostati do kraja sezone", izjavio je trener Čelsija.

Grant nije želeo da kaže ništa ni o navodnom interesovanju Čelsija za napadača Boltona Nikolasa Anjelku i za Dimitra Berbatova iz Totenhema.

"Ima mnogo spekulacija, ali situacija je ista kao pre tri, dve ili pre jedne nedelje. Nema nikakvih novosti. Ima mnogo dobrih igrača koje pratimo, a ne bih želeo ništa da govorim o Anjelki ili Berbatovu. I kako mogu da kažu (iz Totenhema) da se klonimo Berbatova kad mi nismo ni razgovarali sa njim. Sve je to čudno. Ima mnogo spekulacija i to je razumljivo, jer je dosta naših igrača povredjeno ili odlaze na Afrički kup nacija, ali to su sve spekulacije", kaže Grant.

Trener Čelsija ćuti kao nem o pojačanjima, dakle, ali britanski novinari su "provalili" da je gazda kluba sa Stamford bridža Roman Abramovič odobrio 100 miliona evra za pojačanja.

A "troškarenja" mora biti. Kapiten Džon Teri će bar šest nedelja biti van terena zbog povrede stopala, a treba popuniti i "rupe", jer će mesec dana Grant biti bez Didijea Drogbe, Salomona Kalua, Mikaela Esjena i Džona Obija Mikela koji odlaze na Afrički kup nacija.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung Galaxy
autogolom golmana q.p.r -a chelsea je prosao dalje.

slucajno znam da je ovaj camp golman q.p.r. jer taj tim vodim na menadzeru Smile u pitanju je golman mlade reprezentacije engleske lee camp.

IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                       Drogba: Napuštam Chelsea na kraju sezone

Napadač Chelseaja Didier Drogba izjavio je kako je ovo njegova posljednja sezona u dresu tog londonskog kluba.

"Istina je da je ta priča krenula od mene, jer sam rekao da želim otići. Problem je u tome da ja to govorim već dvije ili tri godine. Mourinhov odlazak sigurno nije pomogao, upravo suprotno, pojačao je moju želju za odlaskom." - rekao je Drogba za Eurosport.

"Neću govoriti o mogućem sljedećem klubu, vidjet ćemo što će se dogoditi u međuvremenu. Moj veliki cilj u ovom trenutku je Afrički kup nacija. Što se tiče Chelseaja, glavni cilj je Liga prvaka, ali nikada ne treba otpisati ni naslov engleskog prvaka." - dodao je Drogba.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nek ostane prazno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3821
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
SonyEricsson C902
Pa ovaj Berbatov ne vredi ni 5 miliona kamoli 45 !
Pojma nema !

Smile Smile Smile
Berbatov je jedan od najajcih napadaca na svijetu definitivno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 228 229 231 232 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Maj 2026, 09:54:19
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.