Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Maj 2026, 11:33:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 149 150 152 153 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 582320 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 6303
Па чекај како толика одштета кад је он дао оставку или то нема везе  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Galaxy
to i meni nije jasno Smile

druga stvar bi bila da je dobio otkaz.

ovako sporazumno je raskinut ugovor, tako da mislim da nece dobiti bas 25 mil. funti, vec mnogo manju cifru.
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

divisione fcv

Zodijak
Pol
Poruke 4363
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
@partizan u srcu

to je moje mišljenje...ostalo su činjenice

A ovo da je dao otkaz, onda ne bi trebalo da dobije ni 1 evro...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Hvala je Bogu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
Zastava obrenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
SonyEricsson v 600i
daj boze samo da murinjo ne ode u inter
daj bože da ode kako bih se radovao to bi bilo idealno
IP sačuvana
social share
Au al ima smarača i debila pa to je strasno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Galaxy
Novi selektor reprezentacije Portugala mogao bi biti Jose Mourinho  ???

PORTUGAL,

Mourinho new trainer?

Posted 20.09   19.18

Josè Mourinho could become the next Portugal National team trainer.

Rumors coming from Portugal want Scolari close to leave the National Team after the punch he gave to Dragutinovic.

www.tuttomercatoweb.com

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JOSE, Declares peace with Roman

Posted 20.09   16.30

Jose Mourinho has revealed he and Roman Abramovich finally repaired their fractured relationship in clear-the-air talks last week.

The Chelsea manager is delighted to have ended the cold war at Stamford Bridge, which saw him and owner Abramovich at odds for the second half of last season and sparked rumours the Portuguese could quit.

"I had a very good and long meeting with Abramovich at Stamford Bridge last week," Mourinho said in the News of the World.

Source: http://www.givemefootball.com/

« Poslednja izmena: 20. Sep 2007, 21:50:23 od Almeyda »
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Bice 100% Jose selektor Portugala. Ako ne sad, onda na leto.

Sto se tice obestecenja, ugovor je sporazumno raskinut. Tada je, pretpostavljam, i dogovorena suma koju ce Mourinho dobiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
daj boze samo da murinjo ne ode u inter
Smile Smile Smile
Pa meni Murinjo i nije bio neki extra trener...Taktika tipa odbranom do pobede mi je glupa do bola...
Smile Smile
Sto bi voleo da se raspadne Chelsea sa sve smrdljivim Abramovicem, Mourinho je fantastican trener Smile
Smile Smile Smile
Мурињо очекује одштету од 25 милиона фунти

ЛОНДОН, 20. септембра (Тањуг) - Португалац Жозе Мурињо, који је споразумно раскинуо уговор са лондонским Челсијем, очекује одштету која би могла да достигне и баснословних 25 милиона фунти (37 милиона евра), објавио је ББЦ.

Челси је данас саопштио да ће Муриња наследити досадашњи спортски директор клуба Израелац Аврам Грант, али Португалац нема превише разлога да жали, јер ће по свој прилици од власника "плаваца" Романа Абрамовича добити доживотну пензију.

Мурињо је имао уговор са Челсијем до јуна 2010, а годишња плата му је била 5,2 милиона евра. За сада није познато које је све поверљиве клаузуле имао његов уговор, а према неким изворима он би требало да добије трогодишњу плату увећану за најмање 50 одсто.

wtf ?? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Lunar XZ130
 21. septembar 2007. | Izvor: B92, Tanjug | Miloš Todorović

Ser Aleks: "Nedostajaće mi Žoze"

AFP

Menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson smatra da je velika šteta za engleski fudbal i Čelsi što je Žoze Murinjo otišao sa Stamford Bridža i kaže da će mu nedostajati sportski i verbalni dueli sa Portugalcem.

"Njegov odlazak je veliko razočaranje. Mislim da je on bio sjajna stvar za naš fudbal i pogotovo za Čelsi. Uprkos svim razmiricama, uživao sam u duelima s njim, jer je doneo nešto novo u naš sport. U svakom slučaju, želim mu sve najbolje", rekao je Ferguson.

