Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 00:17:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 126 127 129 130 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 586294 puta)
Poznata licnost

Ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi.

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
nebitno je mlinko, vidis da sam srtavio tackice, mrzelo me vise da pisem...  Smile

poenta je da im ne treba takav igrac...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.1
mob
Nokia E65
Pa i ja sam hteo da napisem da Deko nema potrebe da dolazi posto je sredina terena Celzia dosta jaka,ali kada sam video da si stavio Sidwella u tu listu onda sam morao da "reagujem"....nema ljutnje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FC Red Star Belgrade & Manchester United FOREVER!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3440
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Shevchenko Celziju:

"Sutra s tobom necu biti,odvesce me zivot dalje,ja te volim al sta moguuuuu,sudbina me na put saljeeeeeeee"  Smile
IP sačuvana
social share

Posle svakog pada ustajem,nikad ne odustajem,jaci postajem,do kraja ostajem!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ja da sam ti ja bi se ubio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.1
mob
Nokia E65
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy
Shevchenko Celziju:

"Sutra s tobom necu biti,odvesce me zivot dalje,ja te volim al sta moguuuuu,sudbina me na put saljeeeeeeee"  Smile

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Frenk Arnesen oduševljen Jankovićem

Sjajne igre mlade fudbalske reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu nisu ostavile ravnodušnim mnogobrojne menadžere velikih fudbalskih klubova. Medju njima svakako je najpoznatiji Frenk Arnesen, prvi skaut londonskog Čelsija i jedan od najbližih saradnika trenera Žozea Murinja.

Kako piše "Indipendent", Arnesen je prošlog vikenda bio u Groningenu i gledao meč Srbija - Holandija, a glavni zadatak bio mu je da posmatra Boška Jankovića, koji trenutno igra za Majorku.

Taj list navodi da je Andresen bio oduševljen igrom dvadesettrogodišnjeg srpskog fudbalera, koji je najbolji meč odigrao protiv Češke i postigao pobedonosni gol u 93. minutu.

Inače, Arnesen je bio čovek koji je najzaslužniji za to što je Slobodan Rajković potpisao ugovor sa Čelsijem, a posle i za njegovu pozajmicu ekipi PSV Ajndhovena.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Čelsi nudi 12 miliona funti za Maludu

28. jun 2007. (Sportservis) - Fudbaler Liona Floran Maluda mogao bi da potpiše ugovor sa londonskim Čelsijem, koji nudi 12 miliona funti za Francuza, prenose engleski mediji.

Mediji tvrde da je menadžer Čelsija Žoze Murinjo dobio saglasnog kluba da ponudi 12 miliona za veznog fudbalera, koji može da igra po levoj strani. Murinjo inače ima problema sa levom stranom i veruje da bi Maluda bio idealno rešenje na toj poziciji.

Maluda (27) je nekoliko puta izjavljivao da bi voleo da se preseli u Englesku, a povoljna okolnost za njega jeste to što bi u Čelsiju sarađivao sa nekadašnjim saigračima Mikaelom Esjenom i Didijeom Drogbom.

Za Francuza je ozbiljno zainteresovan i Liverpul.

izvor: nadlanu
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Everything that has a begining, has an end

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Maluda želi u Čelsi

Francuski reprezentativac i fudbaler Liona Floran Maluda otkrio je da ovoga leta želi da pređe u londonski Čelsi. Maluda je povezivan sa brojinim evropskim klubovima od kako je izrazio želju da napusti redove šestostrukog uzastopnog prvaka Francuske.

"Čelsi je moj izbor. Razgovarao sam sa menadžerom Murinjom, imao direktne pregovore sa čelnicima kluba, za razliku od Liverpula, gde se previše ljudi umešalo u posao" – izjavio je Maluda za Le Progres.

Ukoliko se realizuje transfer Malude na Stamford Bridž, 27-godišnji fudbaler ponovo će biti u timu sa Majklom Esijenom, koji je pre dve godine takođe iz Liona otišao u Čelsi. Maluda bi ponovo mogao biti i saigrač Didjea Drogbe sa kojim je pre četiri godine nosio dres Gengama.

(Izvor : B92-Sport)
IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S4
 Drogba demantovao da pregovara sa Milanom

01. jul 2007. (Sportservis) - Napadač Čelsija i reprezentacije Obale Slonovače Didije Drogba demantovao je pisanje italijanskih medija da pregovara sa Milanom, prenose engleski mediji.

Drogba (29) je ranije rekao da postoje klubovi u Italiji i Španiji, koje voli od detinjstva i da bi mu bilo žao da ne ostvari dečački san i zaigra u nekom od njih.

"Moj klub je Čelsi i ne želim da se ta pustolovina promeni. Milan? Dobar klub, šampioni su Evrope. Međutim, ja nisam pregovarao ni sa jednim klubom. Znam samo ono što sam pročitao u novinama, ali nema problema oko mog ostanka u klubu. Cela ekipa je uverena da će menadžer Čelsija Žoze Murinjo da ostane. Verujem da dobro radi, ali ne može se uvek biti šampion. Naredne sezone 'plava' će biti boja šampiona. Mančester junajted je imao odličnu sezonu, ali ako analiziramo međusobne utakmice, jasno je da smo kvalitetniji. Evropa je moja opsesija. Želim da budem šampion Evrope, posebno posle nesrećnih eliminacija u proteklim sezonama", rekao je Drogba.

izvor: www.nadlanu.com
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 126 127 129 130 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 00:17:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.