Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Maj 2026, 23:17:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 586244 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Grejem Pol: Murinjo me je uvredio

4. jun 2007. (Sportservis) - Sada bivši engleski fudbalski sudija Grejem Pol, koji se "proslavio" posle gafa na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu u Nemačkoj, optužio je menadžera Čelsija Žozea Murinja da ga je strašno uvredio protekle sezone.

Pol je potvrdio da ga je Murinjo uvredio na prvenstvenoj utakmici protiv Mančester junajteda, a i sam portugalski stručnjak priznao je da bi samoga sebe isključio zbog onoga što je rekao na račun sudije. Iako se spekuliše da je Murinjo izrekao nešto na račun seksualne opredeljenosti Pola i menadžera Junajteda Aleksa Fergusona, engleski sudija nije želeo to da potvrdi.

"Murinjo zna šta mi je rekao i to je bilo apsolutno sramno. Ne mogu da ponovim ono što je rekao. Razmišljao sam dugo o tome i neću to izgovoriti. Bila je to sramna uvreda na moj račun, kao i na račun protivničkog trenera. Bio sam šokiran kada sam to čuo, nisam verovao da ću ikada doživeti tako nešto. I on je shvatio da je preterao. Zato je otišao sa terena, ne čekajući da ga isključim, iako ja to nisam učinio", rekao je Pol.

Pol je imao više nego uspešnu sudijsku karijeru, ali je mrlju na njegov rad ostavila katastrofalna greška na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj kada je hrvatskom reprezentativcu Josipu Šimunić na meču protiv Australije pokazao tri žuta kartona, pa onda tek crveni.

Pol je, inače, sudio na Evropskom prvenstvu 2000. i Svetskom prvenstvu 2002. godine. U Premijer ligi bio je profesionalac od 1995. godine, a sudio je i finale FA kupa 2000. godine.

izvor: nadlanu
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
dobro ce nam doci ali nikako da igra u paru sa Drogbom jer se ne bi snalazili nego sa Shevchenkom

... sto bi znacilo da ubedljivo najbolji igrac Celsija greje klupu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Graham Poll je uvrijedio i povrijedio  nogomet!!!   Smile

Jedan od najvećih idiota svih vremena. Njegovim gafovima nije bilo kraja do zadnjeg dana karijere..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
dobro ce nam doci ali nikako da igra u paru sa Drogbom jer se ne bi snalazili nego sa Shevchenkom

... sto bi znacilo da ubedljivo najbolji igrac Celsija greje klupu Smile

Pizzaro - Shewchenko bi bio tandem koji bi igrao dok Drogba bude na Africkom kupu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Murinjo: Mogao bih da budem i trener Palasa

5. jun 2007. (Sportservis) - Menadžer Čelsija Žoze Murinjo priznao je da toliko voli London da bi čak pristao da bude trener Kristal Palasa, samo da bi ostao u britanskoj prestonici.

Murinjo je dodao da mu je jako dobro u Londonu i da ne razmišlja o odlasku sa "Stamford bridža" pre 2012. godine, kada će u tom gradu biti održane Olimpijske igre.

"London je savršen. Moja porodica je ovde jako srećna. Nikada ne možete da predvidite šta može da se dogodi u fudbalu, ali voleo bih da budem u Londonu i 2012. godine. Ukoliko ne ostanem u Čelsiju, mogao bih da radim i u Kristal Palasu ili u bilo kom drugom klubu. London je poseban grad. Pošto je moj život fudbal i moj posao je vezan za taj sport, London je neverovatan grad za mene", kaže Murinjo i dodaje:

"Koliko velikih klubova ima u ovom gradu? Koliko klubova iz Premijer lige? Ovo je grad u kome fudbal osećate u vazduhu, na svakom uglu".

IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
I taj čuveni miris novca...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa u pravu je ako bi odlazio iz Chelsea sto bi odlazio iz Londona u smrdljivi Manchester ili Liverpoll  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FC Red Star Belgrade & Manchester United FOREVER!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3440
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Murinjo: Mogao bih da budem i trener Palasa

5. jun 2007. (Sportservis) - Menadžer Čelsija Žoze Murinjo priznao je da toliko voli London da bi čak pristao da bude trener Kristal Palasa, samo da bi ostao u britanskoj prestonici.

Murinjo je dodao da mu je jako dobro u Londonu i da ne razmišlja o odlasku sa "Stamford bridža" pre 2012. godine, kada će u tom gradu biti održane Olimpijske igre.

"London je savršen. Moja porodica je ovde jako srećna. Nikada ne možete da predvidite šta može da se dogodi u fudbalu, ali voleo bih da budem u Londonu i 2012. godine. Ukoliko ne ostanem u Čelsiju, mogao bih da radim i u Kristal Palasu ili u bilo kom drugom klubu. London je poseban grad. Pošto je moj život fudbal i moj posao je vezan za taj sport, London je neverovatan grad za mene", kaže Murinjo i dodaje:

"Koliko velikih klubova ima u ovom gradu? Koliko klubova iz Premijer lige? Ovo je grad u kome fudbal osećate u vazduhu, na svakom uglu".

Sta kenja ovaj Murinjo...da mu Real Madrid ponudi jaci ugovor od Chelsea odmah bi prodana dusa otisla u spaniju i tamo pricao kako je Madrid kao stvoren grad za njega...debil nad debilima!
IP sačuvana
social share

Posle svakog pada ustajem,nikad ne odustajem,jaci postajem,do kraja ostajem!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu gromova!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Qtek 9600
ČELZI ŽELI PANTELIĆA

Abramovič ponudio 2,7 miliona funti za našeg napadača.
Marko Pantelić nalazi se na meti moćnog Romana Abramoviča.
Londonski Čelzi je nedavno angažovao Klaudija Pizara iz Bajerna
, a i druga želja Žozea Murinja stiže iz Bundes lige.

Portugalac je u nedavnoj izjavi ostrvskim medijima naglasio da su mu trenutno interesantniji igrači koji ne izazivaju veliku pompu.

-Znam da me Čelzi pratio u poslednje vreme na reprezentativnim i utakmicama Herte. Nema potrebe da napominjem kakve su moje želje po tom pitanju, Čelzi je jedan od najboljih evropskih klubova i san svakog igrača. Lepo mi je u Berlinu i ljudima iz kluba i Ranku Stojiću prepuštam sve dalje korake.

Prema pisanju ostrvske štampe Abramovič je spreman da isplati Herti 2,7 miliona funti na ime obeštećenja za našeg internacionalca.

-Svakako da mi imponuje interesovanje kluba kao što je Čelzi. Kad se ugovor potpiše moći ćemo da pričamo o tandemu Drogba-Pantelić, sada je rano za to – uz osmeh je zaključio Pantelić.
IP sačuvana
social share

Звезда ми је све, Звезда живот је, срце моје је увек уз тебе, Звездо волим те!!!!

не учествујем у расправама са гробарима млађим од 21 и старијим од 31 године.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
tandem Drogba-Pantelic?ahahahahaha
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Maj 2026, 23:17:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.