Dvojica stručnjaka, koji su tri godine vodili žestok rat na terenu i van njega, nisu se previše ustručavali da javno razmenujuju i najteže uvrede. Murinjo je u prve dve sezone uspeo da dobije rat na terenu, ali mu je Ferguson u proteklom šampionatu uzvratio i preteo titulu, što je bio i početak kraja Portugalčeve karijere u Čelsiju.

Ferguson priznaje da se radovao novom duelu sa Murinjom u nedelju na Old Trafordu.

"Nedostajaće mi u nedelju ta tenzija koja je postojala pored aut linije, ali njihovi problemi su njihova stvar. Mi moramo da se usredsredimo na nedeljni meč, jer je to derbi bez obzira na činjenicu da će Čelsi voditi Avram Grant", rekao je Ferguson.

Murinjo je često optuživao Fergusona da utiče na sudije i da zahvaljujući pomoći arbitara Mančester osvaja dosta bodova, dok je Škot uzvraćao da Murinjo ne poštuje ni osnovna načela fer pleja.

"Sada mi je najveći problem što ne znam šta da radim sa kolekcijom portugalskih vina", rekao je u šali Ferguson, aludirajući na svoju naviku da nakon svake utakmice Mančestera i Česija sa Murinjom popije flašu vina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
Igrači Čelsija žale za Murinjom

Odlazak Žoze Murinja iz Čelsija veoma teško je pao pojedinim fudbalerima, pogotovo onima koji su na Stamford bridž došli zajedno sa portugalskim stručnjakom.

Rikardo Karvaljo je britanskim medijima izjavio da je četvrtak bio jedan od najgorih dana u njegovom životu.

“Ovo je jedan od najgorih dana u mom životu. Veoma mi je teško, ali nisam jedini i moji saigrači se tako osećaju. U Čelsiju sam ostao isključivo zbog Murinja iako sam imao basnoslovnu ponudu Real Madrida”, rekao je defanzivac londonskog kluba.

Karvaljo smatra da je Murinjo "najbolji trener na svetu".

"Ne mogu da verujem da je otišao a da nije uradio sve što je zacrtao. On je osoba koja se ne predaje. Znam da je bio nezadovoljan proteklih nekoliko nedelja zbog loših rezultata, ali nisam verovao da će otići”, dodao je Karvaljo.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Volim te mama,al ne više od Dinama

Zodijak
Pol
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                  Egzodus u Chelseau nakon odlaska Mourinha?

Nakon iznenadnog odlaska Josea Mourinha sa klupe Chelsea, njegovim bi stopama u predstojećim prijelaznim rokovima mogli krenuti i brojni nogometaši koje je portugalski trener doveo u klub za vrijeme svoje vladavine.

Mourinhov zemljak Ricardo Carvalho tako je rekao: "Ovo je jako tužan dan za mene i za cijelu momčad. Imao sam ovog ljeta sjajnu ponudu iz Reala, ali sam odlučio ostati u Chelseau zbog Mourinha", a ovoljetno pojačanje Florent Malouda kaže: "U Chelsea sam odlučio doći zbog svog prvog sastanka sa Mourinhom."

Neki engleski mediji navode kako je Mourinhovim odlaskom posebno razljućen Didier Drogba. 29-godišnji napadač je već dugo vremena na meti Milana i ukoliko su tvrdnje o njegovom razočaranju prekidom suradnje sa Mourinhom istinite, europski prvak bi konačno mogao dobiti pravog nasljednika Andriya Shevchenka.

Veliki je znak pitanja i iznad imena Franka Lamparda, koji je već ranije stavio na čekanje pregovore oko produženja ugovora, a zna se kako je bio jedan od igrača koji su imali najbolje odnose sa Portugalcem.

U nekim se medijima spominju i imena Michaela Essiena i Paula Ferreire, koje je Mourinho također doveo u Chelsea.

Izvor: Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 149 150 152 153 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Maj 2026, 11:33:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.